Received mail

Mijn brievenbus was weer heel happy afgelopen week. Gisteren was de postbode al langs geweest voordat ik uit bed kwam dus toen ik aan mijn overheerlijke ontbijtje wilde beginnen lagen er al twee brieven op tafel. Ook al heb ik nu meer dan 110 brieven ontvangen, al die leuke pakketjes toveren nog steeds een glimlach op mijn gezicht!
 
Received from TRINE MARIE - Norway:
 
De pakketjes van Trine Marie zijn altijd ge-wel-dig. Dit is al het vierde pakketje dat ik van haar heb gekregen en ze worden steeds mooier. Deze keer had ze de brief en de goodies in een Matryoshka-thema (dat zijn die leuke poppetjes) gemaakt. Ze schreef in haar brief dat ze vroeger met haar familie vaak tripjes maakte naar Rusland waar de Russen deze poppetjes aan toeristen probeerden te verkopen. Ze maakten van sneeuw zelfs reusachtige Matryoshka-sneeuwpoppen. Bij het lezen van Trine Marie's brieven waan je je altijd in een sprookje, ze woont in het noordelijkste puntje van Noorwegen en vertelt altijd zo heerlijk over waar ze vroeger woonde en hoe het er daar uit ziet. Dank je wel Trine Marie!
Drie hele leuke vintage stickers. Ik gok dat ze uit de kringloopwinkel komen waar Trine Marie werkt.

Een schattig envelopje met een mooie quote erop. In het envelopje zaten twee mooie (ik denk zelfgemaakte) vlinders.
Een klein Matryoshka-zakje waar thee en een gehaakt bloemetje inzat.

 
Received from LINDA - The Netherlands:

Wat betreft snel een brief terugsturen is Linda een soort professional; vorige week woensdag stuurde ik haar een brief een zaterdag lag er alweer één op mijn deurmat. Wat ik heb geleerd van deze brief is dat ik vaker tips moet geven. Ik vertelde Linda namelijk over de nieuwe stationery/interieurwinkel Sostrene Grene die een paar weken geleden in haar woonplaats Groningen is geopend. Die kende ze nog niet en als ik Linda moet geloven is ze daar ongeveer naartoe gevlogen en het was liefde op het eerste gezicht. Het leuke is dat ze ook twee dingetjes voor mij daar heeft gekocht (JOEPIE!); een schattig notitieboekje en een hele toffe kaart met een luchtballon erop. Ook haar envelop vond ik geweldig. Altijd als ik een envelop krijg die gemaakt is van een stripalbum heb ik de neiging om die envelop kapot te maken omdat ik zo graag het stripje wil lezen. Maar, ik heb me ingehouden deze keer. Thanks Linda voor je leuke post!
 
Received from KENDRA - USA:
Deze kwam van mijn nieuwste pen pal Kendra uit Amerika. Wat ik leuk vond is dat Kendra heel veel foto's bij haar brief had gedaan, van zichzelf, haar familie, haar huis en foto's van de reis die ze vorig jaar door Europa heeft gemaakt. Heel leuk zo'n persoonlijke brief, dan heb je tenminste een idee wie je voor je hebt als je een brief terugschrijft! Thanks voor je leuke brief Kendra! Mijn brief terug is gisteren op de post gegaan.

20 opmerkingen:

 1. Ik kan me heel goed voorstellen dat je iedere keer onwijs blij wordt van geweldige post !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De postkaartjes herkende ik van 'the missive maven' (http://www.missivemaven.com/). Haar etsy met postkaartjes enzo vind je hier http://www.etsy.com/shop/MissiveMaven?ref=em

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, zo leuk die brieven! Ik vind die vintage dingetjes die je er bij kreeg zo leuk allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke brieven heb je weer ontvangen zeg! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh leuke brieven! Hoe vind je mensen uit het buitenland om mee te sturen? Zou ik is willen doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke brieven om in je brievenbus te krijgen :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cool, vooral dat tweede pakketje is echt leuk. Kendra is ook mijn nieuwste penpal haha! Ik heb haar iets gestuurd, maar nog niets terug, dus nu ben ik heeeel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja van zulke post wordt je steeds weer blij... wat leuk dat ze gelijk naar die winkel gegaan is en nog voor je gekocht hebt ook. Het is voor mij al mijn favo winkel, en gelukkig woon ik dus in Groningen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die brieven zijn zoo leuk! Zo gaaf om te krijgen en lekker te lezen bij je ontbijt haha :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben je weer verwend :) Je nieuwe lay-out is heel mooi trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo leuk en creatief allemaal :) Mooie header heb je nu zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh alweer zo'n toffe post! En keitof, uw nieuwe lay-out!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als ik nou eens tijd had voor zo'n postproject... want het blijft superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldige post! Leuk idee, envelop van stripboek!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt heel leuk, het lijkt mij ook nogsteeds een x leuk om te doen. Ik had toen op jou site op die oproepjes gereageerd van die drie mensen, maar nooit wat teruggekregen! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ohh dat is echt super leuk! Ik heb het vaker gezien maar misschien moet ik het zelf ook eens gaan doen!


  X Jenny
  Rocknrollerr.com

  BeantwoordenVerwijderen