Even blijkletsen! | Mijn vakantie in Nice, nieuwe lay-out & nieuwe baan - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Even blijkletsen! | Mijn vakantie in Nice, nieuwe lay-out & nieuwe baanHallo, daar ben ik weer! Mocht je je afvragen of ik nog leef: ja, ik leef nog. Het is de afgelopen twee weken angstvallig stil geweest op mijn blog. Zo stil zelfs, dat ik appjes kreeg van mijn moeder of ik soms gestopt was met bloggen. Maar stoppen met bloggen, ik denk niet dat ik dat ooit zou kunnen. Natuurlijk heb ik heus wel eens een 'blogdipje', zoals de afgelopen twee weken. Ik had gewoon even geen zin om artikelen te typen. En dat doe ik dan ook lekker niet, want er is niemand die mij kan verplichten om blogjes te schrijven, behalve ikzelf.

Nu is het maandagavond, ik heb een dag gewerkt, ik ben naar de sportschool geweest en zit nu op de bank terwijl de regen op de ramen tikt. Het begint te kriebelen om een blogje te schrijven. Ik klap mijn nieuwe laptop open (hello Macbook Pro, I love you already) en ik heb zin om weer even 'bij te kletsen' met mijn lieve lezers en lezeressen.

Ik heb de afgelopen twee weken namelijk niet stil gezeten. Ik ging een weekje langs bij mijn zusje, die stage loopt in Nice. Ik heb de lay-out van mijn blog omgegooid en ik ben vorige week maandag begonnen met mijn nieuwe baan als marketing- en contentmanager bij het Van der Valk Hotel in Veenendaal. De hoogste tijd dus om jullie weer eens een update te geven van mijn o-zo-spannende leventje de afgelopen twee weken. Kijk je mee?
Ik kan bijna niet geloven dat het nog geen twee weken geleden is dat ik in Nice was, waar het elke dag boven de 24 graden was. Ik was een paar dagen bij mijn zusje in Nice, die daar stage loopt. En in Nice is het nog lang geen herfst! Sterker nog, door de stand van de wind is het daar eigenlijk altijd lekker weer en wordt het nooit kouder dan 15 graden. Je hoort mij niet klagen!

Op mijn stappenteller op mijn iPhone te zien, heb ik heel wat kilometertjes afgelegd daar. Gemiddeld heb ik zo'n 12 kilometer per dag gelopen en ik kan je vertellen: dat voelde ik ook wel aan mijn voeten. In die paar dagen tijd heb ik dan ook veel van de stad gezien. Nice heeft prachtige gebouwen (zie de foto's hierboven), een fijn strand en leuke omliggende dorpjes.


Verder heb ik - naast het vele lopen - vooral rustig aan gedaan. Op maandag, dinsdag en woensdag moest mijn zusje gewoon naar haar stage en heb ik met een boek (en een kolonie duiven) bij het strand gechilld. Ik heb twee boeken uitgelezen en ben helemaal tot rust gekomen, zo fijn!


Op mijn laatste avond in Nice zijn we uit eten geweest bij een heel tof restaurant in de oude stad van Nice, Monsieur Caramel. Je hebt hier heerlijke, betaalbare burgers en wat ook echt een aanrader is: de rosé! Nice staat bekend om haar rosé en bij dit restaurant schenken ze de lekkerste rosé die ik ooit heb gedronken!


Op woensdagavond landde ik weer in Eindhoven, waar Tim me ophaalde. Qua temperatuur was het wel even een shock, want het was in Nederland letterlijk twee keer zo koud als in Nice. Ik heb de volgende dag maar direct mijn sjaal uit de kast gehaald, want die komt wel van pas met deze herfstachtige temperaturen.


Op donderdag en vrijdag was ik nog lekker vrij. Ik ben vooral creatief bezig geweest. Bij de Action, HEMA en Xenos haalde ik wat kerstspulletjes (en nee, daar is het nog niet te vroeg voor) waar ik nu een leuke DIY mee aan het maken ben. Zodra ik klaar ben, laat ik het eindresultaat natuurlijk zien op mijn blog.


Ik ben ook nog gezellig bij mijn oma langs geweest die twee jonge poesjes heeft. Zooooo schattig! Als Tim niet allergisch was voor alle harige dieren en ik een eigen appartement had gehad, dan had ik het wel geweten en had ik nu ongetwijfeld een stuk of 7 katten verzameld.

Verder heb ik op mijn vrije dagen ook aan mijn blog gesleuteld en een nieuwe lay-out online gezet. Mijn vorige lay-out was alweer ruim een jaar oud en dat is een hele prestatie, want voorheen wisselde ik eens per maand van lay-out, haha. Dat heb je, als je een beetje wispelturig bent! ;-)
Ik ben erg blij met mijn nieuwe lay-out. Ik vind hem strak en een stukje professioneler. Daarnaast vind ik ook de slider bovenaan mijn blog een leuke toevoeging, vanaf daar kun je direct naar een specifiek artikel navigeren. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!


Na anderhalve week vakantie, was ik echt weer helemaal bijgekomen en uitgerust. Vol energie startte ik vorige week maandag met mijn nieuwe baan als marketing- en contentmanager bij het Van der Valk Hotel. Mocht je dit nieuwtje gemist hebben, lees dan even dit artikel terug dat ik erover schreef.

Ik kijk terug op een leuke eerste werkweek! Ik ben iemand die altijd erg moet wennen aan nieuwe dingen, dus het zal ook nog wel even duren voordat ik helemaal m'n plekje heb gevonden daar. Het is ook best wel een verandering; bij mijn vorige baan werkte ik met vijf collega's, nu heb ik meer dan vijftig collega's. Ik heb in ieder geval al een goede indruk gekregen van de nieuwe functie en heb al veel verschillende dingen mogen doen. Zo kwam afgelopen week de nieuwe menukaart voor de herfst uit (check al die lekkere gerechtjes hierboven!) en zijn we al bezig met de promotie rondom kerst.Wat ook een hele vervelende (ahum) bijkomstigheid is... de lekkere lunches! Elke dag kan ik kiezen uit tientallen heerlijke dingen van de kaart of het buffet. Ik ben echt in food paradise beland daar!En afgelopen week had ik ook nog mijn afscheidsdiner van mijn oude werk. Samen met ex-collega's hebben we heerlijk gegeten bij Mucha in Veenendaal. Echt een aanrader! Als hoofdgerecht at ik een heerlijke ossenhaas en ik nam twee toetjes :-)

Zo, nu zijn jullie weer op de hoogte van mijn belevenissen de afgelopen twee weken! Deze week werk ik vier dagen en vrijdag ben ik vrij. 's Middags ga ik gezellig bijkletsen met wat vriendinnen van de middelbare school en 's avonds ga ik samen met Rianne, een vriendin met wie ik in Istanbul heb gestudeerd, met de auto naar België. Daar zien we twee van onze Istanbul-vriendinnetjes (uit Gent en Berlijn) weer, waar ik ontzettend veel zin in heb! Het is alweer een jaar geleden dat we elkaar hebben gezien, dus genoeg om over bij te kletsen. Ik wens jullie een hele fijne week toe en als je herfstvakantie hebt: geniet ervan! (Ik ben stiekem een klein beetje jaloers)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te lezen! Fijn dat je heerlijk bent bijgekomen in Nice. En dat katje is zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb helaas volgende week pas herfstvakantie, de komende dagen nog even knallen! Fijn om weer een overzicht van je te lezen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je nieuwe lay-out ziet er top uit! Super ook dat je het al naar je zin hebt op je nieuwe werk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je het na je zin hebt op werk en je layout ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi je nieuwe Lay-Out! En aah ik ben opslag verliefd op die kitten <3. Oh, en dat eten. Wat een droombaan hahah.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin gehad hebt. Goed dat de eerste werkweek zo goed meegevallen is! En wahhh, die kitten! ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om weer even bij te lezen! :) Ik ben benieuwd naar je DIY met de kerstspulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent inderdaad in food paradise beland bij van der Valk. Het is zo lekker! Vorige week zelfs 2x daar gegeten.. Oeps, haha!

  BeantwoordenVerwijderen