SENT MAIL TO MARLOUS

Afgelopen weekend besloot ik MARLOUS een brief te schrijven.
Op haar blog heeft ze een projectje, de "package swap". Hierbij stuur je elkaar een pakketje met allerlei leuke, (zelfgemaakte) dingen. Ik had Marlous al eens eerder een brief geschreven, en dit nieuwe project vond ik ook erg leuk! Ik zag vandaag al een preview van wat ze naar mij heeft gestuurd, ik denk dat ik het morgen of overmorgen wel in m'n brievenbus vind. Ik ben benieuwd!

Wie heeft er nog meer zin om brieven te schrijven? Ik ben altijd op zoek penvriendinnetjes :)Zelfgemaakte envelop. Voor de DIY klik HIER3 opmerkingen :

  1. Super leuk! Ik keek net op haar blog en dat project is echt leuk! Alleen ik snap niet helemaal wat het inhoud, kan je mij dat misschien uitleggen? x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jij bent echt kampioen leuke kaartjes vinden!
    ziet er weer leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.