My favourite room items

Mijn kamer is mijn paleisje. Ik spendeer er heel wat uurtjes op een dag (op mijn laptop, stomme laptopverslaving). Omdat ik zoveel uur op een dag gevangen zit op mijn kamer, vind ik het wel belangrijk dat het er leuk uitziet. Ik heb heel wat mooie, vintage items in mijn kamer staan. In deze post laat ik mijn favoriete items uit mijn kamer zien.
 
Translation: My room is my palace. I spend a lot of hours in my room (on my laptop, stupid laptopaddiction) Because I'm prisoned in my room for so many hours, I think it's important that my room looks nice. I have a lot of beautiful, vintage items on my room. In this post I show you my favourite items from my room.
 
Dit houten kistje kocht ik afgelopen Koninginnedag op de rommelmarkt voor maar 2 euro! Sindsdien prijkt hij op mijn bureau. Hier bewaar ik mijn kaarten in voor mijn postproject en postzegels.
Dit blauwe vogelkooitje kocht ik ooit in de kringloop voor een paar centen. Ik vond het wel een leuk idee om daar mijn nagellakjes in op te bergen. Eén nadeel: als ik de achterste nodig heb moet ik eerst alle andere potjes eruit halen. Maar ja, het ziet er wel leuk uit en je kunt niet alles hebben.
Dit mooie glazen taartplateau kreeg ik van mijn tante toen ze haar kelder aan het leegruimen was. Ik heb hem op mijn lage kast staan maar ik weet eigenlijk niet goed wat ik er op moet zetten. Iemand een ideetje?
Deze schattige vintage fotolijstjes kocht ik voor 20 cent per stuk in de kringloop bij ons in de stad. Ik heb er nog steeds geen foto's ingedaan, dat moet ik toch maar eens gaan doen.
En mijn allergrootste liefde (op eten na): mijn olijfgroene typemachine. Deze kocht ik voor maar één euro in de kringloopwinkel van onze kerk. Hij staat altijd op mijn bureau en af en toe lach ik vrolijk naar hem.
Dit toffe blik heb ik omgetoverd tot pennenblik. Ik kocht het blik voor 20 cent in een kringloopwinkel in Deurne. De/het (is het de of het?) deksel heb ik ergens in een hoekje gegooid.
Twinings Thee blikken. De grote kostte één euro en de kleine 50 cent. Ik ben van plan om deze te gaan sparen, tot nu toe heb ik er drie, dus het loopt nog niet zo hard. Ik bewaar in de grote mijn vintage postzegels en in de kleine stop ik mijn tapejes.
Dit kaartenrek is het enige item uit het rijtje dat niet vintage is. Deze kocht ik ooit voor 5 euro, maar ik zou niet meer weten waar. Ik stopte hier altijd mijn prijskaartjes in en allerlei andere, gekke kaartjes, maar ik besloot om hem eens grondig leeg te maken. Nu heb ik er mooie foto's en kaartjes in gestopt die ik met mijn postproject of van vriendinnen heb gekregen.


33 opmerkingen:

 1. Die houten doos vind ik echt amaaaazing! Wat een gaaf ding joh :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen! Misschien kun je armbanden op die cakeschaal leggen? Of kaarsjes? Of je maakt 'm goud ofzo? Ik zeg wat me nu te binnen schiet hoor, haha! Voor de rest een super leuke post!

  PS: doe jij ook mee met de giveaway op mijn blog? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vader zou trots zijn om te zien dat zijn oude foto's aan je rekje hangen:) het is zo fijn om te zien dat mensen de inhoud van je envelop zo leuk vonden dat ze het aan de muur hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zon kistje heb ik ook gekocht op een rommelmarkt. Helemaal blij mee. Dat vogelkooitje komt trouwens van de action als je er nog meer zoekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De vintage wooden box en photoframes zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat heb je je kamer leuk ingericht zeg! Ik word er vrolijk van, ik weet niet waarom maar ik word het gewoon, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat heb jij leuke spullen op je kamer staan! Heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk, allemaal heel vintage daar houd ik van!
  Zullen we elkaar volgen? Ik volg je in ieder geval al :)
  xx♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah, die typemachine is zo cute! Ik kan niet wachten tot ik op mezelf woon en ik een kamer helemaal leuk kan inrichten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke 'vintage' dingen heb jij op je kamer! Dat kaartenrekje is ook echt super leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, die typemachine is zo cute! Ik kan niet wachten tot ik op mezelf woon en ik een kamer helemaal leuk kan inrichten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dingetjes allemaal zeg! Ik vind vooral de typemachine en de vintage fotolijstjes erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk, waarom zet je niet op je taartplateau mooi parfums, of je favoriete mooie make-up producten? Ik hou van de vintage koffer, eigenlijk vind ik alles wel leuk. Een vriendin van mij heeft ook een typemachine gekocht in de kringloop winkel een grotere voor 4,- Echt gaaf zo'n ding:) Nog een fijne kerst vandaag!Liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuk al die dingetjes uit de kringloop! Ons huisje staat er ook vol mee, en toevallig ook met een oude typemachine haha. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk! En oew, die typemachine! Ik ben jaloers ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat is toevallig! Gisteravond was ik toevallig ook opzoek naar onze gele typemachine. Helaas nog niet gevonden :( Ergens op zolder.. je kent het wel.
  Misschien kan je op je de taartenstandaard al je luchtjes opzetten? Anders is het ook leuk voor op je bureau, kan je daar je blikjes opzetten.
  Enne ik ben ook helemaal weg van vintage spulletjes. Mijn kamer staat er vol mee. Beter gezegd, ik heb alleen maar kringloop spullen. Mijn duurste item is mijn Pip dekbed overtrek. Dat heb je als je een jaar bij een kringloop hebt gewerkt..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh van die vintage dingen vind ik echt tof! Leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat houten kistje en die oude typemachine zijn echt geweldig! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die typemachine is zo leuk! Ik heb op de basisschool nog typeles gehad op zo'n typemachine! Misschien is het een idee om je lipsticks op je taartschaal te zetten? Of mooie oogschaduwpalettes? liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke spullen! Weet je trouwens hoe je dat mijn-laatste-letter-besluit-zomaar-om-niet-helemaal-op-het-plaatje-te-verschijnen-probleem op kunt lossen? (Ik weet niet of je dit überhaupt een probleem vindt, maar ik ga het je toch vertellen.) Je moet er alleen maar een spatie achter typen. Het heeft mij ook minstens twee jaar gekost om dit op te lossen. Bij voorbaat graag gedaan. Lobi.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. DIe typemachine is echt geweldig! Die wil ik ook heeeel graag een. Zag er laats een voor 20 euro, maar dat vond ik net teveel.. hadden wij maar van die kringloopwinkels met echt leuke prijsjes. Die vintage box en cage zijn ook amazing!
  Ik snap dat het je paleisje is!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke items!

  Je zou misschien zeepjes of je parfum op de cake tray neer kunnen zetten?


  Kus

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke spullen, die box vind ik echt gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke spulletjes zeg! Vooral dat houten kistje is erg schattig, en dan blauwe vogelkooitje heb ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Supertof :). Mijn favorieten zijn sowieso je typemachine en dat kooitje :).

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ziet er leuk uit!
  Hele mooie vintage dingen. <33

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuk en orgineel, deze post. Je kaartenrekje ziet er echt leuk uit, een eye-catcher. En dat kistje heb ik ook, net iets anders, maar het model is hetzelfde. Ik heb er mijn 'weggeef'-dingetjes ingedaan voor het postproject. Maar DAMN, ik vind je typemachine echt zo ontzettend gaaf! Die kleur is ook geweldig!

  Liefs,
  theseasarestormy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen