Christmas dinner at a lovely house

Op eerste kerstdag reisde ik samen met mijn vader, moeder en zusje af naar Uddel om daar met mijn familie kerst te vieren. We vierden het bij mijn oom en tante die echt in een ge-wel-dig mooi huis wonen. Echt, zo'n huis wil ik ook! Ze hebben het heel mooi ingericht en het straalt gewoon gezelligheid en warmte uit.

We hadden een heerlijk kerstdiner met als voorgerecht Carpaccio, als hoofdgerecht Varkenshaas in bladerdeeg, met groente- en aardappelgarnituur en als nagerecht tiramisu met witte chocolade en frambozen en nog meer ijssoorten. Nu ik het typ loopt het water me weer in de mond.

Translation: I had a really tasty Christmasdinner during the first day of Christmas! We spent that day at my aunt and uncle's house, who live in Uddel, a small village in the middle of our country. They live in a lovely house. Below here you can see the pictures of the food and the amazing interior!
Bij de koffie: een heerlijke kersen monchou taart (met veel slagroom, dûh)...
... en een lekker bonbonnetje. Me like!
Het voorgerecht: Carpaccio met balsamicodressing, sla, kaas en pijnboompitjes. Ik had dit nog nooit gegeten (shame on me, I guess), maar het was lekker!
Hoofdgerecht: varkenshaas in bladerdeeg, boontjes, brocolli met kaassaus, aardappelballetjes en stoofpeertjes. Mjammmie!
De broccoli en de stoofperen.
Dit toetje was echt ver-ruk-ke-lijk. Het was tiramisu met frambozen en witte chocolade, oh men, wat was het lekker! Er was ook nog mascarpone-ijs, dame blanche en caramelijs.
 
En tot slot, nog wat mooie foto's van het interieur!

16 opmerkingen:

 1. Ziet er heel erg lekker en leuk uit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk leuk! En vooral héél erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er heeeel fijn en vooral lekker uit;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er echt heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. PS: Ik volg je vanaf nu maar eens via bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super lekker! Het interieur is niet helemaal mijn smaak ik hou meer van modern en strak:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk gedaan met die foto's! Ziet er allemaal erg gezellig uit :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die Tiramisu ziet er lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yum yum, ziet er leuk uit en erg gezellig! Moet wel eerlijk zeggen dat ik niet zo'n fan ben van hoe je je foto's bewerkt hebt, als je de laag nu iets transparanter zou zetten zou ik het al mooier vinden! Want nu gaan er veel details verloren (alleszins op mijn scherm) :) (Gewoon een tip he!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor de tip hoor! :) Ik moet zeggen dat ik het expres zo gedaan heb, de foto's waren allemaal nogal wazig door het slechte licht. Vond het wel leuk, zo eens wat anders. Ieder zo z'n smaak!

   Verwijderen
 10. Wat een leuk artikel, Nicole! Ik vind het eten er echt heerlijk uitzien. Ik las echt iets heel erg fout en toen moest ik heel erg lachen. Er stond: "... en een lekker bonbonnetje. Me like!" en ik las: "... en een lekker bonbonnetje. Like me!" Hihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. alles ziet er zo lekker uit zeg! :d aah, ik heb nu echt zin in chocolade ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat ziet eruit dat je een heerlijke kerst heb gehad

  BeantwoordenVerwijderen