Dank U, Sinterklaasje!

Sinterklaas heeft mij weer verwend! Ik vierde dit jaar maar liefst vier keer Sinterklaas. Woensdag vierde ik het thuis en kocht iedereen een cadeautje voor elkaar. Donderdag ging ik met mijn klas uit eten bij Villa Brutus in Ede. Vrijdagavond vierden we Sinterklaas bij het Chinese restaurant waar ik werk en dat is altijd een feest. We trokken lootjes, het dochtertje van de baas had mij getrokken en verzorgde een heel leuk cadeaupakket. Een Chinees feest is niet compleet zonder veel eten en dat was er dan ook zeker aanwezig. We aten heerlijke Chinese wraps die je kon vullen met vlees, vis en groenten. Daarnaast was er ook nog heel veel sushi en andere hapjes. Me like!

Zaterdagavond vierde ik nog Sinterklaas met mijn gezin, oma, oom, tante en nichtjes en neefjes. We doen nu al drie jaar lang Bingo met Sinterklaas (Ja, we doen Bingo, ik weet het). Iedereen koopt één cadeautje voor een man, één voor een vrouw en één dat voor allebei kan. Dan gaan we bingo-en en als je een rijtje vol hebt mag je een cadeautje kiezen. Dit levert altijd de meest hilarische cadeautjes op: denk aan oorwamers, oranje sokken en vreten. Maar er zitten ook nog leuke cadeautjes tussen, gelukkig. Dit is wat de lieve Sint mij geschonken heeft! Excuses voor de crappy foto's, het weer werkte niet echt mee.

De eeuwenoude chocoladeletter! Onze bazin verwent ons jaarlijks met een chocoladeletter, hier kun je natuurlijk nooit genoeg van hebben als je Nicole heet.
Na jarenlang mijn moeder lijm gejat te hebben, heb ik nu eindelijk zelf ook lijm die ik kan gebruiken voor mijn knutselpraktijken (dit klinkt vrij eng).
Nog meer eten, joepie! Ik kreeg 18 zuurstokken die ik op het moment van typen allemaal nog netjes in de verpakking heb gelaten.
Dit leuke kussen van de Ikea kreeg ik van de dochter van mijn baas. Zij heeft inmiddels een plekje op mijn bed gevonden. (Het kussen dan, niet de dochter van mijn baas)
Dit zijn niet alleen haarclips maar ook pennen. Ik heb altijd al een zwak gehad voor grappige gadgets, dus ook hier maakte de Sint mij blij mee!
Dit mooie douchepakketje won ik bij de Bingo. Het ruikt echt heerlijk en vooral het meest rechterflesje is erg leuk, in de vorm van een druppel!
Ik kan weer aan het bakken! Ik kreeg deze mix voor cupcakes en daar ga ik zeker goed gebruik van maken.
 
Deze kreeg ik van mijn moeder. Nu ik mijn rijbewijs heb mag ik eindelijk de auto van mijn ouders jatten. Met deze tegoedbon mag ik ook nog eens 25 kilometer gratis rijden, dat is altijd fijn natuurlijk!
 Nog meer eten! Sinterklaas en zijn Pietenvriend van chocola. Hmmm, heerlijk!
Dit lijkt op wierook, maar dat is het niet. Je stopt de stokjes in de vloeistof en dan verspreidt het een heerlijke geur in de kamer. Ik heb het op mijn eigen kamer gezet en daar ruikt het nu naar bloemetjes!
Dit schattige lantaarntje won ik ook tijdens de Bingo en prijkt nu op mijn vensterbank.


Drie cadeauzakjes in verschillende formaten. Altijd handig als je nog een leuke verpakking nodig hebt voor een cadeautje!
50 cadeaustickers, deze kregen mijn zusje en ik allebei. Leuk om een cadeautje op te fleuren!

22 opmerkingen:

 1. Zozo jij bent goed verwend, ik vind vooral die bon van je moeder erg origineel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen heb je gekregen! Die is wel erg grappig en leuk verzonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, 'het kussen dan, niet de dochter van mijn baas'.
  Maar dat kussen is echt gaaf zeg! En de rest ook.
  Chocola is natuurlijk altijd leuk om te krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zuurstokjes zijn echt super lekker! Ik kreeg ze vorig jaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke cadeautjes!! En ook lekker hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat veel leuke spullen! Haha ik vind die tegoed bon super, lekker origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke cadeautjes! Vind de bon van je moeder ook erg origineel. Die geurstokjes wil ik ook graag eens proberen, zijn die niet te overheersend aanwezig in je kamer qua geur?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, helemaal niet! Ik dacht eerst inderdaad dat ik die geur na twee dagen al wel zat zou zijn, maar hij is helemaal niet overdreven aanwezig. Soms ruik je hem even, maar het ruikt heel fris dus niet storend ofzo!

   Verwijderen
 8. Ah, die haarclips zijn echt tof! Wat heb je een leuke dingen gekregen zeg!
  (en ik moest echt lachen om 'het kussen dan, niet de dochter van m'n baas')

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuke dingen, die zuurstokjes awwhhh..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent goed verwend! Leuke cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw veel fijne dingen! Ik moest echt lachen om "zij ligt nu op mijn bed". Het eerste waar ik dus aan dacht, was inderdaad de dochter van je baas, ghehehe. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super leuke dingen heb je gekregen! die haarclips zijn handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Z'n leuke cadeau's vooral de 18 zuurstokken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Allemaal leuke spulletjes!

  www.b-toblack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh, leuke kado's zeg! Vind dat kussen van de Ikea echt heel tof! x

  BeantwoordenVerwijderen