I won, lucky me!

Lucky me! Ik heb maar liefst twee give-aways gewonnen en dat is natuurlijk altijd leuk! De eerste give-away was van de blog van Amber in samenwerking met Sieradenkistje.nl. Je kon een leuke ketting winnen met de tekst "Keep calm and grow a mustache".
Het was dan ook erg leuk om die vorige week in de brievenbus te vinden! De ketting was verpakt in een mooi rood doosje én er zat nog een lipbalm bij, de zogenaamde "Moustache Wax Lipbalm" van Sieradenkistje.
  De tweede give-away die ik won was van Mariette in samenwerking met Groupon.nl. Je kon maar liefst €20,- winnen om te besteden bij Groupon.nl. Dit is een website die allerlei uitjes, activiteiten en producten goedkoop aanbiedt. Met deze waardebon van €20,- werden al deze activiteiten nóg goedkoper! Wat ik gekocht heb? Heerlijk onbeperkt dineren voor 2 personen in restaurant Wang Hai in Scheveningen inclusief welkomstcocktail. Dit restaurant zit strak aan het strand en het ziet er erg gezellig uit! Deze deal kostte mij nu nog maar €6,-! Ergens volgend jaar ga ik samen met vriendin en mede-blogger Marieke lekker uit eten bij Wang Hai!
 


22 opmerkingen:

 1. Zeker lucky you! Heerlijk, genieten toch. Leuke ketting ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geluk voor jou ! Laat jij je snorretje maar lekker groeien hoor, geweldige ketting!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aw, wat leuk! Geniet ervan. :) Lijkt me een leuke plek om uit eten te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke ketting zeg! En alvast eet smakelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik hou ook een winactie met groupon. Die ketting is echt leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vet die keep calm and grow a moustache! Superorigineel, wat leuk dat je die gewonnen hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Die ketting is echt super leuk!! :)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat leuk dat je dat hebt gewonnen! Geniet van je etentje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk 2 van de give aways te winnen zeg... Die ketting is echt heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk dat je 20 euro gewonnen hebt om te besteden bij Groupon! Nog leuker natuurlijk dat je daar een etentje voor jou en een vriendin van je hebt gekocht :-) x Romana

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, lucky you! Ik ben jaloers hoor, vooral je groupon kortingsbon lijkt me erg fijn! Die ketting is ook erg leuk trouwens. En Nicole, zou je je laatste zin nog eens willen lezen en mij dan vertellen wat er niet klopt? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oké, ik ben echt een ei, maar ik doe net alsof ik niet twee minuten naar die zin hoefde te staren voordat ik zag dat het "volgend" is en niet "volgens". Bedankt mevrouw bij de Leij voor uw immer eerlijke spellingscontrole.

   Verwijderen
 12. Nice post!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke prijzen, gefeliciteerd! Erg leuke site heb je trouwens, je hebt er weer een Bloglovin-volger bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen