Tip: Events for Bloggers - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Tip: Events for Bloggers


De laatste tijd heb ik heel wat events bezocht en daar ook uitgebreid verslag van gedaan op mijn blog. Ik krijg veel mailtjes met de vraag of ik daar speciaal als blogger voor uitgenodigd wordt. Het antwoord negen van de tien keer: nee! Op de één of andere manier kom ik gewoon leuke events tegen aan waar iedereen naartoe mag, zonder uitnodiging en zelfs als je geen blogger bent ben je van harte welkom op deze events. De komende weken staan er weer vier events op de planning waar ik ook naar toe ga. En misschien zit daar ook wel wat leuks voor jou tussen, dus kijk snel verder!





1. Lush Beauty School - woensdag 30 januari
Marieke, Anouk en ik waren afgelopen zaterdag in Amsterdam en gingen natuurlijk even bij de Lush naar binnen. Daar zagen we ineens een poster hangen over de Beauty School die georganiseerd wordt op 30 janauri. Deze avond zal vooral in het teken staan van gezichtsverzorging en er worden allerlei tips gegeven over je huid. Het klinkt in ieder geval heel leuk en bovendien is het ook nog gratis, dus wie weet vind jij het ook leuk! Het zal zijn in de Lush aan de Kalverstraat en duurt van 18.30u - 21.00u. Je moet je wel opgegven voor dit evenement en ik denk dat dat wel via de telefoon kan!
 
Adres: Kalverstraat 98, 1012 PJ Amsterdam  
Telefoon:020 638 8096
 
2. Crea Weekend Gorinchem - 1, 2 en 3 februari
Ik ben gek op alles wat met creativiteit en knutselen te maken heeft, dus toen ik deze beurs voorbij zag komen dacht ik: Hé, dat is vast wat voor mij! Ik ga hierheen met mijn moeder op zaterdag 2 februari. De beurs is dus vrijdag, zaterdag en zondag geopend en wel van 10.00u - 17.00u. De entree is €7,00 voor volwassen en hierbij zitten allerlei workshops bij inbegegrepen waar je gewoon aan deel kunt nemen. Dus voor alle creatievelingen in ons midden zeker een aanrader! KLIK HIER voor meer informatie.
 
3. Elivents Sweet Wedding Event - zaterdag 2 maart
Ik ben niet van plan om binnenkort te trouwen, daar heb je namelijk een man voor nodig en dat heb ik niet. Maar toch lijkt dit event me ontzettend leuk! Elivents is een bedrijf dat allerlei dessertafels ontwerpt en ze maken de lekkerste hapjes. Het water loopt me al in de mond als ik de foto's bekijk en hoe leuk zal het zijn om al die prachtige tafels in het echt te zien? Ook dit evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk. Je moet je wel even opgeven via de site van Elivents.

4. Elivents' Sweet Contest - zaterdag 23 februari
 
 
Ook houdt Elivents de Sweet Contest. Het is de bedoeling dat jij dé sweet van 2013 bedenkt met als thema "chocolade". De winnaar krijgt een leuke workshop bij de koekenbakkers. Deze zal bekend gemaakt worden op de finale dag op 23 februari waar ook allerlei leuke activiteiten te doen zijn. Zo is er een hot chocolate bar, zijn er mini piñata's waar je een gouden ticket kunt winnen en kun je meedoen met een chocolade workshop. Ik zal er hoogstwaarschijnlijk ook zijn!
 
 
 
En wie weet zie ik jullie wel op één van deze evenementen! Laat het me weten als je ook gaat :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

15 opmerkingen:

 1. Ik heb er weet zin in! gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk, helaas is het niet echt in de buurt en moet ik het dus overslaan!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk joh :) alleen ja op woensdag haha moet ik gewoon naar school helaas x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke evenementen! Fijn dat je ze met ons deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lush Beauty School lijkt me best gaaf om bij te wonen en mee te doen. Helaas kan ik niet komen. Wellicht in de toekomst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Lush beauty school lijkt me heerlijk! Helaas kan ik niet. Maar ook het Crea Weekend in Gorinchem lijkt me erg leuk. Misschien dat ik daar wel even een kijkje ga nemen! Bedankt voor de tips meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je deze evenementen met ons deelt! :) Lush Beauty School lijkt me heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem26.1.13

  Ik heb er ook zin in jeeeeej! Vooral naar Lush Beauty School kijk ik uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem26.1.13

  Wat een leuke dingen allemaal, een beetje jammer dat het zo ver weg is. Dat is het nadeel van in Friesland wonen...
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk deze evenementen! Ik wil ook meer van dit soort dingen gaan doen dus dit is echt een super logje :D
  Liefs, Paula
  www.ifiwarg.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke events allemaal! Heb nu alleen geen geld meer voor de trein haha, misschien binnenkort weer ofzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er leuk uit! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat ik niet echt dicht bij Amsterdam woon, die eerste vind ik leuk! ;)
  X

  BeantwoordenVerwijderen