Photo Diary #118 | Verjaardagsweekend, nieuwe iPhone & word ik sportief?! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #118 | Verjaardagsweekend, nieuwe iPhone & word ik sportief?!Een extra lange Photo Diary deze keer, waarin ik je laat zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb uitgespookt. En ik kan je vertellen: dat is nogal wat! Vorig weekend vierde ik twee keer mijn verjaardag en housewarming, kocht ik een nieuwe iPhone, werd mijn mooie nieuwe eettafel bezorgd, begon ik weer fanatiek met sporten en hardlopen en vierde huisgenootje Annemijn haar verjaardag. Met al dat leuks lijkt het bijna alsof ik niet gewerkt heb, maar tussen neus en lippen door heb ik ook nog elke dag van half 9 tot half 6 op kantoor gewerkt... ;-)

Benieuwd hoe mijn afgelopen twee weken eruit zagen? Lees dan snel verder!


Met de komst van mijn nieuwe eetkamertafel, is mijn kamer nu echt bijna af! Ik heb deze tafel op maat laten maken bij Flonk Interieur, een meubelbedrijfje van een aantal jongens dat ik nog kende via mijn vorige werk. Ze hebben super goed werk afgeleverd, want ik ben onwijs blij met mijn mooie tafel!


Omdat ik natuurlijk zo lang mogelijk wil genieten van mijn mooie steigerhouten tafel, behandel ik het hout met een meubellak van Glitsa. Nu mijn huis bijna af is, voel ik me inmiddels een echte klusvrouw! ;-)


Op vrijdag is het tijd voor mijn verjaardagsfeestje dat ik samen met vriendin Sarah vier. Zij wordt eind juni 20 en ik ben afgelopen maand 23 geworden, een mooie reden dus om dat samen te vieren. En aangezien we allebei dol zijn op themafeestjes (en je daar ook nooit te oud voor bent) houden we een Hawaii-feestje voor onze vriendengroep. Dat betekent: Hawaii-rokjes, bloemenslingers, fruitballonnen en ananaslampjes. Love it! 


... en zelfgemaakte versiering! We zijn de hele middag bezig om het huis en de tuin klaar te maken voor ons feestje 's avonds.


Ook maken we zelf sangria, wat super leuk is en heel makkelijk om te doen. Het valt goed in de smaak, want de 6 liter (!) sangria die we maken, is binnen no time op.


Een groepsfoto met al onze leuke vrienden! Wat een onwijs gezellig feestje hebben we gehad met deze leuke mensen. Het tijdstip dat ik uiteindelijk op bed lig, laten we maar even in het midden, laten we het erop houden dat het al lang licht was buiten ;-)Alsof één feestje niet genoeg is, vier ik de volgende dag nóg een keer mijn verjaardag. Dit keer gecombineerd met een housewarming voor mijn vrienden van de middelbare school. En omdat dat Hawaii-thema me wel goed is bevallen, hang ik de flamingolampjes en bloemenkransen de volgende dag gewoon nog een keer op!


Ik word onwijs verwend met leuke cadeaus. Het zijn voornamelijk veel degelijke, huishoudelijke cadeaus, maar die kan ik maar al te goed gebruiken in ons nieuwe appartement! Ik heb een barbecue, staafmixer, pannenset, kookboek, notitieboekje, douchegel en Leen Bakker cadeaubon gekregen en... deze super coole bonsaiboom!


Even uitslapen op zondagochtend en hup, door naar oma om daar even koffie te drinken.


Daarna eet ik bij mijn ouders thuis en spelen we een potje Rummikub. De zondag is misschien wel mijn favoriete dag van de week: de enige dag waarop ik van mezelf echt niets 'moet'.


Yay, een nieuwe telefoon! Van een collega kon ik voor een heel fijn prijsje zijn iPhone 7 overkopen, dus daar hoefde ik niet lang over na te denken. Mijn oude iPhone 6 heb ik via Marktplaats verkocht en ik ben nu al zo blij met mijn nieuwe telefoon!


Sinds een week of 3 heb ik de sportieve vibe weer helemaal te pakken. Samen met vrienden gaan we twee keer per week hardlopen in het park naast onze flat én ik he me ingeschreven bij de sportschool in Veenendaal. Zou ik toch nog een fit girl worden? ;-)


In het park waar we hardlopen, stijgen ook veel luchtballonnen op. Na ons rondje hardlopen, ploffen we neer op een bankje om het opstijgen van dichtbij te bekijken, blijft bijzonder om te zien!


Op woensdagavond komen deze twee knapperds, Twan en Sarah, mijn nieuwe huisje bewonderen en gezellig eten.


Daarna komen nog wat vrienden langs en spelen we spelletjes, onder andere Perudo, wat echt een megaleuk spel is! Wie kent dit ook?


Op donderdag heb ik een dag vrij genomen. Mijn zusje is ook vrij en dus gaan we een dagje winkelen in Arnhem. Dat betekent natuurlijk een bezoekje aan de Primark.


's Avonds heb ik ein-de-lijk weer eens tijd om achter mijn laptop te kruipen om te bloggen. Wat heb ik dat gemist! Nu mijn verjaardag, housewarming en verhuizing achter de rug zijn, heb ik het idee dat ik eindelijk weer wat rust in m'n lijf heb. De afgelopen weken waren ongelooflijk leuk, maar ook heel erg druk, waardoor ik continu moe en rusteloos tegelijk was. Nu heb ik het idee dat ik steeds meer gesetteld ben en aan m'n normale leventje toe kom :-)
Aanschouw ook mijn awesome mason jar die ik voor €4 bij Primark heb gekocht!


De verjaardagfeestjes houden maar niet op, want op zaterdag viert huisgenootje Annemijn haar verjaardag. 's Middags ga ik nog even snel het centrum in om cadeautjes te kopen. Zie hier mijn fantastische inpak skills met dit leuke inpakpapier van Xenos.


Ik bof maar met die vriendinnen die van themafeestjes houden! Annemijn viert haar 24e verjaardag met het thema 'Western', wat betekent dat we onze cowboyoutfit uit de kast halen!


Op zondag komen mijn ouders en zusje gezellig eten. Ik maak zelf broccolisoep en yakitori kip met sla en aardappeltjes.


En we smullen van deze heerlijke toetjes!

Vanaf deze week hoop ik dat de rust weer een beetje wederkeert. Ik kan niet wachten om weer normale nachten van acht uur te slapen (ik merk toch dat ik een beetje 'oud' word en na een nacht van vijf uur drie dagen nodig heb om bij te komen...) en 's avonds lekker op de bank te Netflixen. Op werk wordt het in ieder geval niet minder druk, de komende weken werk ik aan een aantal grote projecten, waar ik heel veel zin in heb! Ik zal jullie binnenkort eens bijkletsen over mijn werk in een blogartikel, ik krijg regelmatig vragen over wat ik nu precies doe. Voor nu: een hele fijne week toegewenst! 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

2 opmerkingen:

  1. Perudo? Nog nooit van gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja leuk, perudo... al heb ik het lang niet gedaan...wat was het? palificio en dudo?

    BeantwoordenVerwijderen