I'm wearing my beanie cause it's cold - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

I'm wearing my beanie cause it's cold


Afgelopen woensdag bedacht de waterleiding dat hij er geen zin meer in had en besloot hij om kapot te gaan. Vervolgens raakte hij ook nog de gasleiding en een drama was begonnen. Al sinds woensdagmiddag hebben we geen warm water, geen gas én geen verwarming. Woensdag en gisteravond hadden we zelfs helemaal geen water. Ik besef me nu pas hoe verwend we zijn met al die luxe. We hebben één klein straalkacheltje en dat houdt ons warm. Binnen draag ik maar een lekkere warme trui, sloffen en mijn muts want het is hier binnen maar een graad of 15/16.

Toch brengt de kou zo ook nog wat leuke dingen met zich mee. Ik ben geïnterviewd voor TV Gelderland en voor de Ede Stad, de krant hier in de buurt. KLIK HIER om mijn TV-debuut te bekijken.
En we kunnen niet koken, wat betekent dat we geen sperziebonen en rode bieten kunnen eten (echt super vervelend enzo) Dus we hebben tot nu toe pizza en Chinees gegeten en vanmiddag at ik sla, aardappeltjes en een schnitzel uit de oven. Mij hoor je niet klagen. Maar toch hoop ik dat de warmte snel weer terugkeert!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

34 opmerkingen:

 1. the beanie suits you so well-
  nice food :) yummy!
  lovely greets
  maren anita

  Can I invite you to my GIVEAWAY ???:

  Daniel Wellington watch

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beanies zijn leuk! staat je ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt me echt vreselijk... Hopelijk dat het het snel allemaal weer doet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke muts, staat je erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jou opmerking ook echt zo grappig tijdens het intervieuw!
  Ik zeg: Gemaakt voor tv. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh mean dat is super koud! Ik kan dan nooit slapen, doe de kachel altijd lekker warm aan (slecht slecht). Ook wel weer gezellig zo samen met je ouders bij de kachel. Maar tegen koud water kan ik echt niet! Brrrr koud douchen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. yeah je bent wereldberoemd (nou, in ieder geval in Ede dan), grappig om je stem te horen, helemaal leuk. Wat dan weer niet zo leuk is, is dat je in de kou zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem25.1.13

  Staat je leuk, helaas is het noodzakelijk. Leuk stukje op tv :P
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Elien25.1.13

  Leuk stukje op tv :) Grappig, je woont best dicht bij mij in de buurt haha, ik woon in bennekom hihi. Succes nog met de kou!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. balen, hopelijk is het allemaal snel over.
  je woont niet erg ver van mij vandaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. is dat bij jou in de buurt! phoe ik moet er niet aan denken zeg, zo koud!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat vervelend! Ik woon in Enschede en heb laatst vanwege een grote brand in een transformatorhuis urenlang zonder stroom gezeten. Nou ging ik gelukkig naar een vriendin waar de stroom het nog wel deed, maar dan merk je inderdaad wel hoe lastig het zonder is! Betekent geen heet water, geen verwarming, geen kopje thee kunnen zetten, niet kunnen koken, etc...toch best saai en lastig;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Brrr ik krijg het helemaal koud van dat filmpje haha. Helemaal nu met die koude nachten, maar ja brengt misschien ook wel wat gezelligheid met zich mee. Zo met elkaar voor een kacheltje. Kan je wel slapen 's nachts?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Extra dekentje erbij, dikke pyjama en sokken aan en ik overleef het best, haha! Maar koud is het wel ja..

   Verwijderen
 14. Gek op die beanies! Alleen ik heb geen mutsenhoofd helaas.
  Koud is het zeker, van mij mag het nu wel zomer worden.
  Zon, zee en strand !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben echt heel dankbaar voor de open haard.. En stroom en gas en water en wat een ontberingen ._.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke beanie, en de foto's zijn ook greattt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik moest echt lachen toen je zei 'ik dacht ik nodig m'n vrienden uit voor een zwemfeestje' hahaa! Hopelijk is alles snel weer in orde! Leuke beanie trouwens!

  xx veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat vervelend dat je geen gas hebt! Wel grappig dat je op tv bent geweest, heb even gekeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ben ik de enige die een mannetje ziet in die kachel? ^^
  En duimen dat je het snel weer warm krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Dit wilde ik net reageren! Toen ik de foto zag was het eerste wat ik dacht "HEE een gezichtje!" :D

   Verwijderen
 20. Doe mij maar een ander zwemfeestje, kon je niet schaatsen in de straat? haha! Leuk om te zien. EN pizza is geen straf!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. leuke muts, staat je ook erg mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Z'n verwarmingstoestel is echt handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die beanie staat je erg leuk! Ik wil ook een verwamingstoestel voor in m'n kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ah en dat net nu in deze periode!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ohh, volgens mij hoorde ik dat op de radio!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Aaaah, ik hoorde het deze week op de radio hahaha en ik moest meteen denken aan jou! Wat moet dat vreselijk geweest zijn

  Kus Judith
  www.myownvogueworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hihi leuke post! Hij staat je trouwesn superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Sterkte, misschien kunnen jullie de watwerlijding omkopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Haha, eigenlijk heeft dat ook wel iets met zo'n kacheltje :) Bij de boekenverkoop van de studievereniging hebben we momenteel ook geen verwarming, dus hebben we ook maar een kacheltje neergezet. Thermoskannen choco en koffie erbij, mutsen op en gaan met die banaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Een beanie is leuk en het staat je goed! Wat gaaf dat je werd geïnterviewd!

  BeantwoordenVerwijderen