Photo Diary #147 | Jarig, piraten & prinsessenfeestje en balkon make-overOp vrijdagavond ga ik naar Intratuin in Barneveld om inkopen te doen voor een blogcampagne met Pokon. Ik ga mijn balkon een make-over geven en mag bij Intratuin planten, potten en andere leuke accessoires shoppen. Zoals je ziet ben ik goed geslaagd, het is nog een hele uitdaging om al deze spullen in mijn kleine Peugeot 107 te proppen.


Op zaterdag sta ik vroeg op om aan de slag te gaan met mijn balkon make-over. Dat betekent dat mijn balkon de hele ochtend bezaaid is met zakken potgrond, hydrokorrels, plantenpotten en plantjes. Maar het eindresultaat mag er zijn, aanstaande woensdag laat ik mijn complete balkon make-over zien in een heel uitgebreid artikel. Hierbij alvast een kleine preview.


Mijn fruit, groenten en vlees koop ik het liefst bij de Turkse supermarkt. Ik moet altijd zo lachen om de bordjes die erbij staan, zoals dit bordje bij de citroenen. Voor het geval je je afvraagt welke 'kloer' citroenen hebben, hierbij het antwoord ;-)


Op maandagavond kijk ik de nieuwe video van CreaChick. Ook al doe ik de laatste tijd niet veel meer met mijn bullet journal, het kijken van deze video's werkt op de één of andere manier heel ontspannend voor mij.


Op dinsdagmiddag ga ik met de trein richting Amsterdam voor een hele toffe meeting bij funda. Een aantal weken geleden heb ik samen met funda een idee voor een videocampagne besproken waar het bedrijf erg enthousiast over was. Ik mag langskomen om het idee verder uit te werken en nu is het nog even afwachten of het definitief doorgaat. Ik ben in ieder geval héél hard aan het duimen en kan niet wachten om jullie er meer over te vertellen.


's Avonds werk ik het voorstel verder uit zodat ik deze direct per mail kan versturen naar het marketingteam van funda.


Op woensdagmiddag ben ik vrij. Het is heerlijk weer, dus na een middag werken aan mijn blog, geniet ik van het zonnetje op het balkon met dit boek. Ik ben hier weken geleden al in begonnen, maar hilarisch genoeg ben ik 'te druk' om te lezen :-)


Door dat mooie weer heb ik elke dag zin in ijs. Huisgenootje Annemijn en haar vriend gelukkig ook en voordat we het weten zitten we op donderdagavond bij de McDonald's aan het ijs (oké, en een hamburger...)


Klaar voor mijn laatste werkdag als 23-jarige! Op vrijdagochtend heb ik een afspraak bij een klant in Arnhem dus zit ik al om kwart voor 8 in de auto.


Op zaterdag ben ik jarig en word ik 24 jaar! Ondanks mijn goede voornemen om heel lang uit te slapen, word ik al om 7 uur wakker. Dan maar mijn nieuwe levensjaar goed beginnen met een rondje hardlopen door de weilanden en het nieuwe Veenendaal-Oost.


Bij terugkomst is mijn kamer versierd met vlaggetjes, ligt de vloer vol met confetti en is er zelfs een heuse video voor me gemaakt met mijn meest charmante (ahum) foto's. Leuke verrassing van mijn huisgenootje en vriend!


Aan het einde van de ochtend komen mijn ouders op de koffie voor mijn verjaardag. Ik word verwend met leuke cadeautjes: een kamerplant, parfum van Hugo Boss en geld om een nieuw stemapparaat te kopen voor mijn gitaar.


Van huisgenootje Annemijn en haar vriend krijg ik het boek De edele kunst of not giving a fuck, waar ik 's middags direct in ga lezen. Wat een goed (en nuchter!) boek is dit en enorm leuk geschreven met een flinke dosis humor.


's Avonds vier ik mijn verjaardag samen met een vriendin voor onze vriendengroep. Vorig jaar vierden we onze verjaardagen ook samen met het thema Hawaii en dat beviel ons zo goed, dat we ook dit jaar weer een themafeest geven. Je raadt het vast al bij het zien van de foto's: het thema is dit jaar Piraten & Prinsessen.


Omdat Sarah en ik niet kunnen kiezen of we verkleed willen als prinses of piraat, besluiten we een combi te maken. Prinses-piraat dus :-) De outfits en accessoires mocht ik uitzoeken in de webshop  Feestkleding365.* Daar ben ik flink los gegaan! De webshop heeft de meest geweldige piratenpakken en prinsessenjurken, de één nog hilarischer dan de ander.
Uiteindelijk droegen we allebei een piratenblouse met riem, een kroontje en ooglapje (waarvan we er nog een aantal bestelden zodat ook onze gasten die niet verkleed waren zich om konden toveren tot prinses of piraat) en een zwaard en toverstof. Ik voelde me op-en-top piraat/prinses, bedankt Feestkleding365 voor het leveren van de verkleedkleren en accessoires die ook zeker bij onze gasten goed in de smaak vielen.


Op zondag brak ik lekker uit met mijn nieuwe favoriete serie op Netflix (de Spaanse serie Gran Hotel, echt een aanrader!) en watermeloen.


Nu mijn balkon een make-over heeft gekregen en het steeds zulk lekker weer is, is mijn balkon mijn nieuwe favoriete plek in huis. Ik lees verder in het boek dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen, drink een glas Hugo (met munt uit eigen moestuintje!) en geniet nog even van de laatste paar uurtjes weekend!

* De outfits en accessoires heb ik gekregen van Feestkleding365.

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ziet er gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd! Ziet er gezellig uit. Ben benieuwd naar beide boeken die je aan het lezen bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd Nicole.
  Leuk jullie themafeest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben super benieuwd naar je balkon! En nog gefeliciteerd met je verjaardag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Zag er leuk uit, dat themafeestje. :-) En ik ben erg benieuwd naar je balkon make-over. Ze zijn op dit moment ons balkonnetje aan het opknappen zodat we het écht kunnen beginnen gebruiken, dus je artikel komt als geroepen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen