ESSENCE ULTRA STRONG

Ik ben sinds het begin van dit jaar gestopt met nagelbijten. Soms val ik stiekem nog wel terug in mijn oude gewoonte, maar het gaat eigenlijk aardig goed. Wel heb ik er steeds last van dat mijn nagels heel snel afbreken, of gewoon niet lang worden. Daarom heb ik deze nagellak van Essence gekocht, die belooft je nagels harder te maken en dus er voor zorgt dat ze minder snel afbreken. Maar is dit ook echt zo? Lees snel verder.Zie hieronder het resultaat. Ik heb het idee dat mijn nagels meteen wat harder aanvoelden en minder kwetsbaar zijn. Een aanradertje dus, en vooral omdat hij nu met 50% korting te krijgen is bij de Kruidvat, voor slechts 85 cent!


4 opmerkingen:

  1. Wauw! Ziet er goed uit. :) Ik heb dit potje nog nooit in de winkel gezien!

    Nice blog, ik ga je volgen! :)

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoe ben jij OOIT gestopt met nagelsbijten. het lukt me niet. ik probeer het nu echt al super lang alleen het lukt niet. :( help me. xxx een hopeloze nagelbijter. haha.

    BeantwoordenVerwijderen