Budgettip: Paperbag Shopper van Duifhuizen voor €25! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgettip: Paperbag Shopper van Duifhuizen voor €25!Ben je ook zo'n fan van die prachtige leren paperbag shoppers? Ik in ieder geval wel! Maar om daar nu 170 euro voor neer te leggen... dat gaat mij (en mijn portemonnee) net iets te ver.

Je kunt je dan ook wel voorstellen dat ik heel blij was toen ik deze mooie budgetversie paperbag spotte bij het prachtige nieuwe filiaal van Duifhuizen in Veenendaal, waar ik voor mijn blog een tas mocht uitzoeken. Ook al kon ik van mijn shoptegoed een peperdure tas kiezen, ik ben uiteindelijk dus voor een hele mooie én betaalbare tas gegaan die ik natuurlijk graag met jullie wil delen.


Beagles shopper van Duifhuizen

Mijn nieuwe paperbag shopper is van het merk Beagles en verkrijgbaar in de kleuren legergroen, beige, zwart en donkergrijs. Ik ben uiteindelijk voor die laatste gegaan: toch een veilige kleur, maar weer eens iets anders dan zwart.

De shopper is van mat nepleer en heeft een subtiel printje, dat je eigenlijk alleen van heel dichtbij ziet. De afmetingen zijn 36 x 29,5 x 8 cm en is daardoor ruim genoeg voor mijn agenda, portemonnee, paraplu, een flesje water, tussendoortjes en zelfs mijn Macbook Air past er in! Voor mij dus de ideale tas om mee te nemen naar mijn werk.Wat deze budgetversie wat mij betreft zelfs nog voor heeft op de dure leren paperbags, is dat deze shopper een ritssluiting heeft. Dat betekent dat je je portemonnee en andere waardevolle spullen goed kunt opbergen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iemand iets uit kan pakken.

De tas heeft twee handvatten en ook een afneembare schouderband die je in de lengte kunt herstellen. Nu denk ik niet dat ik die laatste veel zal gebruiken, maar het kan natuurlijk wel handig zijn als je even klaar bent met het in je hand houden van de tas.

De tas kost €24,95 en is helaas niet verkrijgbaar in de webshop, maar wel in de filialen van Duifhuizen.

Wat is jouw favoriete tas? 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Duifhuizen.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Guuuuuurl thank you voor de tip! Ik vond de echte ook vrij duur maar deze ziet er goed uit *hearteyes*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat een koopje, mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is leuk! Lekker koopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen Duifhuizen in de buurt dus heb m uiteindelijk online besteld en heb m net binnen, wat is ie mooi! Helemaal blij, zeker omdat mn laptop er ook in past. Dank voor de tip dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben al superlang op zoek naar precies zo'n model tas en betaalbaar! Binnenkort maar eens langs Duifhuizen :)

  BeantwoordenVerwijderen