Merry Christmas!

Lieve, lieve volgers van Coco Gold: ik wens jullie allemaal een heeeeele fijne kerst! Ik hoop dat jullie twee fijne dagen hebben, stop je vooral vol met veel eten en vergeet je dieet of andere onnozele voornemens, laat je lekker gaan! Dat doe ik tenminste wel.

Liefs, Nicole
 
Wat gaan jullie doen met de kerst? 

17 opmerkingen:

 1. Ik ga ongeveer hetzelfde doen, nog lekker schaatsen er bij. Bij ons is een hele gave schaatsbaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke foto! Fijne feestdagen :D
  Ik ga wel proberen om niet onnodig te eten maar wel lekker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij ook fijne feestdagen! Trouwens: ik durfde het kraftpapier niet meer op te halen bij de buren doordat ik me nogal onnozel voel. Ik heb 2 weken in hun huis geleefd om hun kat te verzorgen. Dat was van de zomer. Toen ik erachter kwam dat ik mijn kraftpapier daar had laten liggen was het alweer herfst en voelde ik me stom en had hun zoontje het waarschijnlijk al gebruikt om zijn boeken te kaften, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een super leuke foto! Jij ook fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij ook fijne feestdagen! Ik heb net gezellig ontbeten met de familie en een walgelijk grote stapel cadeautjes uitgepakt, ik voel me ontzettend verwend ;) Verder veel samenzijn met familie en in een verloren uurtje aan de scriptie werken, die moet helaas ook af ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij ook fijne kerst! Ik ga me helemaal volproppen! Haha nee grapje, maar ik ga wel uiteten met familie. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij ook fijne kerstdagen meid! ♥
  Leuke foto. Ik ben vandaag gezellig met familie.
  Eerst cadeautjes uitpakken en vanavond met ze allen fonduen :)


  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij ook een hele fijne kerst toegewenst! Geniet ervan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne daagjes Nicole! Leuk foto trouwens, haha.

  BeantwoordenVerwijderen