AFGEPAKTE MOBIEL, OORBELLEN EN LEUKE POST

Vandaag werd m'n mobiel in de klas ingenomen omdat ik even keek hoe laat het was. De smoes "Het is toch internationale vrouwendag?" hielp ook niet, en het feit dat er geen klok in het lokaal hing, was
ook geen reden. Hmm, nu ben ik dus mijn mobiel kwijt tot morgenmiddag.
Gelukkig toverde de brief van MARLOUS een glimlach op mijn gezicht. Ze had er weer allemaal leuke dingen bijgedaan! Ook heb ik afgelopen week de oorbellen gekregen die ik bij de winactie van BONITA had gewonnen, en ik vind ze erg leuk! Nu moet ik opschieten, want over 20 minuten ga ik weer vroem-vroem in de auto voor mijn vijfde rijles.
13 opmerkingen :

 1. Hee! Ik had de typmachine al een tijdje haha! Maar ik heb ze bij de bristol tweedehands winkel gezien voor echt 5 euro ofzo! Vervelend dat je telefoon is afgepakt, had ik ook laatst en in vind het zo niet kunnen dat ze het met bovenbouwers doen. Dat ze ineens het recht opeisen om jou eigendommen af te nemen en ook nog eens buiten school tijd... Pfff maar goed! Ik hoop wat mn brief er morgen is! Ben er helemaal door nat geregend haha :p xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat jammer dat je mobiel is afgepakt..
  maar wat een leuke oorbellen en ontzettend gave kaart!
  die dingetjes die er allemaal bijzitten zijn echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat balen van je mobiel! Maar wat leuk die brief! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marlous' (ha, ik typte Marlou's ;)) post tovert mij ook altijd een lach op m'n gezicht, het ziet er zo mooi uit weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk :) x maar wel niet echt leuk dat je mobiel is afgepakt :s

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is jammer van je mobiel! Bij ons op school ben je hem dan een hele week kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat balen zeg dat je telefoon is afgepakt, wel fijn dat je zo'n leuk pakketje hebt ontvangen :) Dat maakt een heleboel goed lijkt me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ah, fijn dat het binnen is gekomen en dat het niet nog een week heeft geduurd haha. ik gebruik je foto's voor mijn 'sent mail' posts op afloodofmemories, ok?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Your photos are lovely!

  Im having a giveaway on my blog if you would like to visit:

  http://tooodayi.blogspot.com.au/2012/03/oh-blackbird-todays-giveaway-is-from.html

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.