Outfit | Mijn nieuwe rode winterjas

14.1.14

Daar is 'tie dan eindelijk: mijn nieuwe rode winterjas! Wie mij volgt op Twitter heeft vast al een aantal Tweets voorbij zien komen over deze rode jas die ik ergens vorige maand in mijn winkelmandje gooide in de webshop Persunmall. Ik werd direct verliefd op de mooie, donkerrode kleur en het model van de jas. Afgelopen vrijdag kwam de postbode eindelijk mijn nieuwe jas brengen en natuurlijk kon ik niet anders dan hem direct aantrekken!En oh, I luv it! Ik denk niet dat ik ooit zo'n mooie winterjas heb gehad. Ik draag eigenlijk altijd saaie, zwarte jassen maar ineens was ik er helemaal klaar mee. Er moest en zou kleur in mijn leven komen en dat besloot ik goed te doen door een lekker opvallende, knalrode winterjas aan te schaffen!
Toen ik een mailtje kreeg van de webshop Persunmall of ik wat leuks uit wilde zoeken en ik deze jas tegen kwam, twijfelde ik ook geen moment, natuurlijk wilde ik dat! De jas is voor het grootste deel van katoen, wat ik heel fijn vind, want wol vind ik altijd ontzettend kriebelen. De mouwen zijn mooi strak en voor het eerst in mijn leven zijn ze niet te lang maar eingenlijk perfect qua lengte! Hij is zelfs gevoerd vanbinnen, waardoor hij lekker warm zit.
Het enige nadeel is dat de jas in het begin afgaf. Ik had een witte top aan op de foto's, maar na afloop kwam ik erachter dat er ineens allemaal rode vlekken op mijn top zaten. Oei! Gelukkig had mijn moeder dé oplossing: de jas kun je gewoon wassen, dus als je hem even één keer in de wasmachine gooit op 30 graden, ben je ervan verzekerd dat de jas niet meer afgeeft.


Persunmall is een Chinese webshop. Ik vind dat altijd een beetje tricky met invoerrechten en dergelijke, maar ik hoefde helemaal niets extra's te betalen, pluspuntje! Helaas duurt het wel vrij lang voordat je je bestelling in huis hebt, volgens mij een dag of 15. En helemaal omdat ik de jas ZO leuk vond, duurde het voor mijn idee eerder vijftien jaar voordat ik hem eindelijk in huis had.
Maar, de jas was wel echt een koopje! Omgerekend betaalde ik er namelijk maar zo'n €40,- voor, wat ik echt totaal niet duur vind voor een jas. Er zijn nog veel meer leuke én betaalbare jassen te vinden in de webshop, dus ik zou zeker even een kijkje nemen als je nog op zoek bent naar een mooie jas. Vanaf 65 dollar hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen!Op de foto combineerde ik mijn jas met mijn nieuwe H&M laarsjes waar ik nog steeds dol op ben. Ze zitten zó lekker en lopen onwijs fijn. 


In de webshop bestelde ik ook nog dit mooie armbandje, die ongeveer 3 euro kostte. Ik houd wel van die chique, zilveren armbandjes, ik vind het een hele mooie finishing touch voor je outfit.

Wat vind jij van mijn nieuwe rode jas? En zou jij zelf zo'n opvallende kleur jas dragen, of kies je toch liever voor een neutrale kleur? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

55 reacties

 1. Wauw super mooie jas en leuk gestyled met de laarsjes! Staat je onwijs goed deze kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie, wat een v3t coole winterjas!! Staat je goed met die laarsjes!! Bezoek ook mijn blog Nicole en anderen!! http://www.eefsfotografieworld.blogspot.nl/

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat staat die kleur je fantastisch! En je laarsjes zijn ook erg leuk. Mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie jas! Heb zelf ook een rode en ben er nog steeds totaal verliefd op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie jas! Heb zelf ook een rode en ben er nog steeds totaal verliefd op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke jas Nicole! :) hij staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave kleur, ik draag ook te veel zwart en grijs. Misschien ook een knalrode jas voor mij?!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een mooie jas zeg!^^ Ik ben zelf meer van neutrale kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke jas! En ik vind je haar leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw zo mooi! Die kleur staat je ook erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie winterjas, super gave kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie jas en ik vind je H&M schoenen ook echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een mooie jas! Staat je erg goed! En 40 euro voor een winterjas is natuurlijk een hele fijne deal! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke jas!
  Ben dol op rode jassen :).
  Had zelf zoiets al een keer zien hangen bij de Zara, maar heb al 2 rode jassen dus mocht er geen meer van mezelf kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh wauw wat een prachtige jas! Die kleur is super mooi. Wel jammer dat de kraag zo laag is, als je snapt wat ik bedoel. Zo koud! Ook al draag je misschien nog een sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie jas! Staat je heel goed die kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele mooie jas, ik vind je zilveren armbandje ook heel mooi. Mooie foto's :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Onwijs toffe jas zeg, heerlijk vrolijk voor in de winter! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij lijkt verdacht veel op die ik heb van de Zara ;) Staat je super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oeehh prachtige jas! Staat echt heel gaaf.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een gave jas heb je gekregen :) Jammer dat ie op het begin afgaf.. maar gelukkig is dat het waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Tegen zo'n mooie aanbieding zeg je natuurlijk niet nee! Saat je heel erg mooi, goede keus :-) 15 dagen voor China vind ik reuze mee vallen

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hij staat je super mooi Nicole! Rood is echt een mooie kleur:)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik vind het model en de kleur ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hele mooie jas! Zou het zelf ook dragen. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh wat is ie mooi zeg! Zo'n heerlijk kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Het is echt een PRACHTIGE jas en het rood staat je zó mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh hij is perfect! Je staat er echt leuk mee! En wat een koopje ook..

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Echt een mooie jas! Prachtige kleur, staat je goed!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw, wat een mooie jas! Hij staat je echt heel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Love your outfit dear!
  You have such a great sense of style, so inspiring <3
  Have a nice day.
  Love, Mona

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hij staat je echt super! Toevallig had ik laatst een wishlist gemaakt waar precies deze jas opstond. Grappig om hem nu 'in het echt' te zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hij is echt supermooi en -gaaf! En je schoenen zijn ook echt tof :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 34. supermooie jas! Wat apart dat ie afgaf, dat had ik laatst ook met een shirt en mijn hele handen waren zwart geworden :O Gelukkig werkt wassen best goed.
  xx Pauline
  fashionosaur.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Prachtige outfit! De jas is echt heel mooi, supermooie stof en natuurlijk kleur. Staat je goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. OEI, wat balen dat hij afgaf op het begin. Dan schrik je wel even, althans, dat zou ik zeker hebben! Hij staat je prachtig Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wauw de jas is inderdaad mooi! Gelukkig had je mams de oplossing, want een afgevende jas wilt niemand.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Leuke jas meid! Mooie kleur rood is dat. Je hebt ook in de winkel van die rode jassen die echt te zijn, dat is bij deze jas niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wauw die jas met die schoenen ziet er leuk uit meid!

  BeantwoordenVerwijderen

Volg mij op Instagram

Over The Budget Life