Outfit | Pull & Bear (+ kortingscode!)


Zijn jullie ook zo aan het genieten van de mid summer sale? Ik in ieder geval wel! Ik heb de afgelopen paar weken al meer kledingstukken gekocht dan in het hele afgelopen jaar, dus mijn kledingkast is weer flink aangevuld met zomerse (en niet-zomerse) items. Het grootste gedeelte van mijn nieuwe kledingitems kocht ik in het centrum, maar ik heb ook wat toffe sale items online gescoord!

Pull & Bear behoort al jaren tot één van mijn favoriete winkels, maar nog nooit eerder had ik er online iets besteld. Toen ik zag dat er ook online veel sale was, was het toch wel heel aantrekkelijk om vanaf de bank wat items in mijn winkelmandje te gooien. En voordat ik het wist, had ik op "bestellen" geklikt. Niet alleen scoorde ik sale-items, ik heb ook wat items gekocht uit de nieuwe collectie, maar ook die kun je nu met korting scoren. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!Toen ik deze blouse in de webshop bestelde, kon ik moeilijk ontdekken welke dieren er nu precies op het printje stonden. Ik hoopte maar dat het geen paarden zouden zijn (ik ben namelijk niet bepaald een paardenfan) en wat bleek... het zijn minidinosaurussen! Het is een hele fijne, dunne blouse van viscose, waardoor hij perfect is voor in de zomermaanden. Leuk met een shortje eronder of - zoals ik heb gedaan in deze outfit - een spijkerbroek.


Als je één meter zestig bent en geen maat XS hebt, is het niet altijd even makkelijk om een goede spijkerbroek te vinden. Ook voor mij is het elke keer een heuse struggle als ik op zoek moet naar nieuwe broeken. Áls ik dan een hele fijne broek vind, ben ik zó blij, dat ik hem net zolang draag totdat er niet veel meer van over is.

Deze broek van Pull & Bear is bij 'normale' mensen een wat kortere spijkerbroek. Noemen ze dat een 7/8e broek? Met korte beentjes zoals de mijne, valt deze broek gewoon normaal en is hij qua lengte dus perfect voor mij! De broek heeft aan de onderkant ritsjes, wat ik altijd een leuke finishing touch vind. Het is weer eens iets anders dan een standaard blauwe spijkerbroek, ik vind hem heel erg tof!

Kortingscode: Bestel je kleding met 10% korting bij Pull & Bear
Wil je ook een compleet nieuwe garderobe aanschaffen bij Pull & Bear en daarbij toch nog wat euro's proberen te besparen? Dan ben je op dit moment aan het juiste adres bij The Budget Life.
In samenwerking met Kortingscode.nl deel ik maandelijks een kortingscode en deze maand is dat een Pull & Bear kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op items uit de nieuwe collectie. Als dat niet mooi meegenomen is...? :-)


Voor de rest draag ik mijn Daniel Wellington horloge, een armband van My Jewellery, ringen van Ti Sento en MelanO en een klein, zwart leren tasje van het merk Piké.

Wat is jouw beste aankoop uit de mid summer sale? 

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items! Ik heb ook twee hele fijne broeken van Pull & Bear, die zijn inderdaad precies lang genoeg haha! Helaas hebben ze die broeken nu niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah, super balen dat ze er niet meer zijn! Misschien dat er bij de nieuwe collectie wat fijne broeken voor je tussenzitten? Ze zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 2. Staat je super leuk! Ik vind de jeans ook echt supertof. Denk dat ik maar eens ga kijken..!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke blouse! Pull & Bear vind ik ook een hele leuke winkel.

  BeantwoordenVerwijderen