Budgetshopping bij eFoxcity

Advertorial
Jullie weten vast wel dat ik een budgetshopper in hart en nieren ben. Als ik dan weer een leuke budget webshop tegenkom, word ik daarebst gelukkig van. En waarom zou ik dat niet met jullie delen?

Ik heb het over de webshop eFoxcity. In deze webshop verkopen ze onwijs mooie avondjurken met korting trouwjurken en zomerjurkjes online. Dus heb je binnenkort nog een gala of een bruiloft, bij eFoxcity ben je aan het goede adres als je niet al teveel geld uit wilt geven.

Sinds kort verkopen ze ook geweldige (goedkope!) sieraden. De meeste sieraden zijn onder de 9 dollar en ja: daar loop ik wel warm voor. Ik heb een mooie, gouden armband besteld die ik al heel lang wilde. Ik weet zeker dat deze een armband een goede aanvulling zal zijn voor mijn sieradencollectie! Klik snel op "Meer lezen" om mijn armband te zien!

Kende jij de webshop eFoxcity al?
Translation: You all know I'm a budgetshopper in heart and soul. When I find another lovely budgetwebshop, I get pretty happy and why not sharing it with you?
I'm talking about the webshop eFoxcity. In this webshop they sell the most beautiful discount evening dresses weddingdresses and summer dresses online. So if you have a wedding or prom coming up, I defenitely advise you to shop at eFoxcity if you don't want to spend too much money.


Lately, they started selling jewellery as well. I think they have amazing (cheap!) jewellery! Most of the jewellery are not more expensive than 9 dollars and yes: that makes me happy! I ordered a gold bracelet which I wanted to have for a long time. I'm sure this bracelet will be a good addition to my jewellery collection.

Did you already know the webshop eFoxcity?

5 opmerkingen:

  1. Ik vind het een superleuke webshop! Helaas moet je soms wel veeeeel bijbetalen aangezien je kleren van buiten Europa moeten komen :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die ring is heel leuk! Ze verkopen mooie sieraden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me erg leuk maar nog nooit van gehoord nee!

    BeantwoordenVerwijderen