Kies voor een duurzame vloer - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Kies voor een duurzame vloer


Duurzame vloeren

Ben jij van plan een nieuwe vloer te gaan (laten) leggen en ben jij je aan het oriënteren op de mogelijkheden? Vergeet bij het maken van je keuze dan vooral de duurzaamheid van vloeren niet mee te nemen in de overwegingen. Welke vloeren gaan bijvoorbeeld goed samen met je vloerverwarming? In dit artikel duiken we daar eens wat dieper in. Zo kun jij op de lange termijn geld besparen. Altijd lekker!

Plak PVC vloeren

Wanneer je kijkt naar een duurzame optie dan is de combinatie met vloerverwarming over het algemeen een belangrijke pijler bij het maken van de keuze. Plak PVC vloeren zijn hierbij een verstandige keuze. De vloeren worden direct op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd, zijn enorm dun en PVC is als materiaal goed in het geleiden van de warmte. Op deze manier hoef je dus minder te stoken voor het behalen van het maximale resultaat. Daarnaast zijn plak PVC vloeren te verkrijgen in allerlei stijlen, kleuren en patronen. Wil jij het liefst een PVC visgraat vloer? Geen probleem! Toch liever een PVC rechte stroken vloer? Ook mogelijk!

Click PVC vloeren

Een PVC vloer is echter niet alleen beschikbaar in een plak versie. Er zijn namelijk ook tal van click PVC vloeren beschikbaar. Dit zijn in principe dezelfde vloeren als de plak PVC vloeren, maar dan vaak voorzien van een sterkere kern zodat het écht een plank is qua stevigheid. Daarnaast zijn deze vloeren vaak voorzien van een geïntegreerde ondervloer en een kliksysteem zoals deze bekend is van laminaatvloeren. Deze click PVC vloeren zijn iets minder goed te combineren met vloerverwarming dan de plak PVC vloeren door de hoge warmteweerstand, maar vallen nog ruim binnen de toegestane normen. 

Keramische tegels

Misschien niet bij iedereen bekend, maar keramische tegels hebben een enorm goede samenwerking wanneer deze op een ondergrond met vloerverwarming worden gelegd. Sterker nog, beter kan bijna niet. Wil jij dus het maximale rendement uit jouw vloerverwarming halen en zo min mogelijk moeten stoken voor het krijgen van warme voeten? Dan zijn keramische tegels ook echt het overwegen waard.

Koop altijd bij een specialist

Wil jij een nieuwe vloer gaan aanschaffen en ben je nog aan het zoeken waar je dit het beste kunt doen? Dan adviseren wij jou om dit altijd bij een specialist op het gebied van vloeren te doen. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij Solza.nl. Solza.nl is een échte specialist op het gebied van onder andere plak PVC-, click PVC- en keramische tegelvloeren en beschikt naar een showroom midden in de Randstad ook over een super gebruiksvriendelijke webshop. Heb jij vragen? Dan stel je deze gewoon aan één van de vele specialisten. Wel zo fijn!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Solza.nl

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten