4 onmisbare low-budget beautyproducten - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

4 onmisbare low-budget beautyproducten


Een goede verzorgingsroutine kan soms behoorlijk prijzig zijn, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. In deze blog delen we vier onmisbare low-budget beautyproducten voor je haar, die jouw lokken gezond en glanzend houden zonder je portemonnee te plunderen.

Met deze low-budget beautyproducten kun jij je haar gezond en glanzend houden, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. 

Arganolie

Arganolie is al een tijdje populair in de beautywereld en dat is niet zonder reden. Deze olie is afkomstig uit Marokko en bevat veel voedende en herstellende eigenschappen. Daarnaast is dit product geschikt voor bijna alle haartypes. Het hydrateert droog haar, herstelt beschadigd haar en geeft glans aan dof haar. Enkele druppels arganolie zijn genoeg om je haar te laten stralen. Breng het aan op vochtig haar na het wassen, of op droog haar om het te stylen. En extra fijn aan deze olie: je kunt het ook voor je huid gebruiken!

Talkpoeder

Snel last van vet haar? Dan is talkpoeder een echt onmisbaar en low-budget product om aan je haarverzorgingsroutine toe te voegen. Het absorbeert vet en olie, waardoor het een licht verfrissend effect op het haar heeft. Daarnaast kan het helpen om vieze geuren en geurtjes van rook of koken te verminderen. En als klap op de vuurpijl zorgt talkpoeder voor volume aan fijn en dun haar. Breng het aan op je haarwortels en masseer het voorzichtig in. Het poeder hecht zich aan de haren en zorgt voor een vollere uitstraling.

Knoflookshampoo

Het klinkt misschien niet heel aanlokkelijk, maar een knoflookshampoo kan veel goeds voor je haar betekenen. Zo zou knoflook antibacteriële eigenschappen bevatten die bijdragen aan het verminderen van roos en het voorkomen van hoofdhuidaandoeningen. Daarnaast zit er veel vitamine C, vitamine B6 en selenium in knoflook, allemaal essentiële voedingsstoffen voor het bevorderen van haargroei en het versterken van haarzakjes. En om de geur hoef je je geen zorgen te maken: vaak wordt er een etherische olie aan toegevoegd die voor een heerlijke frisse geur zorgt.

Kokosolie

Kokosolie is een veelzijdig product dat zowel goed is voor de huid als het haar. Het bevat veel voedingsstoffen die helpen om het haar te hydrateren en te beschermen tegen schade. Bovendien kan kokosolie ook helpen om de hoofdhuid te kalmeren. Je kunt het gebruiken als een soort natuurlijk masker. Warm een kleine hoeveelheid op in je handen en breng het dan aan op droog of nat haar. Laat de olie minstens dertig minuten zitten en was het daarna uit met shampoo. Het resultaat? Glanzende lokken!

Last van overmatig haaruitval en op zoek naar een oplossing? Probeer een van de haargroeimiddelen van Foligain of de Spectral DNC-N spray. Dit haargroeiserum bevat een unieke samenstelling van ingrediënten, waaronder Nanoxidil, dat de haargroei stimuleert en haarverlies vermindert.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bono.nl

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten