DIY: Craft Envelopes #4 - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

DIY: Craft Envelopes #4


In de enquête over mijn blog (vul hem nog even in als je dat nog niet gedaan hebt, en maak kans op 30 vintage postzegels!) gaf 84% van de deelnemers aan meer DIY's te willen zien. Om maar meteen in jullie wensen te voldoen heb ik een nieuwe DIY voor jullie!


Ik maakte al 3 keer eerder Craft Envelopes (Craft Envelopes #1, Craft Envelopes #2 en Craft Envelopes #3). Deze keer maakte ik mini craft envelopjes. Ik krijg heel veel vragen over waar ik deze craft envelopes koop. Maar ik maak ze zelf! Ik heb toevallig net nieuw craftpapier gekocht voor 2 euro bij de Primera. Dat is maarliefst 5 meter, dus daar kan ik wel weer even mee vooruit. Ik maak zelf mallen voor enveloppen, maar je kunt ze ook op internet vinden en uitprinten. Daarna kun je gewoon de mal op je craftpapier omtrekken en tada: jouw eigen craft envelopje is klaar!

#1 "Paper Love". Voor dit envelopje heb je niets meer nodig dan een papieren onderzettertje (te koop per 50 stuks voor €0,50 bij de Action) en een stempelsetje. Heb je geen stempels, dan kun je natuurlijk ook gewoon met een pen erop schrijven of letters typen, uitprinten en erop plakken.
#2 "Red Mail". Op dit envelopje plakte ik aan de linkerkant een stukje washitape. Dit roodgeruite tape kocht ik bij de webshop Vlinders in je Buik. Rechtsboven in de hoek plakte ik een vintage postzegel en stempelde die echt  met een poststempel (te koop bij Postpapierenzo)

#3 "A Message For You". In dit envelopje kun je een leuke/lieve boodschap stoppen. Voordat ik de randjes van de envelop naar elkaar vouwde en ze dichtplakte, plakte ik aan de binnenkant een papierenonderzettertje. Als je het envelopje dan opendoet, zie je daar nog een stukje van.

#4 "Red Stamps". Dit envelopje plakte ik helemaal vol met vintage postzegels in één kleur: rood. Natuurlijk kun je ook andere kleuren gebruiken, maar het geeft een mooi gezicht als alle postzegels dezelfde kleur hebben. De vintage postzegels verkoop ik ook zelf, ze zijn te koop voor €1,50 per 30 stuks inclusief verzendkosten. Je kunt mij een mailtje sturen (cocogold@hotmail.com) voor meer informatie!
 
Ga jij deze DIY ook maken?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

20 opmerkingen:

 1. Je luistert héél goed naar je fans (en yep... ik was 1 van die 84%), leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehhh, I like! Heel creatief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind jouw diy's heel erg leuk en het ziet er professioneel uit terwijl het helemaal niet zo heel moeilijk is. Als ik de spullen heb ga ik het zeker maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen en ook om te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke DIY's! :D Jij maakt dit altijd zo leuk. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een leuke DIY! Heel creatief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je DIY's zijn altijd zo leuk!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo gaaf! Ook die vintage postzegels

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt onwijs leuk gedaan weer! WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk Nicole! Ik had dit inderdaad ook bij de enquête ingevuld, jouw DIY's zijn altijd zo leuk :) Ik vind de tweede en de derde het leukste. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het ook altijd leuk om envelopjes te knutselen. Maar ik heb er nu zoveel dat ik eerst maar eens flink post moest gaan versturen voordat ik weer nieuwe mag maken. Maar kleine envelopjes meesturen is natuurlijk altijd leuk, dus ideetje! ^-^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat craft papier heb ik ook in huis, en maak er ook enveloppen van.. En kleine zakjes, heb nog geen kleine enveloppen gemaakt maar is ook wel leuk om te gaan proberen. Ze zijn erg leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah dat is echt heeel erg schattig! Echt heel leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat superleuk! En je hebt echt een superleuke blog, ik volg je nu met bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah super leuk! Het envelopje zelf maken lukt mij niet eens altijd haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuk gedaan, vooral die met de doilies.

  BeantwoordenVerwijderen