Photo Diary #83 | Shoppen bij de Flying Tiger, uit eten en Gossip Girl kijken - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #83 | Shoppen bij de Flying Tiger, uit eten en Gossip Girl kijkenWelkom bij weer een nieuwe Photo Diary, de eerste van augustus! Niet dat het er buiten ook maar enigszins uit ziet als augustus, want op het moment dat ik dit typ, komt de regen met bakken uit de hemel. En ook voor komende week zien de weersvoorspellingen er niet echt denderend uit.
Gelukkig hoef ik me daar niet zo'n zorgen over te maken, omdat ik vanaf aanstaande donderdag aan het relaxen ben in Rhodos, Griekenland. De weersvoorspellingen? Elke dag rond de 30 graden, heerlijk!

Maar voordat ik jullie te jaloers maak (Sorry :-)), vertel ik jullie eerst wat ik afgelopen week allemaal heb uitgespookt!


Op zaterdag ga ik snel even naar het centrum om daar wat spulletjes te kopen. Als ik er naar heen fiets, is er nog geen wolkje aan de lucht, maar als ik de HEMA uit wil lopen, zie ik dat de regen met bakken uit de hemel komt. En je raadt het al: ik heb geen paraplu bij me. Eerst maar even schuilen dus!


Later die middag spreek ik af met drie vriendinnen bij de Koffie & Koffie in Ede. We drinken koffie en kletsen gezellig bij.


's Avonds blijven een paar vriendinnen bij mij eten. We maken wraps met kip, groenten, crème fraîche en kaas. Altijd goed!


Op zondagochtend ga ik naar de kerk. Daarna komt Sarah gezellig bij mij eten en lunchen we super lekker met versgebakken broodjes, allerlei soorten beleg en gebakken ei. Mjammm!


De rest van de middag hebben we een creatief middagje en kletsen we gezellig bij.


's Avonds koken we samen en kijken we allebei de delen van The Sisterhood of the Traveling Pants. Wat een jeugdsentiment, haha!


Nu ik deze Photo Diary in elkaar zet, besef ik me dat ik bijna geen één avond alleen heb gegeten, haha! Want ook op maandagavond heb ik een gast aan tafel: mijn zusje Marlinde komt eten. En daarna kijken we nog een filmpje met z'n tweeën.


Op dinsdag en woensdag maak ik niet zoveel mee: ik werk op kantoor en kijk 's avonds héél veel Gossip Girl. Tja, als het toch de hele dag regent, kan ik ook niets beters verzinnen om te doen!


Van een collega krijg ik dit leuke boekje over Rhodos. Nu kan ik mezelf alvast lekker maken met alle foto's van de mooie stadjes en stranden op Rhodos. Je kunt je wel voorstellen dat ik super veel zin heb om donderdag te gaan!


Op donderdag ga ik uit mijn werk bij mijn zusje eten. Mijn ouders zijn op vakantie, dus ze heeft het hele huis voor zich alleen. We eten wraps met kipschnitzel, paprika, sla en knoflooksaus. Dit is echt mijn favoriete snelle maaltijd om te maken als ik geen inspiratie heb!


Vrijdag is mijn vrije dagje. Ik slaap een beetje uit en spreek 's middags met mijn zusje af in het centrum om samen te lunchen. Het is heerlijk weer buiten!


We lunchen op het terras bij het Marnix in Ede. Ik neem een stokbroodje met zelfgemaakte eiersalade, super lekker!


Wooohooo, happy me: de Flying Tiger in Ede is geopend! Het is één van mijn favoriete hebbedingetjeswinkel en ik kom ook nooit met lege handen thuis. Ik koop een mooi, vierkant notitieboekje met blanco bladzijdes. Voor maar €3!


De haarverf is bij de Kruidvat in de aanbieding, dus dat is de perfecte smoes om mijn haar weer te verven. En het feit dat ik zo'n 10cm uitgroei heb, is ook één van de redenen. Ik ga voor deze semi-permanente haarverf in de kleur Iced Cacao. M'n haar is nu weer een stuk donkerder, maar ik ben in ieder geval van mijn uitgroei af!


's Middags werk ik aan mijn Alanya-fotoboek. Ik heb voor het eerst sinds jaren weer eens foto's laten afdrukken die ik zelf in kan plakken. Het is zó leuk om te doen!


's Avonds ga ik met drie vriendinnen uit eten bij een Grieks restaurant in Ede. Met deze drie meiden ga ik volgende week op vakantie naar Rhodos, dus dit leek ons een perfecte gelegenheid als opwarmertje voor onze vakantie.


Als we volgende week elke avond zo lekker eten, ben ik een tevreden mens. Ik ga voor de Hermès-scholtel: een bord vol met heerlijk gegrild vlees én tzatziki. Daarna drinken we nog wat op het Museumplein en voordat ik het weet is het alweer 1 uur.

Gisteren is Tim teruggekomen van vakantie. Ik heb hem elf dagen moeten missen, maar des te leuker om nu weer bij elkaar te zijn. Aanstaande dinsdag zijn we officieel één jaar samen en woensdag is Tim jarig. En donderdag ga ik op vakantie. Een hele leuke week in het vooruitzicht dus. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Anoniem7.8.16

  Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah heel veel lekker eten! En veel plezier op vakantie! Geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke week, veel gezelligheid zo met je vriendinnen en zusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een superleuke week, alleen jammer van het slechte weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat veel leuke foto's! Gezellig dat je zo vaak samen met iemand hebt gegeten :-) En veel plezier op vakantie, ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat gezellig om altijd samen te eten! Ik besef me achteraf ook vaak dat ik of weinig thuis heb gegeten of niet alleen. Stiekem toch veeeel leuker dan alleen eten hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Christa9.8.16

  Wat wordt hij mooi, je fotoboek! Leuk om zo'n herinnering te hebben. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen