SENT MAIL TO MARLOU

Allereerst: ik heb mijn oude blognaam "Coco Gold" weer. Ik kan toch ook echt niet kiezen...

Af en toe heb ik van die buien dat ik weer heel veel zin heb om brieven te schrijven. Afgelopen weekend was het weer eens zover. Ik vond een blog, namelijk de blog van Marlou KLIK. Marlou is een 22-jarig meisje (of eigenlijk vrouw, maar ik vind vrouw zo oud klinken) en ze spreekt vloeiend Noorweegs. Ze heeft een hele leuke blog vol met mooie foto's en ze schrijf over van alles en nog wat. Over haar snailmail, lekker eten en zelfgemaakte dingen. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Dit is de post die ik naar haar gestuurd heb.

Voor het geval ik weer in een brieven-schrijf-bui ben en jij het ook leuk vindt om brieven te schrijven! Stuur mij dan een mailtje :)2 kaartjes die Marlou weer kan gebruiken omdat ze ook aan Postcrossing doet.9 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ken je http://afloodofmemories.blogspot.com/

  Je hebt een leuke blog zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leeuk!
  Ik vind het ook zo leuk om kaartjes te sturen en te krijgen hihi.

  Liefs,
  Carlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja leuk! ik schrijf ook vaak met marlou.
  een kleine tip: als je op de foto's klikt zie je ze in het groot en dan kan je de adressen lezen. ik geloof dat mijn adres ook een keer op je blog stond haha. heb ik geen punt van gemaakt hoor maar het voelt toch minder fijn. dus misschien alles even bewerken met paint/ps.

  oh en ik vind cocogold juist heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee Hallo!
  wat een leuke blog heb jij!
  ik was even je profiel aan het lezen en ik zie dat je ook in Ede woont, wat grappig! Zullen we een keer elkaar een brief sturen? lijkt me leuk!
  liefs xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oeh leuk. hoe kom jij aan mensen voor postcrossing doen. want I LOVE kaarten schrijven alleen ik weet niemand. :(. liefs! ik volg je nu ook.

  BeantwoordenVerwijderen