Afgelopen week... - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Afgelopen week...


... kocht ik eindelijk een Spiegelreflex camera! Ik wilde er al zólang één en met die 21% korting bij de Mediamarkt werd het wel extra aantrekkelijk! Ik heb nu de Canon EOS 550D met de 18-55mm lens én de 75-300mm lens in mijn bezit. Vanmiddag komt de eerste post met foto's online!
... besefte ik weer wat voor afschuw ik heb voor vissen, toen mijn moeder makreel kocht. Ik vind ze niet alleen vies, maar ook nog eens doodeng.
... had mijn moeder nog wel een leuk idee voor een blogpost: "Schrijf over onze nieuwe afwasborstel!" Dus...
... ontdekte ik de band Hollywood Ending, een band met drie Amerikaanse en één Engelse jongen. Ik ben verliefd op de leadzanger. Niet doorvertellen.
... werd ik toch nog verkouden. Ik was de hele winter niet ziek en/of verkouden geweest dus ik had gehoopt dat de griep mij dit jaar eens een keertje over zou slaan. Helaas.
... drukte ik mijn eigen visitekaartjes. Best goed gelukt, al zeg ik het zelf. En ik heb er meteen een paar uitgedeeld bij de Grazia's Bloggersmasterclass. Reclame, alles JWZ.
... kreeg ik een ASUS Vivo Tab te leen van Windows en wat een chill ding is dat! Ik ben er al aardig verslaafd aan, terwijl ik nog niet eens zeker weet of ik hem wel mag houden...
... telde ik de dagen af totdat Marieke en ik ein-de-lijk naar The Script gaan. Morgen is het zover! :)
... vraten Marieke, Anouk en ik ons helemaal vol bij de Mac Donalds in Barneveld. Natuurlijk kreeg ik het voor elkaar om mijn MacChicken op de grond te laten vallen, maar gelukkig stond mijn grote vriend Harry (hij wil ook graag een keer in een blogpost genoemd worden, dus bij deze) meteen klaar met een nieuwe MacChicken. Wat een service bij de Mac Donalds!
... stond de straat ineens onder water en kwam 's avonds TV Gelderland én de burgemeester langs.
... werd ik weer lekker flink actief op Twitter na de presentatie van Polle de Maagt tijdens de Bloggersmasterclass, dus jongens, volg me @nicolevanroekel om op de hoogte te blijven van mijn o-zo-interessante leven!

En wat was jouw hoogtepunt afgelopen week?Deze blogs vind je misschien ook leuk:

26 opmerkingen:

 1. Wow je straat onderwater!? Werd het geen ijsbaan?
  Je visitekaartjes zijn mooi! Ben ook benieuwd naar je foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke visitekaartjes!
  enne, spiegelreflex <3 kan de 550d al filmen? mijn 400d is ondertussen ehhhh 6 jaar ? oud, dus ik ben hoog toe aan een nieuwe (ook al doet ie het nog perfect, maar ik wil zo graag kunnen filmen)! veel plezier ermee, ik ben benieuwd naar je foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke week! Gaaf dat je die camera hebt gekocht, ik wil er ook zeer binnenkort één, ben me aan het verdiepen welke ik zou willen nemen. Hopelijk is er straks ook nog een mooie korting;)

  Leuke visitekaartjes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga ook naar the script :) alleen dan zaterdag. Ik zie een artikel over een afwasborstel wel te zitten hoor dat is toch super interessant haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met zowel je visitekaartjes als je spiegelreflex! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah super gaaf dat je een spiegelreflex hebt gekocht! En je visitekaartjes zien er leuk uit. Alvast veel plezier bij the script :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat vet dat je een spiegelreflex camera hebt! Enne, veel plezier bij the script!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je visitekaartjes echt leuk geworden! Klinkt als een superleuke week :) Veel plezier bij the script morgen, ik ga er ook heen en heb er echt extreem veel zin in haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaa, welkom bij de fotografie club haha! Nu sta ik voortaan ook eens op foto's hoop ik!
  En inderdaad, ook ik heb Twitter weer herontdekt na de presentatie van afgelopen zaterdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vierde maandag mijn 24e verjaardag. Ik bestelde een nieuw speeltje voor mijn canon :) en ik bakte de sterren van de hemel, nouja! Ik heb me goed uitgesloofd in de keuken met resultaat, alles was op!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke week! Veel plezier bij the script :) ik ga vanavond naar een benefietvoorstelling die door vriendinnen van mij georganiseerd is. En morgen avond ga ik uit eten met vriendinnen bij een griek/mexicaan. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ik ben benieuwd naar je foto's met je nieuwe camera! Ik heb (het zelfde als Marlou!) ook een paar jaar oude camera die het eigenlijk nog perfect doet, maar ik wil zooooograag eentje waar ik mee kan filmen. Dus binnenkort toe aan een camera-update! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tof een nieuwe camera, ben benieuwd ! Ik heb ff doorgeklikt naar Hollywood Ending en ik snap je helemaal als zit er wel een behoorlijk generatiekloofje tussen hém en mij (zeg maar dat ik met gemak z'n moeder zou kunnen zijn oh helluppie). Ik denk dat ik het maar even aan Laura ga laten zien, die vindt dat vast geweldig !
  Hoogtepunt van afgelopen week was net haha, eindelijk eindelijk eindelijk weer eens naar de kringloop geweest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aah ik ben heel erg jaloers dat je naar The Script gaat. Ik wilde ook zooo graag! Veel plezier!:) X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jaaaaa je hebt er eindelijk één gekocht! En veel plezier bij The Script!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die Harry van de Mac24.1.13

  Dít is het hoogtepunt van mijn week. 2 seconds of fame! Yieeehaaaaaa

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem24.1.13

  Leuke week!
  En je gaat naar de script! ik ben jaaloooers!!
  haha, alvast veel plezier :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anoniem24.1.13

  Klinkt super, en wat een mooie visitekaartjes!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oew, leuke visitekaartjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi visitekaartje zeg :)! En wat leuk dat je bij die Blogger Masterclass was ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow je straat! Hoe kon dat? Mooi visitekaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Erg leuk je eigen visitekaartjes! Leuke dingen heb je ook gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 23. hey leuke visitekaartjes zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oeh, die visitekaartjes zijn leuk! Nu wil ik ook visitekaartjes. Geen idee waar ik ze voor nodig zou hebben hoor, maar het lijkt me zo leuk om er eentje te ontwerpen :')

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooie kaartjes heb je gemaakt hoor... en heel veel plezier met vele foto,s maken met je Canon

  BeantwoordenVerwijderen
 26. De visitekaartjes zijn mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen