UIT ETEN BIJ WANG HAI IN SCHEVENINGEN

Een paar weken geleden won ik een waardebon ter waarde van €20,- om te besteden bij Groupon.nl En dat is niet vervelend natuurlijk! Ik koos een diner voor 2 bij Wang Hai in Scheveningen en nam gezellig vriendinnetje en medeblogger Marieke mee. Normaal kost het om met twee personen daar te dineren €56,- maar met de korting op Groupon.nl was dat nog maar 26 euro. En met de gewonnen waardebon betaalde ik dus nog maar 6 euro voor het hele diner! Dat was dus een heerlijk budget etentje. Benieuwd wat we ervan vonden? Lees snel verder!

Het restaurant zit strak aan de boulevard, wat echt een onwijs mooi uitzicht geeft. Ondanks dat het pikdonker was buiten, had je toch echt in de gaten dat je dichtbij de zee zat. Op de website ziet Wang Hai er mooier uit dan dat het echt is, het interieur is typisch Chinees, met lampionnetjes en dergelijke.

Bij binnenkomst kregen we meteen een lekkere cocktail aangeboden die ook bij de prijs zat inbegrepen. We zijn er nog steeds niet achter wat er nu precies in zat, maar we leven nog steeds, dus dat zal wel goed zitten!


Eerst gingen we lekker wat grillen en nam ik twee kipsateetjes, courgette en champignons. Echt, gegrilde champignons zijn het lekkerst wat ik ooit heb gegeten en ook hier smaakten ze prima!

Daarna namen we wat kleine Dim Sum hapjes die ook prima naar binnen gingen. Ze hadden keus uit zes verschillende soorten Dim Sum hapjes. Marieke nam de garnalen en ik de gestoomde Bao Pao. Ook die was erg lekker!
Ook heb ik nog lekker gewokt en nam ik kipfilet met ui, paprika en kerriesaus. Net iets te pittig naar mijn idee, ik stond zeg maar nog net niet in vuur en vlam.

Natuurlijk sloten we de avond af met een vers fruit en ijs. Dat vind ik altijd zo lekker nadat je je buikje al tonnetje rond hebt gegeten! Dus ik gooide mijn bord vol met ananas, meloen, druiven, vanille-ijs en slagroom. En dat was genieten.
 
Toen we op Utrecht Centraal nog twintig minuten moesten wachten, doken we lekker de Starbucks in en heb ik de lekkerste thee ooit gedronken: Rooibos vanilla. En ja, dat was mijn allereerste keer Starbucks ooit.
 

Natuurlijk hebben Marieke en ik ook lekker schaamteloos gevlogd toen we ijs gingen eten én toen we in de trein zaten. Benieuwd? Morgen komt de
vlog online!  

Follow Coco Gold


26 opmerkingen:

 1. En het was lekker! Die vlog wordt echt de mooiste ooit haha, daarna kan ik nooit meer over straat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu ben ik natuurlijk helemaal benieuwd naar jullie
  Vlog Marieke haha !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zulke acties zijn fijne dingen!
  Het eten ziet er lekker uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je van zo'n actie kon genieten! Gegrilde champions zijn inderdaad heerlijk. Oh en het toetje, lekker. Ik ben benieuwd naar de vlog, leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn oma woont daar aan de boulevard maar ik ben er al zo lng niet geweest dat ik me het restaurant niet voor de geest kan halen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er allemaal lekker ui! Die thee ga ik misschien ook eens proberen bij de Starbucks :) ben benieuwd naar de vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit ziet er dus echt super lekker uit en je hebt maar 6 (!!!) euro hoeven betalen: wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gezellig avondje! Enne, die thee is lekker he. Ook mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehhh dat ziet er heerlijk uit! En dat voor maar 6 euro haha, lucky bastard. Leuk dat jullie hebben gevlogd, ik ben benieuwd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammie! Dat ziet er goed uit zeg. Wat grappig dat het je eerste keer starbucks ooit was :D Nu ben ik ook benieuwd naar die rooibos vanilla thee...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het ziet er heerlijk uit! Ik ben benieuwd naar jullie vlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's, ziet er echt heeeerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat ziet er echt super lekker uit! Voor zes eurie! Jumjum X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lekker zo,n etentje... en dat voor 6 euro geweldig gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Allereerste starbucks ooit!? haha :) Eten ziet er heerlijk uit en voor 6 euro in totaal, wauw. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk, een etentje voor maar zes euro! Rooibos vanille thee is inderdaad heerlijk! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heerlijk ziet dat eruit! Scheveningen is niet echt bij mij in de buurt jammer genoeg haha. Je bent een heel mooi meisje trouwens! Prachtige foto! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er heerlijk uit, leuk dat het uiteindelijk ook echt bijna niks kostte haha :D Ik ben benieuwd naar de vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat is nog eens goedkoop eten! En wat ziet je toetje er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, dat alles voor €6,-! Super toch!
  RE: wat tof dat je verliefd bent op mijn theekopje, al kan je 'm beter KOP noemen want het is net een bloembak haha! Hij is ook superleuk, komt van de Indiska hier in Zweden. Als je nog eens langskomt in het Noorden, is die winkel zeker een aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen