Tip: zo vind je de beste (geldige!) kortingscodes en aanbiedingen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Tip: zo vind je de beste (geldige!) kortingscodes en aanbiedingen


Kortingscodes

Kortingscodes: als fanatieke koopjesjager ben ik er natuurlijk dol op. Voordat ik een online bestelling afreken, speur ik dan ook altijd eerst het internet af naar kortingscodes voor die webshop. Een simpele zoekopdracht in Google (kortingscode + "webshop") leidt me binnen no time naar een willekeurige kortingscodewebsite waar ik vaak tientallen kortingscodes voor die webshop zie staan. Klinkt goed, maar dan blijkt al snel dat de kortingscode:

  • Helemaal niet werkt
  • Verlopen is
  • Eigenlijk helemaal geen echte kortingscode is (maar bijvoorbeeld gewoon een aankondiging van sale op een bepaalde categorie). 
Irritant!

Hoe kan het dat veel kortingscodewebsites niet werkende of onechte kortingscodes aanbieden?

Allereerst is het natuurlijk een flinke klus om kortingscodes up to date te houden. Zeker als er op de kortingscodewebsites codes en aanbiedingen van soms wel honderden webshops gedeeld worden. Omdat een kortingscode vaak maar een bepaalde periode geldig is, is de kans natuurlijk groot dat er af en toe nog een verlopen code op de site staat.

Goed, dat kan ik ze wel vergeven. Maar, er is nog iets anders aan de hand.

Voor veel van dit soort websites is affiliate marketing het verdienmodel. Verwijst deze site een websitebezoeker door naar een webshop en doet deze persoon vervolgens een aankoop? Dan verdient de kortingscodewebsite een commissie: vaak een percentage over het aankoopbedrag van de persoon die via hun website bij de webshop een aankoop deed. 
Veel kortingscodewebsites zijn er helaas puur en alleen op gericht om mensen door te verwijzen naar een webshop. En is er geen kortingscode beschikbaar? Dan maken ze er wel een mooi verhaaltje van, zodat je alsnog in de veronderstelling bent dat je - door te klikken op een link/code - korting krijgt op je aankoop.

Kortom: superfrustrerend. En dat vond ook Bram, eigenaar van de website Startpagina Kortingscodes. Hij besloot een kortingscodewebsite op te zetten die eerlijk is en alleen geldige kortingscodes bevat. Kijk, dat klinkt goed!

Alleen maar geldige kortingscodes

Het doel van Startpagina Kortingscodes? Zich onderscheiden van andere kortingscodewebsites door alleen geldige kortingscodes online te plaatsen. Het team van Startpagina Kortingscodes checkt dagelijks of er nieuwe kortingscodes en aanbiedingen zijn. En is een code verlopen of werkt deze niet (meer)? Dan wordt deze van de website verwijderd en profiteer jij als websitebezoeker dus altijd van actuele én werkende kortingscodes.

Er wordt ook eerlijk gecommuniceerd als er even geen code beschikbaar is. Je wordt dus niet om de tuin geleid. Héél fijn!

Laten we als voorbeeldje eens "C&A" bekijken. Op het moment van schrijven zie ik één actieve kortingscode:
Even gecheckt, en de kortingscode werkt. Als ik een willekeurige andere kortingscode websites voor C&A kortingscodes check, dan zie ik maar liefst 24 (!) codes staan. Het grootste gedeelte is misleidend (bijvoorbeeld puur alleen een verwijziging naar de sale) en een gedeelte werkt niet (ik zie een kortingscode voor gratis verzending, maar die leidt gewoon naar de homepage en past geen gratis verzending toe).  Kortom: ronduit irritant.

En dan nog een populaire: Bol.com. Maandelijks wordt er een paar honderd keer gezocht in Google naar Bol.com aanbiedingen en kortingscodes. Startpagina Kortingscodes is eerlijk: er zijn nu geen actieve kortingscodes, maar ze verwijzen wel naar de outlet van bol.com waar je de aanbiedingen kan checken:

Bol.com kortingscodes


Ook fijn: aan de linkerzijde zie ik direct met welke verzendkosten ik rekening moet houden, of ik mijn aankoop eventueel gratis kan retouren en binnen hoeveel dagen ik een bestelling moet terugsturen.

Ik heb in ieder geval mijn nieuwe, favoriete kortingscodeplatform gevonden! 😊

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Startpagina kortingscodes.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten