Lush Beauty VIP-avond - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Lush Beauty VIP-avond


{Vergeet niet te stemmen op mijn Amsterdam Fashion Week-verslag op Grazia.nl! Ik maak dan kans op een Windows 8 Tablet én de winnende blog zal in de Grazia worden geplaatst. KLIK HIER om te stemmen en ik ben jullie eeuwig dankbaar!}
Afgelopen woensdag ging ik met (v.l.n.r.) Laurie, Anouk, Marieke, Amanda en mezelf (goh, echt?) naar Amsterdam. Dit zijn allemaal klasgenootjes van mij én we zijn allemaal bloggers. Het is ontzettend leuk om de passie voor bloggen met hen te delen. Deze keer gingen we naar de Beauty VIP-avond van de Lush, waar we ons twee weken geleden voor hadden opgegeven toen we in Amsterdam waren voor de Bloggersmasterclass van Grazia. Er waren ongeveer vijftien meiden aanwezig op deze Beauty-avond wat een gezellig, klein groepje was. Zo had je ruimte genoeg en kon je vragen stellen wanneer je maar wilde. Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben tijdens de Beautyavond?  Lees snel verder!

Translation: Last wednesday I went to Amsterdam with Laurie, Anouk, Marieke, Amanda and myself. They are all classmates ánd they are all bloggers. It's reallly nice to share our passion for blogging. This time we went to the Beauty VIP avond, by Lush. We registered ourselves for this night two weeks ago when whe were in Amsterdam for the Grazia's Bloggersmasterclass. Curious to see what we did that night? Click to read more!


We werden ontvangen met een lekker biologisch fairtrade vruchtendrankje, want bij Lush is ook alles natuurlijk en fairtrade. Ook stond er een schaal met allemaal lekker vers fruit en laat ik nu net een grote fan zijn van alle soorten fruit.
Eerst leerden we hoe je nu een lekkere gezichtsmassage uitvoert. Ik masseerde Marieke en later masseerde ze mij ook nog want ja, ik wilde er natuurlijk wel wat voor terug! Het was echt heerlijk en vrij makkelijk om te doen, dus wie weet ga ik masseren nog als tweede bijbaantje nemen.
Daarna werden we verdeeld in twee groepen, een groep met een droge huid en een groep met een vette huid. We probeerden lekkere maskertjes uit van Lush en ik had er één met zeewier, wat resulteerde in groene blaadjes all over my face. Maar lekker was het zeker! Na het even in te hebben laten trekken mochten we het er weer afhalen en reinigden we ons gezicht met een toner. Wat voelde mijn gezicht lekker glad daarna, heerlijk! Zelfs vandaag loop ik nog rond met een appelgezichtje. Je betaalt natuurlijk best wat centen voor de producten van Lush (ik heb zelf ook niets gekocht vanwege een ernstig geldgebrek, helaas) maar het werkt echt en met de meeste producten doe je ook best wel lang.


Het was een gezellige én leerzame avond! Ik had mijn camera mee en heb lekker veel foto's gemaakt in de winkel zelf. Ik vind alle producten er zo mooi uit zien
© All photos made by me.
 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

30 opmerkingen:

 1. Het ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah het klinkt als een heeel fijn event. En wat tof dat je zoveel bloggende klasgenootjes hebt, gezellig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit :) ben nu ook wel benieuwd naar de blogs van je vriendinnen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig avondje heb je gehad! Lush is zeker heel fijn, alleen mijn portemonnee denkt daar wel eens anders over helaas ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's, ziet er allemaal erg gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel leuk uit!
  Ook leuk dat je klasgenootjes ook medebloggers zijn! Ik ken eigenlijk niemand in mijn omgeving die het ook doet, wat soms wel jammer is.
  Oh, en ik heb voor je gestemd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi, Many of our fans are looking forward to see pictures from excellent bloggers like you on world's 1st eyewear styling community plus.firmoo.com, could we have the honor to see you there?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een super leuk idee! En erg gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens mij was dat een erg geslaagd avondje;). Fijn dat jullie maar met een kleine groep waren, dat is wat relaxter. leuk dat zoveel meiden uit je klas ook bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er echt super leuk uit! Helaas hebben wij geen lush in de buurt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk van die bloggende klasgenootjes en vriendinnetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmmm de Lush!! Het ruikt alleen al zo lekker als je de winkel binnenkomt! ;)
  Het ziet er uit als een heel gezellig meidenavondje!

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ruik nog nét niet de lekkere geuren van daar, haha.
  Leuk artikel!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb geen producten van lush, maar ik denk dat ik het echt een keer moet gaan proberen want ze zien er altijd zo lekker en fijn uit! Leuk verslag :)
  Liefs, Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo leuk! Volgende keer ga ik zeker ook naar zo'n VIP avond :-) Ennee, ik heb gestemd hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk!
  Ik ben heel jaloers haha

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super leuk dat je daar bij was! Ik heb er zelf (nog) niks van maar ga er vaak even naar binnen om lekker rond te snuffelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah lush, leuk! Sexy foto's ook met een masker op het gezicht haha. Ik heb je trouwens gisteren getagd voor een tag, weet niet of je die al hebt gezien, maar ik zou het leuk vinden als je hem doet. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk zeg, gezellig met je vriendinnen! Ik ga hun blogs ook even bekijken! :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem1.2.13

  Het is een prachtige winkel, maar erg jammer dat de prijs zo hoog is..
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ahh, die lijkt me echt heerlijk! Leuke blog heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er heel erg leuk uit!
  Ik heb ook meteen gestemd op je afw verslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een leuke event van Lush. Ik geloof dat er afgelopen in Haarlem ook zo'n event was bij Lush. De volgende keer kom ik zeker :)
  Leuke foto's! Ik ben gek op Lush, ik moet altijd mijn portemonnee binnenhouden anders koop ik gegarandeerd wat

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat klinkt dat HEERLIJK! En wat leuk dat je zoveel klasgenoten hebt die ook bloggen, gezellig zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ah wat leuk! Ik heb op je gestemd!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Anoniem3.2.13

  Eén en al gezelligheid zo te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Klinkt als een super gezellige avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Op foto nummer drie heb ik echt de tijd van mijn leven, dat zie je zo! Haha, was een leuke avond :)

  BeantwoordenVerwijderen