KAARTENPROJECT: #3 ROOS

Ik kreeg net alweer nummer 3 van mijn kaartenproject! Deze keer is hij van Roos van de blog Superdiva's. Er zat een leuke brief bij en een kaartje was van Blond Amsterdam. Wat ik ook erg leuk vond is dat ze op de achterkant van de envelop haar 3 favoriete quotes heeft gezet. De mooiste vind ik: "It's easy to stand with the crowd. It takes courage to stand alone."
Roos schreef in haar brief dat ze binnenkort ook een post-actie gaat beginnen. Daar ben ik natuurijk heel erg benieuwd naar, dus ik houd haar blog goed in de gaten!

Lijkt het jou ook leuk om een kaartje naar mij te sturen en er weer 1 te ontvangen? Druk dan op de "Contact Us" knop op de startpagina.
9 opmerkingen:

 1. Wauw, echt leuk dat je dit doet!
  Misschien stuur ik ook wel eens een brief :D Ik vind echt dat je supermooi schrijft -ik las net je vorig postje- en je blog is gewoon heel erg leuk gemaakt, mooie layout!

  Liefs, <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat leuk dat hij er zo snel al op staat! Ben benieuwd naar jouw kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een ontzettend leuke kaart weer!
  vind dit project echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt heel leuk verzonnen zo'n actie! ik volg je terug hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah, je hebt weer post! Ziet er echt leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt me leuk om te doen! ik ga er even over na denken en anders postzegels kopen, dan stuur ik je een kaartje, en neem ik het project over, maar verander ik de insteek hihi! x Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O wat leuk dat je dat doet! Echt leuk zo'n actie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee nicola, heb je mijn give away binnen? Hij is dinsdag op de post gegaan dus als het goed is zou hij er nu zeker wel moeten zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen