FLOWERS

Ik draag een bloemetjesjurk want ik heb zin in de lente! Ik kan niet wachten totdat de zon weer gaat schijnen en je zonder jas kunt fietsen en op terrasjes kunt zitten en ijsthee drinken. (ik drink altijd ijsthee op een terrasje, don't ask me why)
En ik heb mijn haar geverfd, het is wel wat donkerder uitgevallen dan ik had verwacht. De kleur die ik nu heb noemen ze lichtbruin. Nou, ik vind het alles behalve lichtbruin, maar ik kan er mee leven.
Vandaag verschijnt er op de blog van JENNIFER een reportage over mij en postcrossing. Dus houd haar site in de gaten!
12 opmerkingen:

 1. Dat jurkje heb ik ook! Ik vind je haar mooi!
  En ik wil nog een aanfoto zien van het jurkje (A)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik draag ook een bloemetjesshirt omdat ik vind dat het lente moet worden :D
  en ik ben benieuwd naar het Postcrossing stukje! zelf moet ik m'n lijstje nog invullen (ik kreeg langer vanwege m'n verhuizing ;)), dus over een paar weken sta ik er ook. leuk idee van haar vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wieeeehh dat jurkje heb ik ook! En ja, je zou niet zeggen dat de kleur licht bruin is .. Maar het staat je wel super!
  Wat is je orginele kleur?

  Fijne maandag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is misschien geen lichtbruin maar het staat je wel erg leuk :) Ik krijg van deze post ook zin in ijsthee op een terrasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt me eerder middenbruin ofzo? Maar het staat super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je haar is echt heel mooi! En een leuk jurkje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuk jurkje!
  je haar staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Die haarkleur staat je heel goed hoor, ik dacht ook al, er is iets anders toen ik die foto zag. Toen ik ging lezen snapte ik ook wat, haha ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind die kleur je anders wel prachtig staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eerste keer dat ik op je blog kijk, en ik weet dus ook -nog- niet hoe je oude haarkleur er uit zag, maar ik moet zeggen dat je dit heel leuk staat! :-) En dat jurkje heb ik ook, maar dan in het beige hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke kleding!
  Die laatste foto is erg leuk, het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen