Budgetbeauty: Action oogschaduwpalette - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty: Action oogschaduwpalette


Ik weet dat mijn blog nou niet echt een beautyblog is, zo heel af en toe verschijnt er een beautygerelateerd artikeltje. Maar de laatste tijd begin ik beauty steeds leuker te vinden. En is een blog niet een plekje waar je alles kwijt kunt wat je wilt? Ik vind van wel, dus ik zal zo nu en dan toch wat meer beauty op mijn blog plaatsen. Vinden jullie dit écht, écht niet leuk, laat het dan even weten in de comments. Maar don't worry, ik zal geen beautydivabloggerdramaqueen (of wat dan ook) worden.

In de shoplog van afgelopen woensdag zagen jullie al het oogschaduwpalette van de Action voorbij komen. Hier kreeg ik veel enthousiaste reacties op én waren jullie erg benieuwd naar de oogschaduw. Daarom besloot ik om met dit paletje een ooglook te maken zodat jullie meteen kunnen zien hoe het er uit ziet.Ik gebruikte de witte/licht zilvere oogschaduw op mijn bewegend ooglid en de grijze/donkere zilveren oogschaduw en de lichtzwarte (is dat een kleur?) oogschaduw op de arcadeboog en in mijn buitenste ooghoeken. Op de achterkant van het doosje staat al als tip dat je je oogschaduwkwast het beste nat kunt maken zodat de oogschaduw beter pigmenteert. En ja, dat is ook wel nodig, want als je je kwast niet natmaakt komt er bijna geen pigment vanaf.
Nu ik dit artikel schrijf, is het inmiddels al zo'n 12 uur geleden dat ik de oogschaduw aanbracht en nog steeds zit het er aardig op! Voor de budgetbeautylovers onder ons (inclusief mezelf) zou ik dit paletje echt aanraden. Voo maar €1,29 kun je echt een prima ooglook maken!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

 1. Wauw, dat ziet er echt prima uit voor dat geld! En ik vind het wel leuk hoor, af en toe een beautygerelateerd artikeltje, gewoon lekker schrijven over wat je zelf leuk vindt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals Emilia zegt, leuk voor de afwisseling! Wat fijn dat het zo lang blijft zitten, het ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De action heeft af en toe zeker leuke producten er tussen zitten voor een lage prijs! Ik had ook niet verwacht dat het setje veel pigment zou hebben, maar ik vind hem op de foto's toch wel mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewoon schrijven wat je wil hoor! er zijn vast mensen die het niet lezen, maar je krijgt er weer nieuwe volgers voor terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. oh en gewoon lekker je eigen ding doen hoor, dus schrijven wat je wilt.

   Verwijderen
 6. Oh, dit vind ik wel erg mooi! Ik ben zelf echt een beautynoob. En meestal snap ik ook geen drol van wat de beautydivabloggerdramaqueens doen en hoe ze het zo mooi krijgen. Maar hoe jij het hebt gedaan ziet er nog best haalbaar uit! Ik ga het denk ik eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeel erg mooi! Ik vind beauty artikeltjes ook heel leuk oom te lezen hoor :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad budgetproof! Leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er mooi uit en dat voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, voor zo'n prijsje zo'n mooie look! Echt leuk! Misschien moet ik ook maar eens naar de Action gaan.. En ik vind beauty artikeltjes altijd leuk om te lezen, dus van mij mag je er lekker over bloggen! ;)

  Liefs, Annabel
  PS: Ik heb een leuke give-away op mijn blog:
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/2013/01/give-away.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou toch minder snel een oogschaduw kopen van de action, misschien stom maar het feit dat het van de action is werhoud mij er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er erg mooi uit! Ik gebruik eigenlijk nooit meer dan mascara, sinds een paar dagen een oog-potlood maar dat was het dan ook. Maar als ik dit zie wil ik het toch ook eens uitproberen! En helemaal voor dit prijsje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb ook zo'n palet, en hij is inderdaad heel goed voor zo'n prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga volgende week ook blushes testen van de action, ze waren zo mooi:) Hopen dat ze ook pigment hebben. Ik ben best tevreden over de oogschaduw:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem18.1.13

  Wauw, ziet er inderdaad mooi uit voor zo'n prijsje!
  Zo jammer dat ik niet tegen oogschaduw kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb ze zien liggen maar heb ze niet gekocht! Ziet er goed uit en echt een fijn prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen