HET LEVEN VAN NICOLE - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

HET LEVEN VAN NICOLE


Zo, ik heb zin om even lekker een verhaaltje tegen jullie te gaan vertellen. Gewoon, over what I've been up to (soms kan ik geen Nederlands meer) de laatste tijd en wat er op de planning staat de komende week, want dan heb ik ein-de-lijk vakantie!

De afgelopen twee weken stonden weer in het teken van omschakeling. Mijn school heeft namelijk verzonnen dat ik na de kerstvakantie vier weken lang geen les had, alleen een tentamenweek, wat betekent dat ik zes weken ongeveer niets heb uitgevoerd. En twee weken geleden is het nieuwe blok weer in gegaan waardoor ik ineens weer dingen moet doen die ik helemaal niet wil (Lees: vroeg opstaan, boeken openslaan en er daadwerkelijk in lezen en naar vervelende mensen luisteren). Gelukkig brengt het ook veel gezelligheid met zich mee, want ik heb een super gezellig klasje en daarom vind ik het leuk om iedereen weer te zien. Zo aten we vrijdagochtend taart tijdens Commerciële Economie, gewoon omdat het kan en maken we nu alweer plannen voor een leuk studentenfeestje dat er aan komt. En sinds dat mijn klasgenoot Samgar weet dat een paar meiden in onze klas een blog hebben, praat hij over niets anders meer dan bloggen.

Ook stonden de afgelopen twee weken in het teken van iets heel erg leuks, namelijk onze minionderneming! Samen met vier meiden van mijn opleiding begonnen we ons eigen bedrijfje, namelijk de blog Oh, Jolie. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang, je kunt ons al volgen via Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van alle updates. We verwachten dat de blog over ongeveer één week online zal staan. Ik heb in ieder geval erg veel zin om onze blog tot een groot succes te maken.
Het team van "Oh, Jolie" Van links naar rechts: Judith - Nicole - Laurie - Marieke - Anouk.
 
En nu is het vakantie, heerlijk! Dat mijn hele vakantie al volgepland zit maakt niet uit, want het zijn allemaal leuke dingen! Morgen ga ik met mijn zusje naar de Primark in Almere, hoop ik dat ik thuis kom met een hele volle tas én hoop ik dat we de menselijke dierentuin daar gaan overleven. Dinsdag ga ik naar mijn Grunningse BFF Linda die ik ken door het bloggen. We gaan lekker fotograferen, bloggen, winkelen en heel veel lachen gok ik zo. Woensdagavond stap ik in de trein richting Amsterdam samen met blogger Cherelle. We waren door een PR-bureau uitgenodigd om de lancering van een nieuw tijdschrift bij te wonen. Hoe tof is dat?! Donderdag ga ik misschien wéér naar Amsterdam als blijkt dat ik de tablet heb gewonnen van de Grazia's Bloggersmasterclass. Morgen hoor ik waarschijnlijk de uitslag en ik ben hard aan het duimen (doe je mee?:)) Vrijdag is mijn liefste zusje jarig en ga ik mezelf waarschijnlijk volstoppen met taart en hapjes. En dan, voordat je het weet, is de vakantie alweer voorbij.

Wat gaan jullie allemaal uitspoken deze vakantie?

Follow Coco Gold
 

 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

34 opmerkingen:

 1. Mijn vakantie helaas bijna voorbij, maandag gaan we weer lekker de collegezalen in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen waar je zoal mee bezig bent! En wat een cool idee om met medestudenten een blog op te zetten, ik ben heel erg benieuwd! Zelf heb ik geen vakantie, dus veel plezier met shoppen en alle leuke dingen die je gaat doen Nicole! Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vakantie is morgen gedaan :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n omschakeling lijkt mij inderdaad lastig, maar ik moet zeggen dat jouw schooldagen niet vervelend klinken. Tof van dat bedrijfje, ik ben benieuwd! Ik duim nog steeds voor je dat je de tablet hebt gewonnen, ik heb in ieder geval mijn stem al uitgebracht. Oh vakantie, wat leuk, ik mag morgen weer naar school helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! :) Hoe kwam jij eigenlijk bij die bloggersmeeting, uitgenodigt per mail of zo?
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een top vakantie die je tegemoet gaat! Ik ben super benieuwd naar oh jolie :) het team zit er iniedergeval al heel leuk uit!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt benieuwd naar jullie blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeej, ik ga gezellig naar de huishoudbeurs, waar in ontzettend veel zin in heb! En een dagje naar de sauna. Verder gezellig vriendinnen opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je even langs komt in Almere =D veel plezier bij de primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geniet van je vakantie! Bij mij zijn de colleges van het tweede semester net begonnen ;) En succes met Oh Jolie, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te lezen! Ik moet nog een week wachten tot ik vakantie heb :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik moet nog een weekje studeren en stage lopen en dan mag ik zeggen, dat ik officieel vakantie heb. Op me stage bij een kledingbedrijf gaat de tijd hard, als ik naar me zin heb. Dus ik maak me geen zorgen hoe ik volgende week moet overleven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk om te lezen! Veel plezier deze week! En laat je het weten wanneer de blog online staat?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke blogpost! Ik ben benieuwd naar jullie blog! Je vakantieplannen zijn echt super leuk, veel plezier! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben echt heel erg benieuwd naar jullie blog! Leuk dat je naar de Primark oftwel de menselijke dierentuin gaat haha! :) Heel veel blezier bij Linda en in Amsterdam. Ik hoop dat je die tablet hebt gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Tof van Oh, Jolie! Ik ben heel benieuwd naar de blog! :) En ik zal voor je duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb helaas maar 2 dagen vakantie en daarna moet ik weer naar stage toe :(..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk Nicole! Ik vroeg me af hoe je naar die PR-events gaat, het lijkt mij namelijk heel erg leuk. Mijn vakantie is vandaag helaas afgelopen, ik ben druk bezig met de laatste dingen voor mijn profielwerkstuk. Ik ben heel benieuwd naar 'Oh, Jolie!'
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een aantal PR-bureaus gemaild en daardoor sta ik daar op de perslijst en word ik zo nu en dan uitgenodigd voor evenementen!

   Verwijderen
 19. Je vergeet eten Nicole, we gaan ook veel eten. Tof dat je bij de lancering van het nieuwe tijdschrift mag zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke week heb je voor de boeg, mijn school begint morgen weer helaas dus ik moet weer hard aan de bak!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Succes met de mini-onderneming!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Haha ik zie dat ik niet de enige ben, ik mag morgen ook weer beginnen, bijna toetsweek dus echt feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oehh ik ben beniuewd naar Oh, Jolie! :)

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lekker hoor vakantie... En je hebt leuke dingen gepland, aangezien ik allang niet meer op school zit heb ik ook geen vakantie... Nouja werk volgende week maar 2 uur, omdat ik dinsdag naar de huishoudbeurs ga. En dus dinsdag en woensdag heb vrij genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben ook heel benieuwd naar Oh, Jolie, het concept is echt super leuk! En yeaaah, woensdag! Zin in! X

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ben heel benieuwd naar de blog! Mijn vakantie bestaat waarschijnlijk vooral werken en aan school. Helaas is mijn laptop laatst gecrasht en was het drie maanden geleden dat ik al mijn bestanden op een usb had gezet dus nu ben ik alsnog een heleboel van mijn samenvattingen kwijt, die ik nu dus overnieuw mag gaan maken :(

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Zo, lekker druk dus! Ik ben ook heel benieuwd naar de blog. Heb je de tablet trouwens gewonnen? Ik hoop het voor je! Eergisteren kwam ik heel eventjes langs mijn kamer en daar lag een prachtige brief klaar; dankjewel, er komt er zo snel mogelijk eentje terug :)

  liefs Lisa,
  theseasaerestormy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik ben benieuwd naar jullie blog!! :) En je vakantie klinkt inderdaad als een volle, maar super leuke week! Veel plezier!

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Evert is je vast héél héél héél erg dankbaar voor deze foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een fijne vakantie zit er voor je aan te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Haha wat een leuke foto's! Ben benieuwd naar Oh Jolie! xxx

  BeantwoordenVerwijderen