My favourite bloggers - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

My favourite bloggers


Ik vind het heerlijk om op een regenachtige dag lekker op internet blogs te bekijken en ik ben ook altijd weer helemaal gelukkig als ik een nieuwe, leuke blog ontdek! Daarom heb ik voor jullie op een rijtje mijn favoriete bloggers van de laatste tijd gezet. Misschien kende je ze al en misschien ontdek je hier wel een hele leuke nieuwe blog!

De blog "Radiate Fashion" is van Janne. Ze heeft haar nieuwe blognaam nog maar een weekje, voorheen heette haar blog "A blog about beauty, fashion and a lot more", maar die naam vond ze te lang en omdat ze bijna niet meer over beauty schreef besloot ze haar blognaam te veranderen. Ze schrijft dus over fashion, maar ook over tripjes die ze maakt en nailart. Ik schrijf al een tijdje brieven met Janne en op haar blog schrijft ze ook over het postproject! Ze maakt mooie foto's en schrijft in het Nederlands én Engels, dus iedereen kan het lezen (tenminste, als je geen analfabeet bent) Ik zou zeggen: neem eens een kijkje!


Hoe deze blog nu precies heet weet ik eigenlijk niet, haar URL is "Honder jaar slapen", op Bloglovin' heet de blog "Grapje/Geen grapje" en haar header zegt: "De blog van James". Maar ik vind zelf de blognaam Grapje/Geen grapje het leukst, dus ik heb besloten dat haar blog zo heet. Want ja, James is inderdaad geen jongen, maar een meisje. Ze schrijft voornamelijk columns, grappige verhalen over wat ze meemaakt. Ook plaatst ze wekelijks een blogje over "het kutlied van de week" waarin een liedje volledig wordt afgezeken en schrijft ze hilarische brieven naar bedrijven als ze ontevreden is over iets. Kortom: haar blog tovert een lach op je gezicht!
 
De blog van Jaimie is al een tijdje één van mijn favorieten. Ik ben fan van de prachtige foto's die ze maakt en van het gave dagboek dat ze heeft! (zie middelste foto) Ze schrijft eigenlijk over van alles, van kleding tot tekeningen die ze maakt en over lifestyle. Er is eigenlijk voor ieder wel wat wils op haar blog!
 
Kende je deze blogs al? En wat zijn jouw favorieten?
 
 
 
 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. De eerste en de laatste kende ik nog niet! Tijd voor een bezoekje aan deze twee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ga ze direct even bekijken! leuk dat je ze in het zonnetje zet:) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste en de laatste kende ik al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blogs! De laatste kende ik ook al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de laatste blog is heel mooi :) bedankt and sorry for dutch mistakes ;) I learn it since 6 weeks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende deze blog nog niet, ik ga ze eens bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke blogs! Ik ga gelijk eens een kijkje nemen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. HAHAHAHAHA, ik ga echt stuk om die verhalen van James! Geweldig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt hele leuke blogs! Die middelste kende ik nog niet dus die ga ik even bezoeken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem23.10.12

  Inderdaad Grapje/Geen grapje (of hoe het ook heet) is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ken ze nog niet, ik ga gelijk eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke blogs, als ik een keertje niets te doen hebt weet ik waar ik moet zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kende ze allemaal en ze zijn allemaal leuk.
  Xmi-lou

  ps. heb een 2de blog, neem je ook een kijkje? http://thegirlbehindhercamera.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat lief dat je mijn blog er bij hebt! Die van jouw lees ik ook altijd heel graag! Veel inspiratie kan ik hier vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je valt in herhaling mevrouwtje, ik wist namelijk al dat jij cool geen cool woord vond. En nee, het shirt is niet van de H&M maar van de Mango.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk! Ik volg Jeemfull al wel, ze heeft haar blognaam veranderd naar fashiographic trouwens :D

  jij hebt ook een leuke blog! Ik volg je, neem je ook een kijkje bij mij?

  lijnsfairytaleworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jeemmful en radiate fashion volg ik al een tijdje, en ik vind het ook heel leuke blogs. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oeh, ik ga even op James haar blog kijken, het kutlied van de week klinkt wel heel veelbelovend haha! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke blogs, ik heb ze stuk voor stuk aan mijn Bloglovin lijst toegevoegd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik kende de eerste en de derde al, en de tweede volg ik nu. Leuke naam ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. En ik volg jou nu ook, hihi (:

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zitten zeker leuke blogs tussen ja! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh dankjewel! Dat vind ik best een eer.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heee wat leuk dat mijn blog erbij staat ♥ Dankejewel! Zo leuk om te lezen, jou blog is ook super. Ik haal altijd inspiratie voor brieven van jou blog haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen