Een nieuwe winterjas voor €24! - The Budget Life

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Een nieuwe winterjas voor €24!Een tijdje geleden vertelde ik in een artikel dat ik op zoek was naar een nieuwe winterjas. Mijn oude winterjas die ik alweer twee jaar heb, heeft z'n beste tijd wel gehad: de zakken zijn kapot, de stof is lelijk geworden en eigenlijk zit hij ook iets te strak. Kortom: ik had echt een nieuwe winterjas nodig!

Op mijn blog zette ik toen mijn vijftien favoriete winterjassen op een rijtje en van die vijftien jassen heb ik er meteen drie besteld. Helaas zijn alle drie die winterjassen het toch niet geworden. Ik wil een winterjas die mooi staat bij elke outfit, dus zowel op een jeans als bij een jurkje. En dat is soms best lastig! Maar, afgelopen weekend heb ik tijdens Black Friday een hele fijne winterjas gevonden die voldoet aan al mijn eisen. En het beste van alles: hij was ook nog eens super goedkoop!Via Zalando had ik wat winterjassen besteld, waarvan ik er één qua model heel erg mooi vond, maar de kleur was het net niet. Het was een bruin/geel exemplaar, maar door de kleur leek ik nog bleker dan ik al ben. Hij kwam van de ONLY en dus ging ik op zaterdag gewoon even naar het centrum om te kijken of de jas daar soms in een andere kleur was.

Om stipt 10 uur stond ik bij de ONLY en jawel hoor: daar zag ik mijn jas hangen, maar dan in het donkergrijs en zwart. Qua uitvoering precies hetzelfde, alleen een iets korter model wat ik eigenlijk nog veel leuker vond! Uiteindelijk ben ik voor de zwarte jas gegaan: het is een parkamodel die gevoerd is aan de binnenkant. Er zit oorspronkelijk ook nog een bontkraag bij maar aangezien dat niet echt mijn smaak is, heb ik die er zo snel mogelijk afgehaald. De capuchon heeft aan de binnenkant een super fijn zacht stofje. 

De jas kost nu nog maar €29,95 bij de ONLY. Sowieso al een hele goedkope jas, maar omdat het Black Friday weekend was, kreeg je nog eens 20% korting op al je aankopen. Uiteindelijk heb ik dus maar €24 af hoeven te rekenen en daarmee is dit officieel mijn goedkoopste winterjas ooit!


Vorig jaar kocht ik bij de Forever 21 deze fijne sjaal (voor maar €9!) en die past prima bij de jas die ik nu heb. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe winterjas en dat ik hem zo goedkoop heb kunnen scoren, maakt het nog even extra leuk! :)

Wat voor winterjas draag jij deze winter?


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

8 opmerkingen:

 1. Oeh dit is echt zo een heerlijke jas! Wat een mooierd. Echt een goede deal ook zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd! Lekker warm die muts. Dat is nog eens een koopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij ziet er super cosy uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie jas! Voor € 24 kan je zeker niet sukkelen, haha! Ik ga binnenkort naar de Decathlon voor een winterjas van Quechua. Die zien er ook lang niet slecht uit, al zijn ze wel duurder dan jouw koopje hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuke winterjas! Staat je goed ook ! Goed koopje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leukerd, en een koopje joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke winterjas voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow das echt wel heel goedkoop!!

  BeantwoordenVerwijderen