My favourite products from The Body Shop - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

My favourite products from The Body Shop


 
Sinds ik in november het Christmas & Winter Trend Event van The Body Shop bezocht, ben ik helemaal fan van de producten van The Body Shop. Helaas zit er geen Body Shop in Ede, maar zodra ik in Amsterdam of Utrecht ben, kan ik de stad écht niet verlaten zonder weer even bij The Body Shop geweest te zijn. Inmiddels heb ik al aardig wat producten van The Body Shop verzameld, maar natuurlijk wil ik mijn verzameling nog graag uitbreiden. Toen ik afgelopen zaterdag in Amsterdam was, hoorden we dat er ook een The Body Shop outlet is in Roermond. Daar moet ik dus zo snel mogelijk heen! :)

Translation: Since I visited the Christmas & Winter Trend Event by The Body Shop in december, I'm addicted to The Body Shop's products. Unfortunately there isn't a Body Shop in Ede where I live, but when I'm in Amsterdam or Utrecht I can not leave the city without having visited The Body Shop. By now I collected quite a few products from The Body Shop, but of course I want to extend my collection. When I was in Amsterdam last Saturady, we heard that there is a The Body Shop outlet in Roermond as well! So I have to go there as soon as possible :)

Dit is mijn nieuwste aanwinst, de Cranberry Joy douchegel. Deze kocht ik nog net op het nippertje in de sale voor maar €3,25.
 
Dit is Cranberry Joy Shimmer Lotion uit de wintercollectie. Zoals de naam al zegt, zitten er kleine shimmers in en zodra je die op de huid opbrengt zie je ze zeker glitteren! En hij ruikt super lekker. Deze kostte €7,00.

 
Dan deze twee mini's, die ik speciaal gekocht heb om mee te nemen op vakantie. De eerste is een handgel in de geur Almond Oil, ik vind hem een beetje vanille-achtig maar erg lekker. Handgel is altijd handig om in de buurt te hebben als je geen zeep hebt. Het tweede flesje is een mini-douchegel in de geur Pink Grapefruit, echt heerlijk zoet! Ik ben gek op alle zoete fruit-geuren als het gaat om douchegels dus deze is zeker favoriet! De flesjes kostten allebei €1,50 per stuk.

Dit is de Ginger Sparkle lipbalsem uit de wintercollectie. Vriendinnen Anouk en Marieke hadden deze al en nadat ik die een paar keer van hen geprobeerd had móest ik hem ook kopen. Normaal kostten ze €5,50 maar ik kocht deze in de sale voor €2,75.

Dit is de Vanilla Bliss lipbalsem zat in de goodiebag die ik kreeg na het event. Ik heb hem al zo vaak gebruikt en het bolletje wordt nu jammergenoeg steeds kleiner, maar hij is nog lang niet op. Het heeft echt een heerlijk smaakje en het maakt je lippen zachter en minder droog, ideaal voor dit koude weer!
 
Dit is de Wild Cherry bodybutter. Ik vertelde eerder dat ik de geur niet zo lekker vond (zeg maar gerust "vies"), maar nu ben ik er eigenlijk al wel aan gewend en gebruik ik hem altijd na het douchen om mezelf er lekker mee in te smeren. Het is een mini en deze kostte €2,50.
 
En dan tot slot nog dit testertje met de Srawberry Bodybutter. Dit is een wat hardere bodybutter dan de Wild Cherry en dat vind ik eigenlijk veel fijner. Hij ruikt heel zoet (een beetje naar kauwgumballen) maar dat vind ik juist heerlijk!
 

Wat zijn jouw favoriete producten van The Body Shop?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

22 opmerkingen:

 1. de lippenbalsem lijkt me heel lekker :) de cranberry spulletjes wat minder, ik heb namelijk om bepaalde redenen echt een hekel aan cranberry gekregen haha
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Die lippenbalsems klinken erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zo'n beetje alles van the bodyshop!
  De olie is heel handig voor alles te gebruiken en mee te nemen net als de verfrissingsspray!
  Verder is de bananshampoo fijn, de lotions natuurlijk en de luchtjes zijn heerlijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, de bodybutters blijven favoriet! Die lippenbalsem die je hebt gekocht lijkt me ook heerlijk, toch nog maar even kijken of hij hier nog in de sale te krijgen is, jummie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh ik houd zo van TBS. Gewoon van (bijna) al hun producten! Deze lijken me ook heerlijk, vooral die kerstproducten. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn favorieten zijn qua bodybutters toch echt chocomania en peach. Maar de chocomania is echt voor mij een winterse bodybutter, in het voorjaar maar op zoek naar een frissere voor naast de peach. Verder gebruik ik de reiniging en toner van de Aloe lijn. Erg fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die lippenbalsems zien er leuk uit! Ik vind de body butter frambozen en bosbessen heerlijk ruiken. Elke keer als ik de frambozen body butter gebruik, ruik ik naar zo'n roze Fruittella snoepje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die lippen balsem ziet er echt uit om op te eten! Denk dat ik hem maar eens moet proberen;). Om te smeren dan, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. really nice products.
  lovely greets
  maren anita

  Can I invite you to my GIVEAWAY ???:

  Daniel Wellington watch

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb nog geen producten van the body shop, maar daar moet ik maar eens verandering in brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooooh ik hou van de body shop!! Het ruikt altijd zo lekker :)
  Liefs, Paula
  www.ifiwarg.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die lipbalsems lijken me erg fijn! Zelf heb ik de body butter in mango en aardbei, alleen na een tijdje vond ik die aardbei niet meer zo lekker ruiken als eerst haha. Maar mango ruikt gelukkig nog wel super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te zien, die lippenbalsems lijken mij erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat leuk dat je in Ede woont! Ik woon ik Wageningen, lekker dicht bij.
  Leuke blog heb je, deze producten zien er heel erg lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. JAAA! Die body butters zijn echt heel erg lekker. Ik wil zelf nog de peach variant, die schijnt heel lekker te zijn. Ook die Cranberry lijkt me deliiiicious.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooh ik ben ook fan! De strawberry douchegel is ook echt helemaal geweldig trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Åh de strawberry bodybutter, zó lekker hé! Ik snap je helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk artikel! Overigens heb je de Strawberry Bodybutter tweemaal besproken, zowel net boven als net onder het laatste plaatje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de tip, er gaat nog wel eens iets fout dat ik over het hoofd zie. Ik heb het meteen veranderd!

   Verwijderen
 19. Een TBS outlet is heaven! Tenminste, die in Engeland was heaven, toen had ik ook heel veel gekocht haha. Vooral van die sets zijn leuk. De body butter heb ik ook, die vind ik lekker ruiken! Als je van hardere bodybutters houdt, dan zal ik voor de kokosnoot of sheabutter variant gaan!

  BeantwoordenVerwijderen