Sent Mail

Mijn postproject staat op het moment op een laag pitje. Ik schrijf bijna alleen nog maar met mijn vaste penvriendinnetjes, maar dat is eigenlijk nét zo leuk! Hier weer wat foto's van brieven die ik de afgelopen weken de deur uit heb gedaan. Opvallend: ik stuurde de afgelopen brieven naar heel veel verschillende landen. Nederland, België, Noorwegen, Italië, Amerika, Polen en Finland!
Translation: I'm not so busy with my postproject at the moment. I mostly write with my penpals, but that's just as fun as one time swaps! Below a few pictures of letters I sent out the last couple of weeks. What's striking: I sent letters to a lot of different countries. The Netherlands, Belgium, Norway, Italy, USA, Poland and Finland.

Sent to LINDA - The Netherlands:Sent to KENDRA - USA:
 
Sent to ELISSE - Belgium:
 
Sent to ALESSANDRA - Italy:

 Sent to JOWITA - Poland:
 
Sent to LISA - The Netherlands:
 
Sent to MARIZA - The Netherlands:

16 opmerkingen :

 1. Wat onwijs leuk gedaan!Wat moet dat een werk zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat zijn hele Kunstwerken (met een grote K ja ;)), wat leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer mooie brieven zijn er verstuurd door jouw

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke brieven zeg! Ik ben sinds kort bezig met een post project, zou jij met mij eens een brief willen uitwisselen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel leuk, ik herken het flow briefpapier haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig weer! Hey ik zie het papier van het Flow Winterboek :). Daar heb ik mijn ak samenvattingen op gemaakt, haha, best wel slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er allemaal weer prachtig uit Nicole :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje, dat eerste pakketje hè, die zou ik wel willen ontvangen. Wacht, die héb ik ontvangen, lucky me! :) Verder ook leuke pakketjes hoor. De postbode is als het goed is al weer onderweg naar jou toe, maar wie weet duurt het even, omdat de arme man met dit soort weer niet zo snel vooruit komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaaf!!

  Liefs, Paula
  http://ifiwarg.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaarten! Hier word je toch spontaan vrolijk van?

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.