Received packages - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Received packages


Vorige week kreeg ik twee hele leuke pakketjes! De één kwam van Sylvia. Ik reageerde op haar blog en daarna stuurde ze mij een mailtje of ze me wat leuke spulletjes voor mijn postproject mocht opsturen. En daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Het tweede pakketje was van Corina van de webshop Vlinders in je Buik. Dit pakketje deed er maar liefst 5 weken over gedaan om mij te bereiken (lang leve Post NL). Kijk snel verder voor de inhoud van deze leuke pakketjes!

Translation: Last week I received two really nice packages. One was sent by Sylvia. I commented on her blog and afterwards she sent me an email whether she could send me some stuff for my mailproject. And of course I didn't say no! The second package came from Corina from the webshop Vlinders in je Buik. It took this package 5 weeks to get here. Click to read more for the content of the packages!
In het pakketje van Sylvia zaten twee hele dikke enveloppen!
Dit zat er in de eerste envelop: leuke postkaartjes en allerlei kaartjes van verschillende spelletjes.
In de tweede envelop (gemaakt van het Flow Winterboek, hoe tof?!) had Sylvia een heleboel kaartjes van een oud memoryspel gestopt. Ik had op haar blog gereageerd dat ik die zo leuk vond en daarom zou ze me er wat opsturen. Maar ik had nooit verwacht dat ik er zoveel zou krijgen!
Deze onderste vier zijn mijn favorieten!

 Het tweede pakketje kreeg ik dus van Vlinders in je Buik, als bedankje voor de review die ik laatst over de webshop had geschreven. Corina had toen ook een pakketje samengesteld die ik mocht weggeven bij een give-away. Het pakketje wat ik nu kreeg, verpakt in mooi roze-wit gestippeld cadeaupapier, bevatte dezelfde artikelen die ik ook weg mocht geven bij de give-away.
In het pakketje zaten een setje kaarten, een leuk notitieblokje en sluitstickers van Oktoberdots.

Al deze producten zijn ook te koop in de webshop Vlinders in je Buik. Het notitieboekje kost 2 euro 95, de sluitstickers kosten 1 euro 95 per tien stuks en het setje kaarten kost 2 euro 95.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. Wauw wat een verwennerij. Supergaaf he om zulke pakketjes te ontvangen en open te maken. Ik neem altijd een kop koffie en geniet :-).

  Veel plezier ermee (stiekem ben ik een beetje jaloers hoor, op al dat moois). :-)

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk pakketje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Vooral die van Silvia is heel mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sylvia haar pakketje is super! Er zitten echt schone dingen in.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spullen. En ja, Nicole, natuurlijk ben jij fantastisch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kaartjes die jij eruit licht... vind ik ook de max, zo lekker retro hè. Deze komen uit het memory spel dat ik zelf thuis speelde (best lang geledend dus). Veel plezier met je spulletjes ! x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je zo'n pakket kreeg met allemaal spulletjes voor je post-project, er zitten echt mooie dingen tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke pakketjes heb je gekregen! Het pakketje van Sylvia is erg gaaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nice! I love receiving packages, they're so much fun to find in the mailbox :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuke dingen heb je gekregen.!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk pakketje! En die kaartjes van het memoryspel: gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat zal jij gelukkig zijn geweest bij het openen van die pakketjes. Ik heb toevallig ook net wat leuke vintage spelletjes gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk als je dat door de brievenbus hoort!

  Liefs
  theseasarestormy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke spulletjes zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super leuke pakketjes! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk om te zien, leuke dingen heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke pakketjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ah wat leuk! jij krijgt gewoon continu cadeautjes in je brievenbus!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super leuke spulletjes! Echt lief dat Sylvia je dat allemaal heeft gestuurd! En Vlinders in je Buik blijft één van favoriete webshops! :)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 20. twee pakketjes om blij van te worden, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw wat ben jij verwend zeg... Zeker die eerste 2 dikke enveloppen zaten mooie spulletjes zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een super leuke dingen allemaal! Mijn brief naar jou gaat morgen op de bus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Twee superleuke pakketjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Erg leuk artikel weer, en wat een leuk idee om memory en andere kaart spellen mee te sturen. Nooit aan gedacht :-) en die webshop van vlinders in je buik is echt geweldig! Misschien moet ik er maar eens wat bestellen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Echt leuk. Ik heb ook mijn tweede brief ontvangen, vind het zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen