WEEKEND, POST & APRÈS-SKI

Someone made me happy again! Ik ontving vandaag een brief van NADIYE. Het grappige is dat zij ook in Ede, dezelfde stad/dorp/gehucht, als ik woon. Maar we hebben elkaar nog nooit gezien. Ze stuurde me een hele mooie zelfgemaakt envelop en een brief die ze op haar typemachine heeft getypt. Zo leuk, ik wil er ook echt graag één, maar als ik ze in een kringloopwinkel zie staan ben ik bang dat ze het niet doen.
Nadiye heeft bij de brief foto's gedaan die ze zelf gemaakt heeft, 2 leuke pinnetjes en de letter N van een scrabblespel! Ook ben ik vandaag nog even langs de kringloop geweest (alweer, ik weet het) en heb ik 2 boekjes gekocht met zwart-witplaatjes waar ik ook enveloppen van wil gaan maken.

Ohja: HET IS WEEKEND! Ik heb vanavond een verjaardag, en morgen een Après-skiparty, ben heel benieuwd hoe dat is..

14 opmerkingen:

 1. Jeeeehhhhhh wat leuk! Ik ga het zeker nog een keertje doen! En ik ben blij dat je het leuk vond! Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk is dat, kaartjes krijgen!!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaauw wat een mooi pakketje!

  Thanks voor je comment!

  Liefs http://rimocean.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke post! Veel plezier dit weekend. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke post, mooie foto's heeft Nadiye gemaakt!
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, wat een mooie post! Fijn zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha, wat heerlijk "slecht" getypt :D (qua typfouten dan he, in de brief)
  en wat een mooie foto's inderdaad!

  net als die boekjes. ik weet dat ik het al duizend keer eerder zei, maar echtttt ; ik moet snel eens weer naar de kringloop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw wat een leuke blog!
  en een leuke post natuurlijk hihi
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw wat een leuke blog!
  en natuurlijk ook je post!
  echt leuk die zwart-wit boekjes hihi
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt ontzettend leuk, hoe ben je hier aan gekomen ik bedoel hoe ben je zoiets begonnen? (: Lijkt me ook echt heel leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen