My favourite notebooks - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

My favourite notebooks


"Van notitieboekjes kun je nooit genoeg hebben". Dat is het motto waar ik bij leef, denk ik. Ik gebruik deze boekjes voor alles: van ideetjes voor mijn blog tot boodschappenlijstjes, dagboekjes die overal rondslingeren en gewoon om lekker in te krabbelen en te tekenen. Ik dacht, laat ik eens al mijn notitieboekjes verzamelen die ik ook écht gebruik of gebruikt heb en dat is best wel schrikbarend, haha. Maar toch lijkt het me leuk om mijn collectie van notitieboekjes te laten zien!

Translation: "One can never have enough notebooks", I think that's the motto I live by. I use these books for anything. I thought, let's show you all the notebooks which I do really use or have used, and that's quite dreadful, haha. But I still like showing you my collection of notebooks!

PS. {Vergeet niet te stemmen op mijn Amsterdam Fashion Week-verslag op Grazia.nl! Ik maak dan kans op een Windows 8 Tablet én de winnende blog zal in de Grazia worden geplaatst. KLIK HIER om te stemmen en ik ben jullie eeuwig dankbaar!}

 
Dit boekje kreeg ik van mijn Grunningse penvriendinnetje Linda. Deze kocht ze voor een paar centen bij Sostrene Grene, wat me echt een geweldig winkeltje lijkt. Ik heb het omgedoopt tot mijn "Count your Blessings-boekje" (geïnspireerd door Britt) Hier schrijf ik allerlei fijne momentjes en gebeurtenissen in op.
 
Dit notitieboekje kreeg ik van Nina van de webwinkel Paper Stories. Ik versierde het notitieboekje zelf. KLIK HIER om de DIY te bekijken. Het boekje is te koop voor 2 euro 50 in de webshop van Paper Stories.
Dit boekje kocht ik ooit voor 50 cent bij de V&D. Hier schreef ik alle notities in op van de tijd dat ik nog in de feestcommissie zat van de middelbare school. Super leuk om dat terug te lezen!
Het Blond-notitieboekje zat in de goodiebag die we kregen tijdens de Bloggers Masterclass van Grazia. Een ontzettend schattig boekje waar ik lekker in kan krabbelen.
Dit mooie zelfgemaakte reisdagboekje won ik met een give-away van Marlous. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ben van plan om hem eindelijk in gebruik te nemen als ik in mei naar Turkije ga!
Dit standaard witte notitieboekje kocht ik voor een euro bij de Action. Jammer genoeg hebben ze ze nu niet meer (tenminste niet bij ons!) want ze zijn ontzettend handig en leuk om mee te DIY-enn. Dat heb ik dus ook zeker gedaan zoals je hierboven ziet.
Dit is mijn dagboek van vorig jaar, van begin tot eind vol met verhaaltjes, foto's en plaatjes. Dit is hetzelfde boekje van de Action als hierboven, maar is ongeveer twee keer zo dik geworden als dat hij ooit was door alle spulletjes die erin zitten geplakt.
Dit schattige Oktoberdots notitieboekje kreeg ik van Corina van Vlinders in je Buik. Op de blaadjes zitten lijntjes en deze gebruik ik om boodschappen of kleine notities op te schrijven.
Dit knalrode notitieboekje met mooie kaft is van Foam, het fotografiemuseum in Amsterdam. Deze kregen we als dank voor het fotograferen bij de opening van Moam in Foam. Hij kost €4,95 en is verkrijgbaar in het Foam museum.
Dit is mijn dagboek van 2 en 3 jaar geleden. Super leuk om al die verhalen van toen weer terug te lezen. Deze kocht ik ooit voor 99 cent in de 99 cent shop die nu al lang niet meer bestaat.
Dit is mijn planningboekje, die ik gebruik voor school. Hier schrijf ik alle dingen op die ik nog moet doen op het gebied van school. Onwijs saai dus, maar wel handig.
Dit mooie reisboekje kocht ik volgens mij voor 3 euro bij een random boekwinkel. Hier staan allerlei verschillende reizen in die ik heb gemaakt, mijn eerste vakantie met vriendinnen (gewoon in Nederland), een vakantie in Turkije, Parijs en Polen. Hier heb ik zeker mooie herinneringen aan!

En tot slot mijn huidige dagboek. Dit donkergroene boekje kocht ik voor een euro bij de kringloopwinkel. Ook hier plak ik van alles in en schrijf ik mijn dagelijkse bezigheden in op. En nee, die mogen jullie niet weten.
 
Ik kan echt niet kiezen welke nu mijn favoriet is. Maar aan het reisdagboekje en mijn dagboek van vorig jaar heb ik de meest speciale herinneringen. Wat is jouw favoriet?
 
 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

33 opmerkingen:

 1. Allemachtig, jij zit niet zonder. Die Action boekjes heb ik ook om lekker vol te plakken met van alles. En die onderste groene, yep, die heb ik hier ook, ik kan je vertellen, die is echt oud hoor. Volgens mij heb ik die wel meer dan 30 jaar geleden gekocht bij de Hema als ik me niet vergis. Is een beetje stoffige kaft toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow all them looks awesome! I just have a few of moleskines and a travel journal and it's so difficult chose in what I going to use it! awesome post! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super veel! Ik ging gisteren naar de Action om te kijken voor een dagboekje of iets wat daar op lijkt en ze hadden gewoon niks! (op prinsessen dagboeken na, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg, al die boekjes, helemaal super. Action heeft hier boekjes genoeg, maar als je precies een dagboek met slotje zoekt of zo dan niet wellicht. Een gewoon boekje kopen en zelf pimpen sophie?

  Ik heb op je gestemd hoor, succes!

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke notitieboekjes, die ene van Marlous kwam me al zo bekend voor haha! Wat heb je trouwens een ontzettend leuke blog, ik ontdekte hem gisteren en ik ben hooked!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh god dat zijn er een hoop! Wel allemaal heel schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuke notitieboekjes. Sommige heb je ook zo leuk gepimpt. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wooow, mijn mond viel even open! Zulke leuke en vele boekjes heb je ;D Ik heb een dagboek, boekje voor quotes, een klein notitieboekje voor blogideetjes & to-do lijstjes én een notitieboekje waar ik allemaal dingen in plak.
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat leuk om al die boekjes te zien. Je hebt voor alles wel een apart boekje.. haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn allemaal prachtig! Dus ik weet het niet, ik heb geen voorkeur! Elk boekje is uniek dat maakt het zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je er veel zeg, ik hou echt van notitieboekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat Count Your Blessings boekje is echt heel erg leuk. Wat een aardig meisje ook, dat ze dat zomaar voor jou koopt en naar je stuurt. Vind ik echt heel lief van haar. (Sorry, lobi, jwz.)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow wat veel, maar wel hele leuke boekjes! Zelf heb ik 3 notitieboekjes van de Hema/return to sender, die zijn echt ideaal! Verder heb ik er nog meer, maar die raak ik na een tijdje kwijt. En die boekjes van de Action zijn inderdaad ideaal! Hier hebben ze ze ook niet meer! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke boekjes allemaal! Het reisdagboekje vind ik heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem2.2.13

  Leuke boekjes allemaal! Zelf gebruik ik altijd Dummy's, omdat ik het fijn vind om te schrijven waar geen lijntjes in zitten! En ze zijn handig voor te tekenen.

  Ik ben nog opzoek naar een leuk to do list boekje, dus als jij ene weet aan te raden, zou dat heel fijn zijn!

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat zijn er veel! Echt heel leuk.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jemig, jij hebt er veel ;) Ik vind ze ook handig, al gebruik ik ze eigenlijk allemaal door elkaar, misschien toch maar eens wat meer structuur aanbrengen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anoniem2.2.13

  Leuk om te lezen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echt heel leuk om te zien! Ik heb zelf ook echt te veel notitieboekjes, haha.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ahhh heerlijk, notitieboekjs zijn leuk in alle soorten en maten en ook zo handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke boekjes allemaal! Die van de action zijn inderdaad leuk om te beplakken. Ik ga van de week eens kijken of ze die hier nog hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die notebooks zijn zo verslavend, hè! Ik heb ze ook overal in m'n kamer liggen. Ook eentje naast m'n bed waarop staat "Why Today Was Awesome". Elke avond opschrijven wat er die dag zo leuk was ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. aah, die action notebook kan ik ook niet meer vinden bij mijn action! Ik ben er paar keer wezen kijken, maar kon hem niet vinden. :| je hebt wel erg leuke notebooks ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oooh wat leuk! Ik vind vooral die van Blond, het zelfgemaakte reisdagboekje van Marlous, Oktoberdots notitieboekje en het mooie reisboekje voor 3 euro erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Waaauw, wat een verzameling! En wat leuk dat je nu ook een countyourblessingsboekje bijhoudt! Best fijn toch om mooie momenten te verzamelen?! :-) Ik heb ook een hele stapel met persoonlijke boekjes, wie weet een leuk idee om daar ook een artikel over te schrijven... Je brengt me op ideeën! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke notitie boekjes! Ik zoek nu ook een leuke, maar kan niks vinden xD


  www.freshminhtea.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat leuk! Ik vind notitie's ook altijd zo leuk, alleen weet ik nooit wat ik er allemaal precies in moet zetten. Heb nu 1 gekocht voor ideeën voor mijn blog en ik heb 1 voor school, als random schrift.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. wat heb je veel boekjes!! De reisboekjes zijn mijn favoriete haha

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Anoniem3.2.13

  Het is heerlijk om zoveel boekjes te hebben! Het boekje dat je van Marlous kreeg vind ik erg mooi :)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuke boekjes, ik ben ook helemaal verslaafd aan notitieboekjes en de helft is ook maar half volgeschreven. x

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Super leuk! Ik vind het idee van een planning-notebook heel handig, dus dat ga ik denk ik ook eens aanschaffen.. Heb ik gelijk een goed excuus om een nieuw notitieboekje te kopen! ;)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een leuke boekjes! De boekjes die je zelf hebt gepimpt vind ik echt heel erg leuk! Maakt ze zo persoonlijk! :D

  BeantwoordenVerwijderen