Design on Fire & Win €4000,-!

Ik weet dat er een heleboel creatieve breinen zijn die mijn blog lezen. Zelf vind ik het ook leuk om lekker creatief bezig te zijn, maar dat wisten jullie vast wel! Mijn oog viel op de Design on Fire wedstrijd, georganiseerd door BIC. Ik kende het merk vooral van de potloden, maar ook maken ze pennen, stiften en aanstekers. En over dat laatste product heb ik een heel leuk nieuwtje!

Ter ere van haar 40-jarig bestaan, organiseert BIC nu namelijk een wedstrijd waarbij jij je eigen ontwerp voor een aansteker kunt maken. Het mooiste ontwerp wint niet alleen €4000,-, maar van de winnende aansteker zullen ook maar liefst 1 miljoen exemplaren in alle winkels in Europa verschijnen. Hoe tof is het dat als jij in de supermarkt loopt en daar ineens jouw aansteker ziet liggen?!

En ben je nou niet zo’n groot teken- of ontwerptalent? Wees niet getreurd, BIC beloont ook de bedenker van de beste slogan met €2000,-. En dat is natuurlijk ook heel leuk om in je portemonnee te hebben! J

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan deze wedstrijd? Klik op  om mee te doen. Voor meer informatie kijk je  even op de facebookpagina van BIC Design on Fire. Je kunt nog meedoen t/m 13 februari. Elke week worden er 3 finalisten gekozen door een jury, die sowieso hun eigen ontworpen aansteker 300 keer krijgen. Ter inspiratie, hieronder een paar aanstekers die ontworpen zijn voor de wedstrijd!

13 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel leuk, maar dat het om een aansteker gaat hihiXD.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou heel graag mee willen doen, maar kan dat nog wel? Want ik zag op de facebook pagina '2013 finalists ' staan...

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt zeker meedoen, nog tot eind februari dus je hebt nog wel eventjes de tijd! Leuk dat je mee gaat doen, ik ga denk ik ook nog wel even een ontwerpje in elkaar knutselen :)

   Verwijderen
 4. Wat leuk! Uk ga zeker eens kijken of het mijn vriend aanraden haha. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb niks gezegd over aanstekers ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is gaaf!! Ik ga er samen met mijn vriend maar eens een competitie van maken, hihi;)! Dankjewel voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke zeg.

  XX Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe gaaf! Ik ga zeker eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen