Writing letters at my desk

Wat een heerlijk rustig avondje. Ik heb eindelijk tijd om brieven te schrijven en heb alweer twee pakketjes in elkaar geknutseld voor Tessa en Suzanne. Helaas besloot mijn typemachine het ineens te begeven, er kan geen papiertje meer in. Nu ben ik dus heel verdrietig, weet iemand de oplossing?

Op de achtergrond klinkt het nieuwe album van The Script, wat is dat toch fijne muziek. Straks ga ik natuurlijk weer Wie is de Mol kijken, mijn wekelijkse uurtje vermaak. Zijn er nog meer Wie is de Mol dieheart-fans in ons midden? Ik denk dat Tania de mol is, maar aangezien ik al vijf seizoenen lang er dik naast zit, zal het vast niet zo zijn. Wie denken jullie dat de mol is?

31 opmerkingen :

 1. Zo leuk dat je een eigen typemachine hebt :)
  Helaas weet ik daar helemaal niks van, dus kan ik niet helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat stom dat je typemachine het heeft opgegeven! Ik vind het juist zo tof dat je je brieven écht typt. Geen idee hoe je dat kunt oplossen :(
  En nee, volgens mij ben ik één van de weinigen die nog nooit Wie Is De Mol heeft gekeken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, ik hou van wie is de Mol. Het is echt een heerlijk programma, wel word ik altijd een beetje zenuwachtig van het spel en zou er ook echt niet in willen zitten (behalve als ik de mol was) ik zou helemaal paranoïde worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je typemachine! Me so jelly!
  En Carolien is de mol. Of Tania inderdaad. Of Paulien?
  Ach ik zit er toch altijd naast. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw, echt vet dat je een typemachine hebt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat onwijs zonde van de typemachine! Weet alleen niet wat je eraan kunt doen:(. Hij is wel heel erg gaaf zeg, wauw! Ik duik zo de bank op met mn tijdschriften en nog wat ongelezen blogjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh! Spannend, ik zie post! Mijn typemachine is onderweg naar mijn huis! Eindelijk! Ik ben heel benieuwd naar mijn post! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer! Misschien zit er iets vast?
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De post ziet er in ieder geval heeel leuk uit! :) Wel heel jammer van je type machine
  Ik ben nog steeds op zoek naar zo'n machine! Helaas verkoopt mijn kringloopwinkel alleen bankstellen en ikea kasten, haha. Ik ga zéker Wie Is De Mol kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super gaaf zo een ouderwetse typ machine!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super gaaf zo'n typmachine! Ik heb er geen verstand van dus ik kan je er verder niet mee helpen. Ik zit er ook altijd naast met Wie is de mol? dus ik zou niet weten wie het is. :) Je brieven zien er ook weer super uit. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke typemachine! Kan je helaas niet helpen om hem te maken, want weet er eigenlijk niks van. Nou ja, had vroeger wel een Barbie typemachine, maar die heb ik ook al lang niet meer haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt gaaf; zo'n ding zou ik ook wel willen. Hopelijk gaat die van jou gauw weer werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. The Script is echt megasupertastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh no, jammer dat hij het niet meer doet. Misschien even naar laten kijken? En The Script is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben echt helemaal verliefd op jouw typemachine!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat jammer dat hij er even mee opgehouden is, want hij is héél cool. Ik hoop dat je hem snel weer gemaakt krijgt. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wil ook graag een typmachine, als er markt is ga ik er zeker voor kijken. Die dingen zijn toch niet super duur?! Of wel? Jaja, ik ben een echt Wie is de Mol fan. Kijk het echt al een paar jaar en ik ben nog niet eens zo heel oud, ik denk dat Daniel de mol is. Ook ik zit er altijd naast.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo mooi die typemachine! Ik kijk ook naar wie is de mol, dit seizoen voor het eerst. Ik word er altijd lichtelijk gestrest van haha, ik snap er niets van. Ik was er van overtuigd dat Tim de mol was, maar nu denk ik Tania of Kees!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wij hadden vroeger ook een typmachine, maar waar dat het gebleven is, is een mysterie. Misschien blijft er een toets haken? Ofwel moet je is proberen met dunner papier?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jaaa nog een Molfan hier! Vanuit Zweden natuurlijk haha. Heerlijk vind ik het (en prachtige beelden van Zuid-Afrika!). Maargoed, geen fanmail hier, ik heb geen idee. Ik zit er ook altijd naast, maar ik vind Paulien wel een goede Mol. Zo iemand die je niet verwacht maar toch wel. Ofzo. En ik vind Kees zó'n schatje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die typemachine! Zo mooi... Jammer dat hij het nu even niet meer doet. Ik hoop ooit ook nog eens een vintage typemachine te vinden ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben hier op je blog gekomen door de meiden van Sweethippos.nl, en je schrijft zo leuk!
  1 follower erbij!

  Groetjes, Cato

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jaaaaaa nog een grote Wie is de mol fan hier! Ik denk dat Kees de mol is, maar vorig jaar was ik er ook heilig van overtuigd dat Liesbeth de mol was, wat toch niet zo bleek te zijn.. ;)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heb ook ooit zo,n typemachine gehad, jammer dat hij het nu niet meer doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Cool photos! Very interesting post:) If you get a second, I’d love to hear your thoughts on theme my blog:) Kisses:)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw jij hebt gewoon een typmachine, hoe leuk is dat? Haha.
  Ik denk dat Kees, Paulien, of heel misschien Zarayda de mol is. Maar ik ben er niet zo'n geweldige mol-opspoorder dus verwacht er niks van.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Awh, balen van je typemachine! En ik denk dat Carolien de mol is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Klinkt als een heerlijk dagje!
  Wat rot van je typmachine, hoop voor je dat hij het snel weer doet! Ik heb twee weken terug ook een typmachine gekregen. Ben er zooo blij mee.

  XX

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.