My new Canon 550D photos!

Gisteren kocht ik ein-de-lijk een spiegelreflexcamera; de Canon 550D met de 18-55mm lens en de 75-300mm lens. Er is namelijk 21% korting bij de Mediamarkt waardoor het ineens wel een héél aantrekkelijk prijsje werd! Vanochtend ben ik op pad geweest en heb ik een paar foto's gemaakt met de 18-55mm lens, gewoon even lekker uitproberen. Ik moet nog helemaal leren hoe dat ding werkt, dus de foto's zijn nog niet fantastisch natuurlijk, maar ik ben er erg blij mee!
 
Translation: Yesterday I finally bought my SLR camera; the Canon 550D with the 18-55mm lens and the 75-300mm lens. This morning I went outside and I made a few pictures with the 18-55mm lens, just to try my new camera out! I still have to learn how this thing works, so the photos aren't amazing yet, but I'm very happy with it!
 
En hier de 75-300mm lens die echt huuuuge is, hij ziet er zo tof uit!

38 opmerkingen :

 1. Ziet er zo leuk uit om mee te werken. En je kan er schone foto's me maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay! Super meid! Het is een hele fijne camera (Ik ben een beetje jaloers, ik heb de 1100d). Je kan er ook heel mooi mee filmen! Succes met de foto's ziet er veelbelovend uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede deal van Media Markt, misschien moet ik er ook maar van profiteren en een nieuwe lens halen. Ik heb alleen een 18-55mm. Mooi ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk voor je! Die camera lijkt me fantastisch. Je ziet ook zo duidelijk kwaliteitsverschil tussen een super goede en minder goede camera. Ik kijk uit naar je volgende foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker hè! Ik vind hem echt zo fijn! De laatste tijd gebruik ik ook steeds vaker de 75-300 lens, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh mooi! :D Ik heb een tijdje bij de MediaMarkt gewerkt en herken dit pakket. (Geen stabilisatie in de lenzen toch?) Ik heb zelf een 600D, dus met het klapschermpje haha. Een DSLR is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! ik heb ook net een nieuwe canon, super blij mee :)
  Maar er zitten zoo veel functies op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie foto's vooral die van de ijssterren.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's, ik heb er over nagedacht om mijn bankrekening maar helemaal leeg te maken omdat hij nu 21% korting heeft, uiteindelijk toch maar bedacht dat ik er nog even mee wacht. Wil hem graag maar het kost toch nog best veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super gaaf, ik gebruik zelf een Nikon, maar heb soms wel een beetje spijt dat ik geen Canon heb genomen. En die lens, wauw! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahww yeah, leuk dat je ook een spiegelreflex camera hebt! Hij is mooooi, en de foto's ook! xoxox

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, mooi zeg! Ik wil er ook zo ontzettend graag een, hihi! Mooie foto's!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooie foto's! Ik moet nog erg wennen aan mijn spiegelreflexcamera.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw! Op die lens ben ik wel jaloers zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah wauw wat tof! Ik vind deze foto's al super goed gelukt, gaaf hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw mooi, en ook mooie foto's :)
  ik wil er ook graag een maar dat word voor mij nog even doorsparen
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jaloers! Leuk dat je hem hebt gekocht, de foto's die je ermee hebt gemaakt zijn echt heel mooi. Vooral de 5de en 6de :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gaaf hoor zo,n nieuw speeltje... En die 300mm lens die is echt zo fijn, heb ik ook zo,n soort lens.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. 2 en 5 zijn mooi Nicole! En oh, die lenzen, toppie! Heel veel plezier er mee. Dan spaar ik ondertussen nog even door voor een 60D of 7D haha. Zó lekker voordelig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. gefeliciteeerd met je nieuwe speeltje! Enn nu lekker ontdekken hoe alles werk enzo! zooo leuk!! veel plezier ermeee!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. goed gelukt hoor! echt mooi he zulke toestellen met lenzen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ik houuuu van camera's heel gaaf !

  ik heb zelf een nikon 1j1 op mijn blog onder mijn header kan je het vakje nikon 1j1 aanklikken en zie je ook een paar foto's zonder bewerking ook een fijne camera. het is een soort model van digitale camera maar met lens van een spiegelreflex !
  Omdat ik het bij de makro kocht en er een summer deal tot aug. op stond kreeg ik 50 euro retour teruggestuurd plus klap op de vuurpijl ze hadden niet het model nieuw liggen dus mocht het showmodel kopen met 50 euro korting hij stond er twee dagen. Werd weer netjes ingepakt en in een doos gedaan super dus!

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Aaah, supeeeer mooi!! Hier zal je denk ik heel veel plezier van hebben! :)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel veel plezier ermee! En het zijn al mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw, ze zijn nu al echt heel mooi!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super! Ik heb précies dezelfde met precies dezelfde lenzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. mjaaaaaaaaa :D <3333
  super goeie camera! :D

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.