Photo Diary #85 | Taart, pizza, chips en pannenkoeken #healthygirl - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #85 | Taart, pizza, chips en pannenkoeken #healthygirlHoi allemaal! Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary. Ik moet me excuseren, vorig weekend had ik totaal geen zin om een Photo Diary in elkaar te zetten. En aangezien bloggen geen 'moeten' is, had ik ook geen behoefte om het wél te doen als ik er geen zin in had.

Maarrrr, vandaag heb ik wél zin om achter mijn laptop te kruipen en een Photo Diary online te plaatsen. Ik heb weer veel leuke dingen gedaan afgelopen week! Ik sprak af met vriendinnen van de basisschool die ik al sinds groep 1 ken, ging koffie drinken (en taart eten!) met mijn zusje, zwaaide mijn zusje uit die voor een half jaar naar Nice gaat om daar stage te lopen, at pizza, taart, pannenkoeken, chips en cake (wow, ik ben echt zo gezond bezig!) schrok me dood van een plant die uit het niets van een plank af viel én kreeg bloemen van mijn vriend omdat we iets te vieren hadden.

Ben je benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Op vrijdagavond spreek ik af met vriendinnen ik al ken sinds groep 1. Ook op de middelbare school hebben we een heel aantal jaar bij elkaar in de klas gezeten en in het laatste jaar hebben we zelfs samen de feestcommissie gerund.

Nu we na de middelbare school allemaal onze eigen weg zijn gegaan, spreken we elkaar niet veel. Maar als we bij elkaar zijn, is het altijd hilarisch: er zijn zoveel mensen die we allemaal kennen, dus we hebben altijd uren kletsmateriaal. We eten samen, spelen spelletjes en kletsen vooral heel veel bij. Uiteindelijk ben ik pas om 1 uur thuis na een hele gezellige avond!


De volgende ochtend verwen ik mezelf met een lekker én verantwoord ontbijt: banaan-ei pannenkoekjes met rozijnen en kaneel en een nectarine. Hmmm!


Het is zaterdag heerlijk weer. Ik ga even naar het centrum van Ede om wat spulletjes te kopen en daarna spreek ik af met mijn zusje bij Koffie & Koffie, mijn favoriete koffietentje in Ede.


Nog even bijkletsen met dit aapje voordat ze op zondag voor een half jaar naar Nice in Frankrijk vertrekt om daar stage te lopen. Ze woont niet meer thuis (en ik ook niet), maar toch zien we elkaar bijna elke week wel. Het zal wel gek worden om haar nu een paar maanden niet te zien. Maarrrr, in oktober of november ga ik haar zeker opzoeken in Nice!


Op zondag is het dan zover. 's Ochtends vertrekken we met de auto naar Eindhoven om daar Marlinde op het vliegveld naar Nice te zetten.


Nadat ze haar koffers (ruim 40 kg!) heeft ingecheckt, eten en drinken we nog wat bij één van de koffietentjes op Eindhoven Airport.


Als we weer terug zijn in Ede, komen mijn ouders in mijn huisje lunchen. Gezellig!


Op maandagavond ben ik weer in de sportschool te vinden. Ik doe een lesje X CO, wat ik altijd super leuk vind!


Voor veel studenten die op zichzelf wonen, zal dit een shock zijn. Ik woon bij elkaar zo'n 2 jaar op mezelf en dinsdag is de allereerste keer in mijn op-mijn-zelf-wonen-bestaan dat ik pizza eet!!! Ik koop zo'n verse pizza van de Albert Heijn. Normaal vind ik die dingen (ruim €5) veel te duur, maar met 35% korting zijn ze iets betaalbaarder. En zoooo lekker (en ongezond, doei.)


De pakketjes voor mijn blog worden bij mijn ouders thuis bezorgd, dus eens in de zoveel tijd krijg ik weer een appje dat er wat leuks voor me klaar ligt. Dit keer is het een pakketje van A.S. Watson, het moederbedrijf van Kruidvat. Kruidvat heeft echt de leukste en meest originele perspakketjes. Ik krijg een nieuwe aloë vera body oil én een aloë vera plant, hoe cool!


Woensdag is m'n vrije dagje en ook dan besluit ik mezelf te verwennen met lekker eten. Ik ben wel erg zeg, nu ik sport, heb ik ineens een excuus om ongezond te eten. Want: ik sport. Ik eet American Pancakes, mjammm. Het zijn maar twee kleine minipannenkoekjes, maar ik zit tot 2 uur 's middags zó vol, dat ik helemaal vergeet te lunchen.


Op mijn vrije dag ga ik bijna standaard naar het centrum van Ede, omdat ik altijd wel iets nodig heb. Dit keer heb ik een goed excuus om te gaan shoppen, namelijk voor dit artikel waarin ik je 10 Action producten laat zien die €1 of goedkoper zijn. Eén van de producten die ik koop, is dit super leuke notitieboekjes. En zeg nou zelf: je kunt toch nooit genoeg notitieboekjes hebben?


's Avonds komt Tim langs en krijg ik deze prachtige bos bloemen van hem. We hebben namelijk iets te vieren! Wat dat precies is, kan ik helaas nog niet vertellen, maar ik hoop je er snel meer over te kunnen vertellen!


Oeps, ik ben afgelopen week wel een beetje doorgeslagen met ongezond eten. Dit is donderdagmiddag. Op kantoor. Mijn collega's en ik hebben honger en dan voornamelijk lekkere honger. Dus, ik ga naar de supermarkt en kom terug met twee zakken chips en een reep Milka chocolade.


Op vrijdagochtend schrik me dood als ik dit tafereel aantref in mijn kamer. Ik had al zo'n idee dat ik 's nachts wakker schrok van lawaai, maar ik heb er verder geen aandacht aan besteed. Blijkbaar is m'n aloë vera plant vanaf de bovenste plank naar beneden gevallen en heeft de plant het helaas niet overleefd. Doei aloë vera plant, het was een leuk maar kort genoegen. :-(


Woeeehoeee, de laatste werkdag voor het weekend! Ik doe weer eens lippenstift op, dit is mijn favoriete (totaal niet budget) lipstick van L'Oréal. Hij kost €15 (slik) maar is zó zó fijn!

Deze week staat er weer van alles op de planning. Ik ga sporten, heb 's avonds een evenement van mijn werk en als het goed is, ga ik volgend weekend naar Appelpop. Geniet van jullie zondag en alvast een fijne week toegewenst!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Anoniem4.9.16

  Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wacht? Dit was je eerst pizza in twee jaar? Hoe heb je dat overleefd? Ik kan me geen leven zonder pizza voorstellen. Ik ben inderdaad een beetje geshockeerd, haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik snap dat je geshockeerd bent, haha! Ik houd gewoon heel erg van koken, dus dat is één van de redenen waarom ik nog nooit pizza heb gehaald. Maar stiekem was dit toch wel heel erg lekker hoor :-)

   Verwijderen
 3. Die laatste foto is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ik ben benieuwd wat jij en Tim te vieren hebben. Leuke foto's weer! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige lippenstift! Ben heel benieuwd wat jullie te vieren hebben!

  BeantwoordenVerwijderen