Interieur: Mijn eettafel & eetkamerstoelen


Een aantal weken geleden was het weer zover: ik zat op de bank doelloos op Pinterest te scrollen en voordat ik het wist was ik aan het schuiven met mijn meubels en had ik mijn kamer binnen no time overhoop gehaald. Nu is dat eigenlijk niets bijzonders: in het algemeen beginnen mijn handen al na twee minuten op Pinterest te jeuken en wil ik mijn kamer een complete make-over geven. Nu wordt mijn portemonnee daar niet heel blij van en probeer ik mijn kamer zo nu en dan een andere 'look' te geven door meubels van plek te wisselen of nieuwe woonaccessoires te kopen.

Het gevolg van mijn impulsieve verschuifactie? Een hele 'nieuwe' kamer! Mijn bed en eettafel zijn nu gewisseld van plek. In plaats van de eettafel tegen de muur aan te zetten, staat deze nu een kwartslag gedraaid van de muur af. Daardoor staat hij nu precies onder de hanglamp die er al hing toen we er kwamen wonen (handig!) en lijkt mijn kamer direct een stuk ruimer.
Steigerhouten eettafel

Omdat ik een woon- en slaapkamer in één heb, wilde ik slim gebruik maken van de ruimte. Een grote eettafel van 2 meter is leuk, maar dat zou direct een groot gedeelte van de ruimte opslokken. Daarom wilde ik graag een eettafel die groot genoeg was om met in ieder geval vier personen aan te zitten. Ik liet deze steigerhouten eettafel op maat maken door de jongens van Flonk Interieur. Het oppervlak heb ik zelf gelakt met doorzichtige lak zodat het hout mooi blijft en er geen vlekken in de tafel komen.

Op tafel heb ik een witte vaas  staan met Wilgenkatjes. De Wilgenkatjes kocht ik ruim 2 maanden geleden voor  €1 en staan nog steeds super mooi in de vaas! De bloempotjes, het vaasje en blikje scoorde ik in de kringloop.


Eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen heb ik meegenomen uit mijn oude huis. Deze vind ik nog steeds prima: ze zitten fijn en passen goed bij de eettafel. Maar als mijn budget het volgend jaar een beetje toe laat, dan zou ik graag nieuwe eetkamerstoelen willen kopen. De eetkamerstoelen die ik nu heb, hebben toch een beetje een goedkope uitstraling.Ik vind zelf witte kuipstoeltjes met houten poten heel tof, maar die zitten vaak toch niet zo lekker. Mijn nieuwe eetkamerstoelen zouden dan ook lekker moeten zitten, een moderne/industriële uitstraling hebben en goed bij de andere meubels passen. Ik heb alvast een aantal eetkamerstoelen verzameld in één collage die ik maar al te graag in mijn kamer zou willen hebben! Al deze eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar bij Woonboulevard Poortvliet.Dit blogartikel is gesponsord door Woonboulevard Poortvliet.

0 reacties:

Een reactie posten