Photo Diary #145 | Balkon make-over, kerstkoekjes in april & chillen in de zon
Als je op de 11e verdieping woont, is dit toch wel een uniek uitzicht: dit schattige babyduifje komt gezellig bij mij op het balkon zitten.


Op woensdag ga ik 's ochtends naar de Action om nog wat laatste spulletjes in te slaan voor mijn 'balkon make-over'. Hierbij alvast een kleine sneak peek, het wordt in ieder geval een heel gezellig plekje zo (zeker als ik over een aantal weken de before foto's laat zien, haha!)

Ik ben nog op zoek naar een mooi buitenkleed dat ik op de vloer kan leggen. Ik heb al wat rondgespeurd op internet, maar kan nog niet echt iets vinden wat ik mooi én betaalbaar vind. Als je tips hebt voor water- en weerbestendige buitenkleden, dan hoor ik het graag!


Ik ben nog steeds super blij met mijn Nespresso-apparaat. Ik probeer elke keer nieuwe smaakjes uit (zowel de echte Nespresso cups als de neppe, goedkope cups) en ontdek elke keer weer lekkere soorten. En ook al is het al april, dan kun je nog steeds kerstkoekjes eten toch? :-)


's Middags werk ik aan mijn blog bij de Fazant in Veenendaal. Hoe lekker ik mijn Nespresso-koffie ook vind, er is geen enkele koffie die kan tippen aan de heerlijke Pumpkin Spice Lattes die ze bij de Fazant maken.


Na een paar uurtjes werken rijd ik naar de andere kant van Veenendaal waar ik een hele mooie rieten stoel kan ophalen die ik voor €5 via Marktplaats heb gekocht. Nu nog een leuk kussentje erin en het is een heerlijke stoel voor op het balkon.d
Ik ben net op tijd weer thuis, want er trekt een enorme regen- en onweersbui over Veenendaal. Het is ineens pikdonker en nog geen twintig minuten later schijnt te zon alweer.


's Avonds komt mijn moeder gezellig langs en spelen we een potje Scrabble. Ik win uiteindelijk met 1 punt verschil, yes!


Op donderdag is het lekker weer en kan ik na een dag werken nog genieten van de laatste zonnestraaltjes (en het mooie uitzicht) op het balkon. Heerlijk!


Voor mijn blog krijg ik dit super leuke pakket van Kruidvat vol zomerse goodies. De zelfbruiner voor mijn gezicht heb ik inmiddels al geprobeerd en ik ben er super enthousiast over! Na één keer aanbrengen had ik al een bruin kleurtje, zonder dat het er nep uit zag.


Yes, eindelijk schijnt te zon! Op zaterdagmiddag komen twee vriendinnen bij mij lunchen en daarna gaan we naar het terras. Ik kan me geen betere manier bedenken om mijn zaterdagmiddag door te brengen... :-)


Ik word zo blij van bloemen in huis! Ik koop vaak een bos bloemen voor drie of vier euro bij de Albert Heijn die met een klein beetje geluk twee weken mooi in de vaas blijft staan.


Op zondag ga ik 's middags met vrienden naar Kwintelooijen waar we de hele middag eten, relaxen en spelletjes doen in de zon.


Oh ja... en ijsjes eten! ;-)


Het plan is om daarna te gaan barbecueën op mijn balkon, maar ik zou Nicole niet zijn, als ik het rooster van mijn barbecue niet kwijt was... Dat plan gaat dus niet door, maar gelukkig kun je ook heerlijk vlees maken in de keuken en daarna gewoon alsnog op het balkon eten :-)


Ik heb laatst voor het eerst besteld via AliExpress. Ik bestelde voorheen altijd via eBay omdat ik dacht dat er vrijwel geen verschil was, maar ik heb via AliExpress al zoveel leukere dingen gevonden! Hoe leuk zijn deze stickers?! Bovendien heb ik ook het idee dat de levering een stuk sneller is, het grootste gedeelte van mijn bestelling kwam al binnen anderhalve week binnen.

6 opmerkingen:

 1. Ik zit ook nog steeds aan de kruidnootjes, dus het mag hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk weekje! En wat was het heerlijk weer he?! Zo te zien heb jij er ook flink van genoten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoveel heerlijk eten! Genieten. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om je balkonnetje gezellig in te richten, ziet er al erg knus uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ali Express is zo leuk :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Wil je misschien een linkje sturen naar de AliExpress winkel waar je die stickers gevonden hebt? Zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen