12 Action producten onder de €1 - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

12 Action producten onder de €1In 2016 en 2017 schreef ik al eens eerder een artikel met 10 Action producten die €1 of minder kostten. Action is en blijft één van mijn favoriete winkels en het komt niet vaak voor dat ik het pand met lege handen verlaten. Maar ja... wat wil je ook: zoveel leuke hebbedingetjes en dat voor een heel fijn prijsje!

12 hele betaalbare Action producten 

Ook deze keer ging ik weer, gewapend met mijn pinpas, het Action-filiaal binnen en zocht ik dit keer maar liefst 12 leuke producten uit onder de €1. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees snel verder!

1. Action Oprolbare reisflesjes (3 stuks) - €0,95

Morgen ga ik op vakantie naar Kroatië en ik kon nog wel wat reisflesjes gebruiken. De standaard reisflesjes kende ik wel, maar hoe tof zijn deze oprolbare reisflesjes? Ze zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens praktisch en sluiten goed af. Voor drie stuks betaal je 95 cent.

2. Action Organizer Notitieblok - €0,99

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik gek ben op notitieboekjes. Sterker nog: ik verzamel ze zelfs! Dit super leuke notitieboekje kon ik niet laten liggen. Aan de binnenkant van beide kaften vind je een envelopje of vakje om dingen in op te bergen. Het boekje zelf bestaat uit twee losse boekjes: één met lijntjes en één met hokjes. Heel leuk als reisdagboekje bijvoorbeeld!
De boekjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten designs, bekijk ze hier.

3. Action Handgel Aloe Vera (2 stuks) - €0,79 

Ik neem altijd een flesje handgel mee op vakantie. Heel handig als je je handen schoon wilt maken, maar er geen water of zeep in de buurt is. Ook heb ik altijd wel zo'n flesje in mijn handtas zitten. Voor twee flesjes betaal je slechts €0,79 én ze ruiken erg lekker!

4. Action Invisibobbles (12 stuks) - €0,99

Voor de echte Invisibobbles leg je nog net niet een heel fortuin neer. Oké, ze zijn misschien iets beter dan deze goedkope van de Action, maar als je bedenkt dat je voor 12 stuks €0,99 betaalt terwijl de echte Invisibobbles €4,95 voor 5 stuks kosten, dan compenseert dat ruimschoots.

Voor wie deze elastiekjes niet kent: je kunt hier een staart mee maken en je haar vervolgens weer los dragen, zonder dat er een bobbel in je haar ontstaat. Heel handig!

5. Action opbergmandjes - vanaf €0,54

Van deze mandjes heb ik er wel een stuk of 10 in mijn huis staan. De kleine kosten €0,54 per stuk, de grote €0,99. Ik gebruik ze om in de badkamer wattenschijfjes en wattenstaafjes in op te bergen en in mijn kledingkast berg ik in de grote mandjes mijn ondergoed en sokken op.

6. Action Charcoal Poriën Strips (6 stuks) - €0,99

De poriënstrips van Action gebruik ik al jaren. De merken en verpakkingen veranderen regelmatig, maar de prijs blijft vrijwel gelijk: voor zes van deze strips betaal je €0,99. Ik heb  nu voor het eerst ook een verpakking gekocht met poriënstrips die je kunt gebruiken op je voorhoofd en kin (ook zes stuks voor €0,99).

7. Action Face Sheet Masks - vanaf €0,62

Hoe geweldig zijn de verpakkingen van deze (face sheet) maskers van Action? Ik gebruik vrijwel nooit maskertjes, maar deze leuke kon ik niet laten liggen.
  • Alpaca sheet mask - €0,62
  • Leopard sheet mask - €0,62
  • Face Sheet Mask Pearl Extract - 0,99
  • Facial Bubbel masker (3 stuks) - €0,99
Ik bedoel: een face sheet van een luipaard of een alpaca... wie wil dat nu niet?! Ik snap dat iedereen ook erg nieuwsgierig is hoe zo'n alpacamasker er dan uit ziet, dus speciaal voor jullie heb ik me voor schut gezet op het internet:


Heel leuk bedacht, zo'n sheet mask... maar ik denk niet dat ik de enige ben die er geen alpaca in herkent ;-) Het masker voelt wel heel fijn en koel aan op mijn huid, maar de geur... verschrikkelijk. Ik weet dan ook niet hoe snel ik het masker weer van mijn gezicht haal nadat ik de foto heb gemaakt. Heel leuk idee, de uitvoering en geur helaas wat minder.

8. Action Vaseline - €0,78

Dit vind ik nou zo leuk van Action; naast alle onbekende merken, vind je bij Action ook allerlei A-merken, maar dan voor hele fijne prijsjes. Zo vond ik bij de make-up- en verzorgingsstelling een hele lading blikjes Vaseline voor slechts €0,78 per stuk. Ook altijd handig om in je tas te hebben!

9. Action wondersponsjes (5 stuks) - €0,99

Ik waarschuw je alvast, bereid je voor op huisvrouw-talk ;-) Ik vind het zo grappig dat ik en mijn vriendinnen nu langzaam in een fase komen waarbij iedereen op zichzelf gaat wonen en we onderling tips uitwisselen over onze favoriete schoonmaakmiddelen. Mijn all time favorite sponsjes zijn de wondersponsjes van Action. Op het eerste oog niets bijzonders, maar met deze sponsjes krijg je echt alles schoon! Ik gebruik ze om hardnekkig krijtbordstift van krijtborden af te halen, vlekken weg te poetsen en zelfs een nagellakvlek op mijn salontafel kreeg ik eruit met deze sponsjes.

Het enige dat je hoeft te doen, is ze nat te maken en vervolgens het oppervlak schoon te maken. Je hebt dus niet eens schoonmaakmiddel nodig. Hilarisch is dat je voor vijf sponsjes (merknaam: Spargo Powerspons) slechts €0,99 betaalt. Vaak kun je deze sponsjes na één keer gebruiken wel direct weggooien, maar voor deze prijs hoor je mij niet klagen.

10. Koffiekopjes - €0,98 per stuk

Naast mijn notitieboekjesverzameling heb ik nog een bijzondere verzameling: koffiekopjes! Door de jaren heen heb ik in kringloopwinkels, op rommelmarkten en andere winkels heel veel koffiekopjes verzameld. En niet zomaar koffiekopjes, alleen roze en turquoise/mintgroene koffiekopjes. Ik denk dat ik er inmiddels een stuk of 25 heb en de verzameling mag natuurlijk altijd uitgebreid worden ;-)

Bij Action spotte ik deze leuke koffiekopjes voor €0,98 per stuk (uiteraard in roze en turquoise), ideaal voor een espresso.

11. Action schoolagenda's - €0,79 per stuk

Ik ga al lang niet meer naar school (vier jaar geleden had ik mijn laatste schooldag), maar ik kan nog steeds enthousiast worden van alle leuke schoolspullen die nu in de winkels liggen. Deze schoolagenda's zijn er in verschillende designs en kosten slechts €0,79 per stuk!

12. Action handzeep - €0,99

Alles wat met cactussen te maken heeft móét ik altijd even van dichtbij bekijken. En deze leuke handzeep met cactusjes kon ik niet laten liggen. Voor de kattenliefhebbers onder ons: ik zag ook een verpakking met katten erop. Hoe leuk?!

Wat is jouw favoriete product van Action?

Naar welk product ben jij het meest benieuwd? En wat is jouw favoriete product van Action?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten