Bloggermeeting in Rotterdam + Shoplog

Afgelopen donderdag was het eindelijk zover: de mini-bloggermeeting in Rotterdam met Linda van Let's do the Penguin en Nadiye (ex-blogger). Nadiye bleek, net als ik, in de mooiste stad ter wereld te wonen: Ede. Ze woont slechts een paar straten van mij vandaan, maar toch had ik haar nog nooit in real life gezien. Linda uit Groningen ken ik nu ongeveer een jaar, doordat we veel brieven met elkaar schrijven. We besloten dat het toch maar eens de hoogste tijd was om elkaar in het echt te zien, en dat geschiedde op 3 januari: de leden Zebra&Co-club (vraag niet om uitleg) ontmoetten elkaar in Rotterdam!


Linda kwam ik halverwege in Utrecht al tegen in de trein. Natuurlijk is het eerst een beetje gek om elkaar ineens in het echt te zien, maar al snel hadden we het zo gezellig als twee oude omaatjes die elkaar al jaren kennen. Op Rotterdam Alexander wachtte Nadiye op ons, die vanuit Leiden kwam. Natuurlijk zijn we eerst de Primark ingedoken. Weet je nog hoe ik een gemiddelde dag in de Primark op mijn blog beschreef een tijdje geleden? Nou, zo was het die dag ook, maar dan tien keer zo erg. We waren dan ook snel weer uit de Primark vertrokken en hebben de trein naar Rotterdam Centrum gepakt. Daar hebben we eerst bij de Hema geluncht en langer dan anderhalf uur zitten kletsen. Daarna zijn we lekker gaan shoppen en pas om half zes namen we weer de trein terug. Absoluut een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar!

Ook kocht ik natuurlijk nog wat spulletjes (ik kon het weer niet laten). Zie hieronder de foto's!

De spijkerbroek kocht ik voor maar 20 euro bij Pull & Bear. Ik was nog nooit in deze winkel geweest, maar wat hebben ze daar leuke kleding! Spijkerbroeken + ik = drama, maar deze spijkerbroek zat als gegoten! De schoentjes met studs kochten Nadiye en ik allebei (zo tweeling) in de sale bij de Primark, ze kostten nu nog maar 7 euro. Het setje armbandjes is ook van de Primark, die kostte 3 euro. En tot slot nog wat simpele oorbellen van de H&M, ook in de sale voor 2 euro.
 
Ben jij wel eens bij een Bloggermeeting geweest?

22 opmerkingen:

 1. Dat ziet er reuze gezellig uit én je bent goed geslaagd ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, ziet er echt gezellig uit! ;) Leuke koopjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb al veel bloggers gemeet, het blijft iedere keer weer zo leuk! Tof dat jij het ook hebt gedaan, gezellig ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk zeg zo'n bloggersmeeting! ziet er erg gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er echt leuk uit! Ik ben nog nooit naar een bloggersmeeting geweest. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Heb nog nooit een bloggersmeeting bezocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Ik wil ook wel een keer met bloggers meeten, lijkt me erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heel gezellig uit! En leuke aankoopjes voor mooie prijsjes. :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat gezellig! En wat een leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat jullie elkaar hebben gemeet! Ik heb ook al een paar keer een bloggersmeeting gehad en het is zo leuk & gezellig! En leuke dingetjes heb je gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wist niet dat Linda uit Groningen kwam! Ik kom steeds meer bloggers uit het noorden tegen:D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je een meeting had, ik vind je aankoopjes erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt toevallig dat jullie bij elkaar in de buurt wonen. Ziet er gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben nog nooit bij een bloggersmeeting geweest, maar het lijkt me wel leuk om dit ooit eens te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er ontzettend gezellig uit meiden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er leuk uit en super leuke dingen heb je gekocht! x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah het ziet er heel gezellig uit, tof dat jullie een mini-meet hadden! En wat een toeval dat jij en Nadiye zo dicht bij elkaar wonen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuk zo'n meeting! :) En je hebt ook erg leuke spullen gekocht. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super leuke aankoopjes!


  liefs Marieke,
  2NDtheytalk.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gezellig.

  Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar zou het wel eens willen doen.

  BeantwoordenVerwijderen