Nieuwe posters in de slaapkamer (+ winactie!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Nieuwe posters in de slaapkamer (+ winactie!)De keuze om in huis voor meer kleur te gaan is er één waarvan ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van heb. Een groene muur in de woonkamer, behang met jungleprint in de gang... en natuurlijk de bordeauxrode muur in mijn slaapkamer. Die laatste besloot ik op het moment van schilderen ook nog even door te trekken naar het kleine muurtje naast het bed. Ik was al een tijdje op zoek naar de laatste finishing touch van mijn slaapkamer, namelijk een leuke opvulling van dat muurtje met een mooi schilderij, wandkleed of posters.

Het mailtje van Poster Store met de vraag of ik het leuk vond om posters uit te zoeken, kwam dan ook als geroepen. In dit artikel laat ik zien welke posters ik heb uitgekozen en show ik je het eindresultaat van mijn slaapkamer.


Mijn slaapkamer bestaat uit een combinatie van de kleuren bordeaux, roze, zwart, wit en goud (oké, en een beetje groen van de Monstera op mijn nachtkastje). Deze kleuren wilde ik dan ook als uitgangspunt nemen voor de posters aan de muur. Ik heb voor de volgende posters gekozen:

  • Bloemen Poster (50x70 cm) - €24,95
  • Peonies Poster (30x40 cm) - €14,95
  • Succulent Poster (€14,95)

Als je een heel oplettende volger van mijn blog of Instagram bent, zie je dat ik de posters in dezelfde formaten heb besteld én opgehangen zoals in de eethoek. Ik vond het daar leuk staan, dus waarom niet ook in de slaapkamer?

De fotolijsten zijn ook van Poster Store en vind ik super fijn. Ze hebben een mooie houten rand, zijn super licht en hebben geen glasplaat maar een plasticachtige plaat. Ideaal voor mensen die zo onhandig zijn als ik, kan er ook niet veel kapot gaan tijdens het ophangen ;-) 

Winactie: €100 shoptegoed bij Poster Store

Wil je je woonkamer, slaapkamer, eethoek, hal of home office ook een touch up geven met posters? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik mag via Instagram maar liefst €100 shoptegoed van Poster Store verloten onder mijn volgers. Klik op onderstaande foto om mee te doen. De winactie loopt t/m zondag 19 mei en de winnaar wordt bekend gemaakt in mijn Instagram Stories.Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Shop je posters bij Poster Store met 30% korting met de code thebudgetlife30. Deze code is geldig t/m woensdag 29 mei.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking: