Leuke, low-budget vakantietips en dagjes uit in eigen land - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Leuke, low-budget vakantietips en dagjes uit in eigen land



Deze zomer op vakantie in eigen land? Of blijf je deze zomer gewoon thuis maar wil je wel graag wat leuke dagjes uit plannen? In dit artikel deel ik leuke tips voor een (zomer)vakantie in Nederland en leuke verrassende uitjes. Ze hebben één ding gemeen: alle dagjes weg en activiteiten zijn super betaalbaar en daarom geschikt voor iedere portemonnee.

Dagjes uit in Gelderland

Gelderland is één van de grootste provincies in Nederland met een enorme diversiteit aan mooie natuur (van bos tot heide en weilanden) en leuke steden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het gezellige Arnhem, Apeldoorn of Nijmegen. Hier is altijd wat leuks te beleven voor een dagje uit: voor mensen die graag een stadswandeling maken of voor iedereen die houdt van shoppen, koffietjes en borrelen op het terras.

Vakantie in Gelderland

Langer genieten van al het moois dat Gelderland te bieden heeft? Maak er dan direct een vakantie van in deze provincie. Kies voor een gezellig, betaalbaar hotel waar je van alle gemakken kunt profiteren of ga voor de echte low-budget vakantievariant: kamperen op één van de vele campings in Gelderland. Kampeer midden in het bos, dichtbij de heide of aan het water. Keuze genoeg!

Gratis parkeren

Je maakt je dagje uit of vakantie in eigen land natuurlijk éxtra budget als je je auto gratis kunt parkeren. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden in en rondom grote steden om je auto gratis te parkeren. Je kunt het laatste stukje naar je bestemming vaak met het openbaar vervoer of lopend afleggen.

Dagje weg met kinderen?

Ook aan de jongste gezinsleden is natuurlijk gedacht, want in Nederland zijn er ook genoeg leuke dagjes weg met kinderen.

Dagje winkelen in Gelderland

Een dagje winkelen in Gelderland? Ook dat kan volop. Bekijk hier tips voor een dagje winkelen.

Op vakantie met je hond?

Gaat ook jouw trouwe viervoeter mee op vakantie of een dagje uit? Alle leuke vakanties en uitjes die je met jouw hond(en) kunt ondernemen, zijn verzameld op deze pagina over hondenvakanties in Nederland.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten