The battle of the Maybelline Mascara's - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

The battle of the Maybelline Mascara's


Ik gebruik nu al zo'n anderhalf jaar de Maybelline "The Colossal Cat Eyes" mascara en die heeft me nog nooit in de steek gelaten. Een paar weken geleden was er een actie bij de DA Drogisterij: alle Maybelline mascara's 2 halen 1 betalen. Natuurlijk crosste ik direct naar de winkel om mijn favoriete mascara te kopen. Mijn oog viel op een nieuwe Maybelline mascara die ik nog nooit had gezien, "The Colossal Smoky Eyes". Ik was heel benieuwd naar deze nieuwe mascara en besloot deze ook mee naar huis te nemen om te testen!

Laten we beginnen met mijn favoriet, The Colossal Cat Eyes. Ik heb van mezelf al aardig lange en volle wimpers en ik heb het geluk dat ik nooit een wimperkruller hoef te gebruiken, ze krullen automatisch al! Ik gebruik mascara altijd in combinatie met oogpotlood, op onderstaande foto's heb ik dat ook op. Deze mascara heeft een fijn borsteltje die er voor zorgt dat je het makkelijk op je wimpers kunt brengen. Hij klontert wel een beetje, maar hiervoor gebruik ik altijd een schoon mascaraborsteltje om de klontjes weg te werken. De mascara maakt mijn wimpers langer én zwarter, wat ik ook heel belangrijk vind.
 

De tweede mascara, "The Colossal Smoky Eyes" heb ik dus nog nooit eerder gebruikt. Het borsteltje is heel anders dan die van de eerste mascara, deze is groter en heeft langere haartjes. Wat me direct opvalt is dat deze mascara niet snel klontert, een pluspuntje! Ik hoef geen schoon mascaraborsteltje te gebruiken omdat er geen klontjes in mijn wimpers zitten. Ook op de wimpers onder mijn ogen brengt hij goed aan. Mijn wimpers worden duidelijk langer maar helaas worden ze niet zo zwart als bij de eerste mascara. The Colossal Smoky Eyes mascara geeft een wat softere look dan de eerste en lijkt me inderdaad mooi bij smokey eyes!
 
Ook al viel The Colossal Smoky Eyes me absoluut niet tegen, ik blijf toch bij mijn eeuwenoude favoriet The Colossal Cat Eyes. Mijn wimpers worden door deze mascara het zwartst en ook mooi lang. Er komen wel wat sneller klontjes dan bij The Colossal Smoky Eyes maar die zijn heel makkelijk weg te krijgen met een schoon mascaraborsteltje.
 
Deze mascara's kosten normaal €15,49 per stuk bij de DA Drogisterij.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

 1. Jammer dat die onderste niet zo zwart is, want je wimpers plakken niet zo aan elkaar. Ik vind het wel mooi hoor ! Ik heb altijd die oranje van Maybelline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik nooit Maybelline, ik gebruik altijd de L'oreal Paris, maar ik denk dat ik als ik een nieuwe mascara nodig heb ook een Maybelline ga uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze altijd vrij duur dat ik ze niet zo snel durf te proberen Ik houd het op mijn BIBA mascara :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n battle, ik heb de One by One mascara die ook heel fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op de tweede foto ziet je iris er zo mooi uit -het viel me gewoon op haha- is de substantie van cat eyes droog of nat? -ik moet mascaras hebben met droge substanties want wanneer ik mijn wimpers heb gekruld en daarna mascara aanbrengt die nat is dan zakke ze naar beneden :/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk mascara is het he?! Ik heb ook de Cat eye, uiteraard ook gebruik gemaakt van de 1 + 1 actie. Voor de verandering ook nog een andere erbij gepakt :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je ziet idd wel duidelijk verschil; die ene is inderdaad zwarter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de eerste het mooiste:) Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruikte eerst altijd Maybelline mascara's, de cat eyes heb ik ook gehad, maar bij mij werkte hij niet zo goed.
  Maybelline mascara's zijn wel een van de fijnste merken mascara's vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt mooie ogen! Ik gebruik eigenlijk nooit Maybelline mascara's, maar misschien moet ik daar maar verandering in brengen..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Maybelline is echt een fijn mascara merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. those are awesome! I too can't live without a mascara...;o) thanks for sharing...:0)


  xx!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik gebruik ook nooit Maybelline mascara's, maar ik denk dat ik het toch maar eens ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen