Weg met die winterdip, dat wordt lachen!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar zodra het buiten kouder wordt en de winter begint - raak ik bijna spontaan in een winterdip. Door het sombere weer buiten, word ik zelf ook somber.
En waarschijnlijk ben ik niet de enige, want er bestaat een heuse Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Deze dag wordt berekend door naar verschillende factoren te kijken: hoe lang geleden het kerst was, wat voor weer het is, schulden en het maandelijkse salaris en hoe goed met de goede voornemens volhoudt. Dit jaar valt Blue Monday op maandag 20 januari en je zou het dus kunnen zien als de meest verschrikkelijke dag van het jaar. Maar gelukkig maakt Ziggo, in samenwerking met Comedy Central, van de meest sombere januaridagen, de leukste dagen!Met onder andere een week lang de leukste comedy op digitaal kanaal 12, Comedy Central Extra als zender van de maand op digitaal kanaal 13 en een wel heel bijzondere conference op Blue Monday. De hele maand lachen dus! Bekijk hier het programma.

Live comedy show op Blue Monday
Op Blue Monday doen Ziggo en Comedy Central er nog eens een schepje bovenop met de Blue Monday conference. Een comedy show, speciaal voor Ziggo klanten. De voorstelling staat volledig in het teken van de januari blues, die je alleen kwijtraakt door vaak en vooral heel erg hard te lachen. Verschillende cabaretiers komen langs: Dolf Jansen, Mike Boddé en mijn persoonlijke favoriet Droog Brood.

De Blue Monday conference wordt live vanuit Club Ziggo uitgezonden op digitaal kanaal 12 en 13. Daarnaast is de show te zien op Comedy Central Extra en ziggo.nl/lachen

Dit is een advertorial. 

20 opmerkingen:

 1. Die foto's zijn echt ontzettend leuk! Dat ze ook echt een special comedy show maken voor Blue Monday, hahaha! Ik ben benieuwd! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blue monday verschrikkelijk.. wel leuk zo'n show! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik voel het helemaal, echt een winterdip :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pfff, dit vind ik echt niet leuk, Ik word (eindelijk) 15 jaar op maandag 20 januari, word dus helemaal geen stomme dag :D Liefs, Celien xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha leuk! Dit jaar valt het nog mee met mijn winterdip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik vind die Blue Monday zo'n onzin, nooit ergens last van ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dat lijkt mij echt super leuk, ik ga kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha leuk dat ze daar aandacht aan besteden!! Ik ga meestal ook wel in een dipje zitten als de winter zo lang duurt, maar aangezien het nu nog niet echt heel koud is geweest heb ik daar gelukkig ook (nog) geen last van gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben ik even blij dat ik vrij ben op 20 januari, kan ik heerlijk doen waar ik zelf zin in heb en hopelijk geen last van de Blue Monday!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kom maar op met die Blue Monday :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. nou heb ik wta te doen die dag ahhah xwww.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. haha, die foto's zijn echt heel leuk!! Ik heb de reclame van blue monday al langs zien komen en vroeg me echt af waarom 20 januari nou blue monday was, maar nu weet ik het :)
  En ik ben het er niet mee eens hoor, want de 22e ben ik jarig dus dat is PRACHTIG !!!
  xx Pauline
  fashionosaur.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. laat die blue monday maar komen.! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah! Dat is een erg goede verlichting voor die depressieve dag (waar ik overigens niks van merk)!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik merk eigenlijk niks van een Blue Monday, maar wel van een winterdip! Kunnen ze niet elke dag zo'n comedy show uitzenden? :p xo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hahaha wat een leuke foto's! Hoorde dit overigens een paar dagen op de radio, super leuk initiatief :-)

  Liefs Judith
  http://www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen